Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kelebekcim bahara sordum gelen bilgi şöye
kelebekcim: 366. etapta 80,4 kilo ile izne ayrılmış.
bu demek oluyorki yaklaşık 1 sene önce izne ayrılmışsın bilgi doğrumu teyid edermisin.

Tekrar merhabalar, tam olarak hatırlamıyorum ama doğrudur...Vay be 1 sene olmuş demek...Teyid ediyorum..

Allah kabul etsin :)

Çok teşekkür ederimm :)
Valla okumak güzel. Ay ben de öyle olurum umarım
Bugün aynı konuyu konuştuk biz de arkadaşkmla. Okumak,kendini geliştirmek tamam ama bi taraftan da insan şanslı olcak

Yaaaaaaa ben de isterimmmmmmmm en sevdiğim balık somon benimm :))

Kizlar bugun oruc tuttum ama cok zorlandim bide bidik emiyo beni o emdikce bayginlik gecirdim sanki sonra hoca tv de cocuk emdigi surece oruc tutulmaya bilir dedi sanirim zorlamicam bu sene tutanlarinkini Allah kabul etsin insallah

Listeyi taşıma işi 20 olmadı mı daha kaptanımm?

Kizlar bugun oruc tuttum ama cok zorlandim bide bidik emiyo beni o emdikce bayginlik gecirdim sanki sonra hoca tv de cocuk emdigi surece oruc tutulmaya bilir dedi sanirim zorlamicam bu sene tutanlarinkini Allah kabul etsin insallah
Canım ben de ilahiyat mezunuyum din kulturu öğretmeniyim ben ce de emziriyor san oruç seni çok zorluyorsa kaza yaparsın sonra bende geçen sene Ramazanın birinci günü doğum yaptım hem lahusalik hem de emzirme derken oruç lari hiç tutamadım baya borç birikti

Canım emzirirken oruç tutmak zor çocuk içinde iyi değil yeterli besin alamazlar ne mutluki Rabbim melek nasip etmiş sana onu emzir ..ilerde tutarsın bende kızımı doğurunca sütüm olmadı ama yinede o yıl tutmadım onunla yeterince ilgilenemem diye...

**14.TAKIM 418. Etap Adaylar listesi ***19/6/15

irem093 (84 / / / % ) Yeni Üye başlangıç kilo: 84, hedef kilo: 60 , baş.tarihi:15/6/15, 3/7/15 listede

Ada81 (74,4/ / / kilom aynı 74,4) Yeni üye başlangıç kilo :74,4 , hedef kilosu: 60 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Kelebekcim( 84 / / /% ) Yeni üye baş. kilo :84 , hedef kilosu: 64 , başlangıç tarihi:17/6/2014 , 3/7/15 listede

Masum ( 67/ / / % ) Yeni üyebaşlangıç kilo: 67 ,hedef kilo:57,başlama tarihi:18/6/15, 3/7/15 listede

14.Takım Adaylar Ortalaması:%0,

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

iftardan önce tartıldım dün sabahta 74,4 idim iftardan öncede 74,4 inşallah haftaya değişir bu rakamlar...Doğru yaptım mı bilmiyorum kaptanım ama parantezin içine kilom aynı yazdım......

***14.TAKIM 418. Etap ***19/6

aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 64.0/ / / % )
Diddah ( 71.8 /71.5 / 0.3/ %0.4 )
Evnscnc (53,2/ / /% )
nazarenko (77,0 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,2 / / / % )

14.Takım Ortalaması:%0,

HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU

Rengarenknesli : 35++ mesaj
Diddah 35

Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak

Ya gercektenmi bende ilahiyat okuyordum 3. Yu dogurmadan once dogum yapinca ara verdim ama bu sene yeniden donucem sanirim

Menumu yazayim

Sahur
Domates salatalik peynir zeytin ekmek
Bir kase yogurtlu corba
Bol su
Bir tane soda

Iftar
Bir kase domates corbasi
Biraz sebzeli bulgur pilavi
Ayran

Spor
Yok

Su
Az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…