- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #113.981
kelebekcim bahara sordum gelen bilgi şöye
kelebekcim: 366. etapta 80,4 kilo ile izne ayrılmış.
bu demek oluyorki yaklaşık 1 sene önce izne ayrılmışsın bilgi doğrumu teyid edermisin.
Çok şükür ilk sahurumuzuda yaptık kızçemle
Öncesinde de bir cüz kuranımızıda okuduk çok şükür
Şimdi ezanı bekleyip Sabah namazımıda kılıp yatarım Allahın izniyle( İnşallah daim olur bu günden sonra )
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
1 büyük parça peynir
10 zeytin
1/2 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Üzerinede şekersiz Türk kahvemi içtim balkonumda
Rabbim inşallah hepimize kolaylıkla orucumuzu tutmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Ayyyy tebrik ederim örtmenimmmm. Akademik kariyer yolunda başarılar dilerim. Çok zorlu bir yol, yolun açık olsun. Bende okumayı zor sevdim çok sevdim. 2 üniversite, 2 mühendislik eğitimi, 1 dil eğitimi, 1 de geçen ay başladığım Fransızca eğitimi derken nerde duracağımı bilemez oldum.
Bizim plazalara dairelere gönderdiğimiz boyacı var daire başına 2bin TL para alıyor. Ayda en az 8 daire boyuyor.Biz de biyerlerimizi yırtalım.. Esnaf olcam ben yaaaa
kızlar şimdi dikkatimi çekti hiç balık yemiyoruz topikçe oysa çok önemli hafta 2 yenmesi lazım. hadi balık yiyelim ben dun yedim :)
ayyyyyy denizden babası çıksa yiyenlerdenim ben. 2 kere somon ve bi kaç kere ton balığı yedim. Ton balığını sevmiyorum aslında ama protein proteindir. Bide 2 kere sushi yedim o da balıklı ve yengeçliydi. Valla canım çekti cumartesi bi fırında somon yapiyim ben
okudum , kabul ettimmm :)
1- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.37798/page-1501#post-41430694
2- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-18
3- http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-108
yeri gelmişken hepinize hatırlatayım.
yukardaki linkleri tum uyelerin takip etmesi mecburi. her cuma liste çıkartıyoruz deneme surende öğreneceksin, sonra bu liste 1. linkte paylaşım alanındaki son listeye eklenip taşınıyor. tum takımlar saat 18 e kadar bu listeyi buraya taşımak zorunda, takım kaptanından ses seda çıkmaması durumunda tum uyler bundan sorumlu, zamanla sende yapıp öğrenirsin
saat 18 de paylaşım bitince sırası gelen takım kaptanı 3. linkteki sonuç listesi sayfasına dereceleri hazırlayıp yayınlıyor sistem böle karmaşık gelmesin deneme surende prof olursun masum cum tum kızlar
Canım ben de ilahiyat mezunuyum din kulturu öğretmeniyim ben ce de emziriyor san oruç seni çok zorluyorsa kaza yaparsın sonra bende geçen sene Ramazanın birinci günü doğum yaptım hem lahusalik hem de emzirme derken oruç lari hiç tutamadım baya borç biriktiKizlar bugun oruc tuttum ama cok zorlandim bide bidik emiyo beni o emdikce bayginlik gecirdim sanki sonra hoca tv de cocuk emdigi surece oruc tutulmaya bilir dedi sanirim zorlamicam bu sene tutanlarinkini Allah kabul etsin insallah
Canım emzirirken oruç tutmak zor çocuk içinde iyi değil yeterli besin alamazlar ne mutluki Rabbim melek nasip etmiş sana onu emzir ..ilerde tutarsın bende kızımı doğurunca sütüm olmadı ama yinede o yıl tutmadım onunla yeterince ilgilenemem diye...Kizlar bugun oruc tuttum ama cok zorlandim bide bidik emiyo beni o emdikce bayginlik gecirdim sanki sonra hoca tv de cocuk emdigi surece oruc tutulmaya bilir dedi sanirim zorlamicam bu sene tutanlarinkini Allah kabul etsin insallah
***14.TAKIM 418. Etap ***19/6
aycanhakan(65.7 / / /%)
nhtylz. (86.8 / / / % )
kitap_asigi ( 64.0/ / / % )
Diddah ( 71.8 / 71.5/ 0.3/ % 0.4)
Evnscnc (53,2/ / /% )
nazarenko (77,0 / / / % )
Fulias (54,2 / / / % )
renknesli ( 77,2 / / / % )
14.Takım Ortalaması:%0,
HERKES ADINI KARŞISINA MESAJ SAYISINI YAZIP EKLESİN KIZLAR OLDUMU
Rengarenknesli : 35++ mesaj
Diddah 35
Bildirimde sona kalan listeyi paylaşım alanına taşır. En guzeli bu kuralı surdurmek olacak
Ya gercektenmi bende ilahiyat okuyordum 3. Yu dogurmadan once dogum yapinca ara verdim ama bu sene yeniden donucem sanirimCanım ben de ilahiyat mezunuyum din kulturu öğretmeniyim ben ce de emziriyor san oruç seni çok zorluyorsa kaza yaparsın sonra bende geçen sene Ramazanın birinci günü doğum yaptım hem lahusalik hem de emzirme derken oruç lari hiç tutamadım baya borç birikti
Hosgeldin mezunum.nurgulum ben iim kizlarda ii. S3n nasiksun almadin dimi kilikıslarr merhaba kimler neler yapıo bakalım nasılsınız keyifler nasıl :) hayırlı ramazanlar herkese :)
Hosgeldin mezunum.nurgulum ben iim kizlarda ii. S3n nasiksun almadin dimi kilikıslarr merhaba kimler neler yapıo bakalım nasılsınız keyifler nasıl :) hayırlı ramazanlar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?