- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.961
evet cnm inşşşşartık bıktım vallaaa
tartı günü cuma mı ? yarın yani
tamam kuzum, son listeyi paylaş ne durumdayız bakalım bi menu deKaptanim ben cok yogunum menuleri takip etmeyi birakin kendi menulerimi bile paylasamadim dogru duzgun resmen. Birkac gune rahatlayacagim umarim. Bu haftalik menu takibi icin ve kendi bildirmediklerim icin ozur diliyorum. Bugun toparlayacagim hatirladigim kadar yazacagim.
1- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1501#post-41430694
2- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-18
3- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108
yeri gelmişken hepinize hatırlatayım.
yukardaki linkleri tum uyelerin takip etmesi mecburi. her cuma liste çıkartıyoruz deneme surende öğreneceksin, sonra bu liste 1. linkte paylaşım alanındaki son listeye eklenip taşınıyor. tum takımlar saat 18 e kadar bu listeyi buraya taşımak zorunda, takım kaptanından ses seda çıkmaması durumunda tum uyler bundan sorumlu, zamanla sende yapıp öğrenirsin
saat 18 de paylaşım bitince sırası gelen takım kaptanı 3. linkteki sonuç listesi sayfasına dereceleri hazırlayıp yayınlıyor sistem böle karmaşık gelmesin deneme surende prof olursun masum cum tum kızlar
hiçbişiy anlamadım desemm..
Aynen bende uyuyamadim açlıktan susuzluk tanBiraz uyuyayım dedim aç aç uyuyamadım geri geldim))))))))))
Ben marmara üniversitesindeyim bankacılık okuyorum canım ikinci senemAy o çok karışık işteAslında 2010 yılında girdim üniversiteye geçen yıl mezun olmam gerekiyordu ama annanemi kaybettim geçen yıl gelen giden çok oldu o ara pek okula uğrayamadım. Aslında çoğu dersimi verdim ama ortalamam düşük geldiği için uzatma kararı aldım okulu. Bu yıl bitiyor ama kısmetse.
Tabi bu yıl boş durmadım. Pedagojik formasyon eğitimi aldım. O da bugün itibarıyle bitti. (Son notum da açıklandı tüm formasyon derslerimden geçmişim :) ) Tazecik bir biyoloji öğretmeni adayıyım yani :)
Aslında istediğim şey okula başladığımdan beri yüksek lisans! Akademik kariyer hedefliyorum. Bakalım onun için de yds,ales gibi sınavlara girdim bu yıl haftaya da mülakata gircem. Hayırlısı olur umarım :)
Ayrıca üniversite sınavına tekrar girdim bu yıl. Eğer es kaza bir yeri kazanırsam bir de onu okuyacağımAçık öğretime de başlayacağım Yani kaptanım her şeyi yapacağım ben
İzin verirseniz ben Antalya'ya gelince yanınıza gelmeye çalışcam vallaBenim dedem de Antalya'da yaşıyor. Her yaz orada oluyorum ben :)
Daha önce sordum mu hatırlamıyorum eğer sorduysam kusura bakma da bölüm ne acaba :)
Hangi markayı aldınız acaba? Bir tanesi var ben hiç sevmiyorum tadı çok yapay. İnternette granola tarifleri var öyle yapmayı denicem ben de bir ara. Siz de bir deneyin istersenizz
Yulafı tek olarak çok zor yiyorum benYoğurt ve meyveyle çok güzel oluyor. :)
Kızlar iftara ne yapıyorsununuz benim hiç bişey yapasim bi halsizlik çöktü
ben bugun pek hamarattim karni yarik firinda hazir birazdan firini calistiracam ....cacik yaptim hazir...pilav kaldi onuda birazdan yapacam...Kızlar iftara ne yapıyorsununuz benim hiç bişey yapasim bi halsizlik çöktü
ben sahurluk yapmadan tutuyorum doguda oldugum icin sahur 02.30 zaten survivor izliyoruz 12 de bitiyor ondan sonra uyuyup kalkamam diye sahurluk yapmiyorum zorladi biraz coook aciktim ama bi esimi gorun pert resmen yatiyor:))))bana diyorki sen tutamam derken ben fena oldum sen iyisin diyor:))))))Banada ufaktan başladı halsizlik
Ben akşamlık;
1 kase çorba ( mercimek koyarım herhalde ateşe bir saat sonra )
biraz tonbalığı ve salata yemeyi düşünüyorum en fazla nasılsa sahurdada yine yemeğimizi yiyeceğiz
menün çok güzel olmuşhemen yazıyom şekerim
menum dunki
sabah karatay
öğlen et sote salata
akşam balık fırında 2 dilim kepek eklmek +1 dilim helva
spor: 35dk yurume+15dk yuzme
hoşgeldin cnmmokudum , kabul ettimmm :)
Maşallah ilk günun rehaveti var bende sanki mercimek çorbası yaptim yanına eşimin yardımıyla tavuk pilav yaptık bi de salata yeter allah olmayanlara da versin insben bugun pek hamarattim karni yarik firinda hazir birazdan firini calistiracam ....cacik yaptim hazir...pilav kaldi onuda birazdan yapacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?