- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.241
olabilir canım, zaten ramazanda susuzluktan ödemde tutarsınız. en hasarsız şekilde devam edin bakalımMerhaba Kızlar sonunda internetim geldiiiiiii hemen damladım)))
oruç bugun beni zorladı yerimden dahi kalkamıyorummmm((zorla yemeğimi pişirdim zeytin yağlı yeşil fasülye yaptım...
bugun iftar menü
yeşil fasülye
cacık
pilav yapmayacam hergün pilav kilo alınır diye yapmıyorum....zaten vucudum kendini kitledi hergün iftara yakın tartılılıyorum aynı bir değişiklik yok sabit .....
Kaptanım haklısın dayanamıyorum bi 100 gr gittiğini görsem sevineceğim o yüzden tartılıyorum ama hep aynı ramazanda sanırım kilo veremeyeceğim ... gerçi bu hafta regli haftam onun şişliği başlamış olabilir....bu yüzden tartı aynı gösteriyor olabilir....
aynen bende ada cım ilk evlendiğimde baya yadırgadım eşimin tv muptelalığını şimdi alıştım kitap okumayı unuttum desem yeridir ayda 1 kitap zor okuyorum zaman yokNe güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...
yap tabi kuzum kim tutar seniEveeet bugunku menum
Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi
Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuk)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt
Su: 2 litre
Spor: leslie mekik ve ip atlama yapiyorum bugun
Cok yapasim var. Gece yapip yazarim
oh maşallahMerhaba kizlar
bugün 45 dakika yuruyus yaptim.....
2 lt su
iremcim nasılsın menu yazıp kaçıyorsun kuzum. okul nasıl gidiyor kaçıncı sınıftasın , ne zaman doktor olacaksın hayat nasıl anlat bakalımmenüm
sabah
yoğurt kürü
öğle
yoğurt
ekmek
akşam
et sote sebzeli
1 dilim ekmel
cacık
1 dilim penirli pide
spor 45 dk yürüyüş
menu dengeliBugün ki menum
sahurda köfte yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar yarım pide ayran çorba salata
Su 2 buçuk litre
spor bir saat yürüyüş
nazarım nerelerdesin kuzum sınavdan dönemedin merak içindeyim bi ses verGünaydınnnn :) ben sınava gidiyorummm
hoşgeldin yelizim nasılsın eşin işe ne zaman başlıcakGunaydin kizlar
maşallah banum cumaya kadar eksilere inersin bence. benim kızda paraz gunu tuttu oruç , dunde gene komşu kızla sözleşmişler anne beni sahura kaldır dedi, eşim yiyip yatardı hep dedim ben kaldırcam ikinizi, neyse kaldırdım bişiler hazırladım bugunde oruc tutacak oykum maşallah dayanabiliyor 13 yaşındaSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Dün öğleden sonra küçük cimcimeyi biraz parka çıkardımHem hafif ateşi vardı biraz iyi gelir acık hava dedim
Tabi yürüyerek gittim spor olur diyehatta Annem ve kızkardeşimde geldiler ve acık havada bir güzel sohbetimizi ettik
1 saatten az fazla parkta kaldıktan sonrada yine yürüyerek Eşimin Anannesine gittik
Eşimde işten direk oraya gelince iftarda orada yaptık ( gerçi sadece kızım oruçluydu)
Bu arada hazırlıklara yardım ettim KVye ve senelerden sonra beni dumura uğrattı
Bİr ara o Anannenin yattığı odaya gidince kadıncağız KVye söylendi misafirliğe geldi iş yaptırıyorsun kıza diyeKVde; Ne var onda sonuçta o benim kızım dememezmi
16 senedir hep mecbur yapacak gelin değilmi diyen kadın ilk kez kızım dedi banaRAmazan yaradı diyeceğim ama oruçta tutmuyor hatun hastalıklardan dolayı
Çay faslından evvelde eşimle Ananneyi battaniyeye alıp koltuğa yatırdıktan sonra hasta yatağını biraz düzelttik, havalı yatağınıda ters düz edip tekrar yerine yatırdık
Gece gelincede nedense iyice halsiz düştümsanırım akşam yediğim 1 parça tatlı kan şekerimi fırlattı KV bir parça bari ye diyince hadi yiyeyim bari dedim ama bir daha tövbe
Bu arada biraz evvel tekrar tartıldım ve 104.1 gördümyani 2 kg ödem gitmiş bugünde bol bol su içip kalan ödemide atacağım Reglmde şükür bitti bugün ve artık eksilere çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle
Öğleden sonrada duşumu alır tekrar hatmimize devam ederiz yarında Allahın izniyle orucumuda tutarım
TAbi bayrama kadar çok çok dikkatli beslenmem lazım ki şu 2li rakamları göreyim artık şu tartıda ( mehteran gibi 1 ileri 2 geri yapmaktan bıktım artık)
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınolabilir canım, zaten ramazanda susuzluktan ödemde tutarsınız. en hasarsız şekilde devam edin bakalım
kuzucun nasıl, sen çalışmıyorsun sanırım dimi ada cım
aynen bende ada cım ilk evlendiğimde baya yadırgadım eşimin tv muptelalığını şimdi alıştım kitap okumayı unuttum desem yeridir ayda 1 kitap zor okuyorum zaman yok
yap tabi kuzum kim tutar seni
menu dengeli
oh maşallah
iremcim nasılsın menu yazıp kaçıyorsun kuzum. okul nasıl gidiyor kaçıncı sınıftasın , ne zaman doktor olacaksın hayat nasıl anlat bakalım
menu guzel de sabah kahvaltısı neden yok bebeğim
menu dengeli
sporda harika
maşallah kuzucum az kalmış okula dicem ama sizin okuldan sonra bi okul seruveni daha başlıyor :) allah klaylık versin. okulda bitmiş aile yanındasın ozaman. nerde yaşıyorsun tatlımiyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınokulum tatile girdi 5 oldum artıknçok şükür 2 ßene sonra biticek inşallah. evde veya bahçemiz var orda zaman geçiriyorum genelde bi de ben her gün tartılıyorum genelde mesela en son 72.1 dim ya hani dahavsonea 72.3- 72.5_72.4-72.6 diyebi inip çıkıyor ama hep aynı civarlardayım çok moralim bozuldu bu duruma h'ç böyle olmazdım
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınokulum tatile girdi 5 oldum artıknçok şükür 2 ßene sonra biticek inşallah. evde veya bahçemiz var orda zaman geçiriyorum genelde bi de ben her gün tartılıyorum genelde mesela en son 72.1 dim ya hani dahavsonea 72.3- 72.5_72.4-72.6 diyebi inip çıkıyor ama hep aynı civarlardayım çok moralim bozuldu bu duruma h'ç böyle olmazdım
olabilir canım, zaten ramazanda susuzluktan ödemde tutarsınız. en hasarsız şekilde devam edin bakalım
kuzucun nasıl, sen çalışmıyorsun sanırım dimi ada cım
aynen bende ada cım ilk evlendiğimde baya yadırgadım eşimin tv muptelalığını şimdi alıştım kitap okumayı unuttum desem yeridir ayda 1 kitap zor okuyorum zaman yok
anladım adacım bende kızımı 2 yaşına kadar kendim buyuttum işe ara verip sonra kreşe verip çalışmaya başladımİnşallah kaptanım bakalım cuma tartı ne diyecek ? kızımın doğumundan sonra çalışmayı bıraktım 2 yıldır çalışmıyorum evdeyim ilk zamanlar çoooook zor oldu hiç alışık değildim evde oturmaya.. gurbetteyiz bakacak kimse yok kuzuma hoooş gurbette olmasak da annemde kayın validemde bakmazlardı.... Annem peşin peşin diyor doğurmayın ben bakmam diyor....Bizde kızımızı kimseye emanet edemedik eşim istemedi çalışma dedi evdeyim ....Şimdi doğru karar verdiğimizin farkındayım kızım çok mutlu huzurlu)))
Bende eşimden ayrı takılmamak için kitap okumayı azalttım .. şuan elimde iskender palanın efsane var onu yarıladım bitirmeye çalışıyorum ....
ooo kuzum bant sağlıklı bir insana bile ii değil ayak tabanda sorunlar doğurtuyo. ben banda bindiğimde 5 dk bir iner araya 3-5 dk lesli hareketleri serperim , eliptike binerim, tabanım dinlensin diyeKzılar bu sabah dr gittim burkulan ayak bileğim iyiyimiş ama ayak topuğumda topuk dikeni başlamış eğer iyileşmezse fizik tedaviye başlanmazsı gerekiyormuş ...yürüyüş bandını yasakladı belli bir süre yapma dedi .. bende eliptik bisikletim var onu yapabilirmiyim dedi onu yapabilirsin serbest dedi.. dışarda yürümeye çalışın dedin.... Bende yürüyüş bandında hızımı düşürerek sadece sokakta yürüyormuş gibi yaparım ramazandan sonra ... zaten ramazan dolayısıyla yürüş yapamıyorum....
inşallah ilerlemez
guzel menun canımbugün iftar menü
yeşil fasülye biraz var bu yüzden kahvaltılık hazırlayacağım kahvaltı yapmayı çok seviyorum ramazan dolayısıyla yapamıyordum peynire hasret kaldım ...ben peynir delisiyim ...Eşim fasülye yer bende haşlanmış yumrta peynir zeytin demates salatalık maydanoz ohhhh güzel bir kahvaltı sofrası hazırlayacağım))))
Sagol kaptan iyiyim esim ise baslaadi ama benim bidik o kadar alusmis ki durmuyosimdi surekli kucak istiyo onunla ugrasiyorum bide yarin yine voiding yapilacak onun stresi var bende regl de oldum cok sukur kac gundur gecikmistim korku salmisti beni (gerci ben tuplerimi baglattim ama yinede insan korkuyo iste)durumlar boyle istehoşgeldin yelizim nasılsın eşin işe ne zaman başlıcak
maşallah banum cumaya kadar eksilere inersin bence. benim kızda paraz gunu tuttu oruç , dunde gene komşu kızla sözleşmişler anne beni sahura kaldır dedi, eşim yiyip yatardı hep dedim ben kaldırcam ikinizi, neyse kaldırdım bişiler hazırladım bugunde oruc tutacak oykum maşallah dayanabiliyor 13 yaşında
ahaha 3 çocuktan sonra bağlattınmı, aslında bende isterdim ama ilk çocuk normal doğum olunca 2. de acilen sezeryan olacağımı bilmediğimden doktorla önceden konuşmadımdı bileydim derdim bende bağlatırdım rahattır eminim.Sagol kaptan iyiyim esim ise baslaadi ama benim bidik o kadar alusmis ki durmuyosimdi surekli kucak istiyo onunla ugrasiyorum bide yarin yine voiding yapilacak onun stresi var bende regl de oldum cok sukur kac gundur gecikmistim korku salmisti beni (gerci ben tuplerimi baglattim ama yinede insan korkuyo iste)durumlar boyle iste
Bende onceden konusmamistim kaptan sadece esim bana bu teklifle gelmisti sezeryana hazirlarlarken hemsire sormustu baglatmak istermisin diye bende olur dedim esim imzaladi oldu bitti evet cok rahat bisey aklin kalniyo en azindanahaha 3 çocuktan sonra bağlattınmı, aslında bende isterdim ama ilk çocuk normal doğum olunca 2. de acilen sezeryan olacağımı bilmediğimden doktorla önceden konuşmadımdı bileydim derdim bende bağlatırdım rahattır eminim.
eşin başlamış sevinsenmi dertlensenmi diyorsun. çocuklar sever ailece geçirilen zamanı napsın kuzucuk
Ama gunahmis sonradan ogrendim ben actirmak icin de tekrarameliyat olmam gerekiyo onun icin Allah affetsin diyorumBende onceden konusmamistim kaptan sadece esim bana bu teklifle gelmisti sezeryana hazirlarlarken hemsire sormustu baglatmak istermisin diye bende olur dedim esim imzaladi oldu bitti evet cok rahat bisey aklin kalniyo en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?