Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bak ishalde dişten olabiliyor demekki dişmiş hadi gözün aydın

hımmm anladım ama valla anlamadım ts siz hayat nasıl olurdu

hımmm anladım ama valla anlamadım ts siz hayat nasıl olurdu
Ayy hic sormayin. Ilk basta benim izlememem icin kanallari falan silmisti o zaman kardesim yoktu iste show atv kanald star hangi kanal varsa sildi. Haber kanali vs birakti. Cok zor oldu gercekten alismak. Sonrasinda kardesim oldu buyudu bu sefer de toptan cope atti
Hayatimda hic televizyon olmasaydi bu kadar zorlanmazdim ama once televizyon olup da sonra cope gidince cok bosluga dustum mesela dayilarimin (1 tanesi haric) evlerinde tv yok hic aramaz kuzenlerim umurlarinda degil oyle alismislar.
Alistim ama artik kitap okuyorum bol bol

alışabilene güzel alışkanlık valla ne diyim kitap aşığı olmuşsundur sen

ben kaçtım eve gidim bakim kadın naptı. halıyı benim doğal temizlik malzemesiyle ağırtamamışlar kosla istediler mecbur alayım sildireyim sirkeylede 1 kez sildirir kimyasaldan arındırırım artık

Merhaba Kızlar sonunda internetim geldiiiiiii hemen damladım )))

oruç bugun beni zorladı yerimden dahi kalkamıyorummmm ((zorla yemeğimi pişirdim zeytin yağlı yeşil fasülye yaptım...

bugun iftar menü

yeşil fasülye
cacık

pilav yapmayacam hergün pilav kilo alınır diye yapmıyorum....zaten vucudum kendini kitledi hergün iftara yakın tartılılıyorum aynı bir değişiklik yok sabit .....

Kaptanım haklısın dayanamıyorum bi 100 gr gittiğini görsem sevineceğim o yüzden tartılıyorum ama hep aynı ramazanda sanırım kilo veremeyeceğim ... gerçi bu hafta regli haftam onun şişliği başlamış olabilir....bu yüzden tartı aynı gösteriyor olabilir....

Ne güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...

alışabilene güzel alışkanlık valla ne diyim kitap aşığı olmuşsundur sen
Ama televizyonu ozluyorum

Ne güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...
Tabi calisinca ortak zaman gecirebileceginiz her seyi degerlendirmek lazim

Eveeet bugunku menum

Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi

Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuk)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt

Su: 2 litre
Spor: leslie mekik ve ip atlama yapiyorum bugun
Cok yapasim var. Gece yapip yazarim

menüm
sabah
yoğurt kürü
öğle
yoğurt
ekmek

akşam
et sote sebzeli
1 dilim ekmel
cacık
1 dilim penirli pide

spor 45 dk yürüyüş

Suyu da yazsaydin canim.
Menude hem pide hem ekmek olmasi disinda iyi gibi menun.

Bugün ki menum
sahurda köfte yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar yarım pide ayran çorba salata

Su 2 buçuk litre
spor bir saat yürüyüş

Yarim pide cok olmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…