Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menuler guzel hayırdır temizliklemi boğuştun sende

Yok kaptanım temizlik yapmaya bile halim yoktu zar zor süpürdüm. Eşim hasta hala iyileşmedi. Dün gece de ayaktaydık ateşi çok zor düştü. Neyse bugün iyiymiş işe gitti. Akşama spora gideriz herhalde. O da ter atsın

Hayırlı Ramazanlar Kardeş takımcımmmm
sağol canım cumlemizin
banum gelmiş nasılsın bitanem gittimi misafirler

terlemek guzel hastayken ama duş alıp ii korunsun sonrasında, bide nane limon ıhlamur içsin ohh mıss

sağol canım cumlemizin
banum gelmiş nasılsın bitanem gittimi misafirler

terlemek guzel hastayken ama duş alıp ii korunsun sonrasında, bide nane limon ıhlamur içsin ohh mıss

İyiyim biriciğim teşekkürler sen nasılsınnn .Evet kuzum gittiler ünv.sınavı için gelmişlerdi .Tüm gençlerimiz emeklerinin karşılığını alır umarım
Kardeş kardeş elele tutuşup bu hafta notaları sildirsek ne güzel olur bizim 3 nota oldu

of sorma biz geçen hafta sildirdik, bu hafta gene nota aldık. bu kızları napmalı, kaynar kazana atmalı dicem ucu bana dokunacak

Kizlar ileri derecede kabizlik soruni yasiyorum varmi onereceginiz hemen etki eden biseyler

Aç karnına 1 tatlı kaşığı çörek otu bana iyi geliyor kuzum herkesin bünyesi farklı olduğu için kime ne etki eder deneyerek bulmak lazım kuru kayısı süt olabilir veya zeytinyağına batırılmış kuru inciri sabah tüketebilirsin.Salatalrına bol zeytinyağı eklersen bu sorun oluşmaz tatlım

Kizlar ileri derecede kabizlik soruni yasiyorum varmi onereceginiz hemen etki eden biseyler

Şu biberli yoğurt kürünü bir denesene ya ilk gün beni tuvalete kilitledi valla.
Ama genel olarak 2 büyük bardak şalgam da çok işe yarıyor. Benim en büyük kurtarıcım.
yelizim bu önerilerin ustune ben bişi demeyim. yoğurt kuru banada yaramıştı.bunları dene çözemezsen acilen çözmen lazım duphalak şurup kullan en son çare. çünki kabızlık herşeyden beter bir durum beden için oldumu kuzum

Şu biberli yoğurt kürünü bir denesene ya ilk gün beni tuvalete kilitledi valla.
Ama genel olarak 2 büyük bardak şalgam da çok işe yarıyor. Benim en büyük kurtarıcım.

sagolun kizlar hepsi itinayla denenecektir

Evet arasi cok kisa ama uyanik olursan bir iki hurma yesen bile kitlik moduna girmezsin sanki canim. Allah bagislasin cocugunu

Evet kaptanim cok sukur kirildi direncim vermeye basladim. Tam sporu duzene oturtayim diyodum ki bogazim sisti bu defa da
Pirincli dolmalar nazarlik olsun arada oluyor oyle

Oy kiyamam ben ona ya

Bizim evde tv yok ben izleyemedim sizi

ruveydammm beğenip beğenip kaçıyorsun nasılsın tatlım hafta sonu ugrayamamışsın sanırım
Yok kaptanim kacmadim birikenleri okudum anca
Cumartesi iftara halamlar geldi. Hazirlikti iftardi falan derken gelemedim.
Dun de ben oruxlu olmayinca annem temizligi kitledi bana oyle giremedim.

Menulerimi yazayim ben de.

Bu hafta menuleri iyi takip edecegim. Gecen hafta icin tekrar ozur diliyorum herkesten.

Cumartesi menum

Sabah
Misir gevregi
Sut

AksamAksam
1 kase mercimek corbasi
2 servis kasigi bulgur pilavi
2 servis kasigi turlu
Cok az ekmek uzerine kaymak ve bal
Kaymagi sevdicegim getirmis afyondan manda kaymagi miymis oyle bir seydi. Tadimlik yedim azcik

Su:1.5 litre
Spor: Yok malesef

Pazar menum

Sabah
1 Biberli (bioyle deniyor tarifi falan nasil bilmiyorum ama hamur isi, kaçak yedigim icin boyle sagliksiz oluyor sabahlarimm)

AksamAksam
1 kase mercimek corbasi
2 yemek kasigi bulgur pilavi
1 yemek kasigi turlu

Su: 1.5 litre
Spor: yok.
Ama hareketsiz degildim. Ben normalde cok hareket eden biri degildim evde oldugum icin, ondan yapisti kaldi kilolar zaten. Spor yerini tutmasa da hareket ettim baya.

evde tv neden yokki kuzum

kaymaklı bala bende bayılırım nicedir yemedim, yağ için biriken kaymaklardan yeyim 1 sefere mahsus

menulerde abartılı olmamş cuma dereceye girip notayı sildirecez ona göre
bu hafta haziran dönem raporu hazırlıcam bakim kim ne verdi haziranda

Kardesim cozutuyor cunku kaptanim odev yapmiyor tv karsisinda oturup bir seyler yiyip duruyor disari da cikmiyor tv olunca. Onun icin tv miz cop posetine kondu ve kapi disari edildi. Internetimiz de ayni sebepten yok

Tadimlik olunca zarari olmaz kaptanim bence yiyin gitsin azcik

Hadi bakalim sildirelim notayi. Gectigimiz hafta genel olarak sabit cikti herkes bu hafta eksiye geceriz

Kaptanim benim ilk bebeğim ya hiç bu kadar ateslenmemisti panik yaptım biraz aslında iyi de oldu ishal i de vardı kan testi yapılmış oldu içim rahatladi
Tilaks diye bir bitki cayi var acil durumlarda iyi geliyor benim evde hep olur çok daralirsam diye
Bu dupalak i da hamileyken doktor veriyordu bana ozaman çok kabizlik yaşıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…