- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.021
İstanbul'da olanlar yarın için gök gürültülü sağanak yağır deniliyor haberiniz olsunn
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan
Sahuru zaten sabaha karşı yazmıştım
İftarda;
1/2 kaseden az fazla Çorba
3 - 4 YK kadar yoğurtlu biber
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar
Sizce fazlamı kaçırdım yoksa yanlış mı beslendim
Kan şekerim fırlamış gibi hissediyorum ( sanki 1 tepki baklava yemişim gibi)
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyorçok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum
Valla şu anda zor nefes alıyorum sanki yağsa rahatlayacakmış gibi hissediyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarımı yaptım ve çok fazla kaçırmadığım halde kaç saattir kendimi kötü hissediyorum nedense
Hemen yediklerimide yazayım bir diyin bana yoksa fazlamı kaçırdım farkında olmadan
İftarda;
Biraz Ton balığı
Bol salata ve komşumun ikramlık kapıdan uzattığı karnıyarıkdan 2 - 3 çatal kadar
Tansiyonum normal, kendimi ilkten çok şiş hissediyordum ama şu an mide konusunda çok rahatım
Nefes almakta zorlanıyorum ve gözlerim yanıyorçok halsizim ve inanın kolumu bile zor kaldırıyorum
kac kilo ile basladiniz ne kadar surede verdiniz ?? masallah darisi bizlere.[/QUOTE][QUOTE="Nurgul_85, post: 41437376, member: 62956kaptanım sizleri çok ösledim kii vallateşekkür ederimm bende iyiyim kilo almak söle dursun bi kilo daha verdim 48 le buradan ayrılmıştım şuan 47 kiloyum
hepimiz almayalım inşallaahhh :)Ayy ne güzel. Hiç almazsın umarımmm :)
masumcummmmselam kızlar günaydınnnn
neslicim ben katılmayı çok isterim ama işim yogun diger topikleri mümkün degil takip edemem
buraya günlük 5 mesaj yazarım ama diger 3 topik benimm için zor
evet cnm sabah en azından sut içip 1 tane meyve yiyebilirsin bence zor değil17/06/2015
Kaptanım bana yine kızacak ama ben yine sınava kahvaltı etmeden gittimKahvaltımı ancak 13 gibi yapabildim
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4-5 siyah zeytin
Domates-salatalık
1 dilim salam
Çok az bal
1 haşlanmış yumurta
Çay
Kahvaltımı geç ettiğim için akşamüstü saat 17-18 gibi 3 dilim karpuz yedim.
Su: 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş
vallahi harikasın azmine hayranım zaten canımkaptanım sizleri çok ösledim kii vallateşekkür ederimm bende iyiyim kilo almak söle dursun bi kilo daha verdim 48 le buradan ayrılmıştım şuan 47 kiloyum
menu guzel sporu az buldum zaman yoktu sanırım ben gibi18/06/2015
Kahvaltı
1 dilim süzme beyaz peynir
1 dilim salam
2 dilim kadar kepek ekmeği
Ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 çatal kadayıf
Akşam
1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor: 100 mekik
biz diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. diyet adına çok karşıyım be yaaTurp diye bir uygulama keşfettim bugün. Uygun fiyata diyetisyenlik hizmeti satın alabiliyormuşsunuz. Telefonunuzdan görüntülü konuşma seçeneği falan da var. Belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim :)
süper aycanım menude spordaMenum
sabah
menemen
cyrek simit
Oglen
iskender sadece etleri domatesi biberini yedim
Aksam
bir tabak mercimek corbasi
bes alti yaprak sarma
cacik
cok cok az bir lokma pide
Spor bir saat yuruyus
yarim saat yuzme
Su bir litre
menu spor guzel cnmBizde yine öğlen durduramadı dışarı çıktık mecburen hiç halim yoktu ama yürüdük yarım saat bu günkü menum
sahurda haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar tavuk salata mercimek çorbası
Su 3 litre oldu sanirim
yürüyüş yarım saat
guzel kuzum menun iftar içinmenüm
oruçluydum
iftarda
yarım tabak yeşil fasülye
biraz bulgur pilavı
salata
1 dilim ekmek
2 hurma
daha sonra
1 top dondurma
35 dk yürüyüş
menun normal cecom. bence ataklarından dolayı öle bişi yaşadınSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İftarda;
Biraz Ton balığı
maşallah cnm sanaDünkü Menü
Sabah
Yulaf, Bademli kuru üzümlü keten tohumlu
Öğlen
2 yumurta lor peyniri yarım domates
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği. Salçasız sadece 1 kaşık zeytin yağı ile yaptım.
SUÇ: Dondurma ama baya kalorili bir dondurma. Çok pisman oldum yedikten sonra ama iş işten geçmişti.
Su: 1.5 LT
Spor:
2km hızlı tempo yürüyüş
700 iç bacak 10kg ile
sırt, omuz ve arka kol antremanı
Toplam: 1.5 Saat
Sporda çok yoruldum dün.Tüm vücut çalıştım. Bugün gitmeyeceğim.
Kilomda sabah aynı çıktı zaten. Gerçi dün sporda daha fazla çıkmıştı. Sabit olması bile iyi
evet cnm haftaya allah kerimRengarenkNesli kaptanım haftaya 76 ları göreceksiniz inşallah. Birde paylaşımınız da aycanın mesaj sayısı çıkmamış. Ben de sonradan ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?