- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.221
bak ishalde dişten olabiliyor demekki dişmiş hadi gözün aydınKaptanim benim ilk bebeğim ya hiç bu kadar ateslenmemisti panik yaptım biraz aslında iyi de oldu ishal i de vardı kan testi yapılmış oldu içim rahatladi
Tilaks diye bir bitki cayi var acil durumlarda iyi geliyor benim evde hep olur çok daralirsam diye
Bu dupalak i da hamileyken doktor veriyordu bana ozaman çok kabizlik yaşıyordum
hımmm anladım ama valla anlamadım ts siz hayat nasıl olurduKardesim cozutuyor cunku kaptanim odev yapmiyor tv karsisinda oturup bir seyler yiyip duruyor disari da cikmiyor tv olunca. Onun icin tv miz cop posetine kondu ve kapi disari edildi. Internetimiz de ayni sebepten yok
Tadimlik olunca zarari olmaz kaptanim bence yiyin gitsin azcik
Hadi bakalim sildirelim notayi. Gectigimiz hafta genel olarak sabit cikti herkes bu hafta eksiye geceriz
Ayy hic sormayin. Ilk basta benim izlememem icin kanallari falan silmisti o zaman kardesim yoktu iste show atv kanald star hangi kanal varsa sildi. Haber kanali vs birakti. Cok zor oldu gercekten alismak. Sonrasinda kardesim oldu buyudu bu sefer de toptan cope attihımmm anladım ama valla anlamadım ts siz hayat nasıl olurdu
alışabilene güzel alışkanlık valla ne diyim kitap aşığı olmuşsundur senAyy hic sormayin. Ilk basta benim izlememem icin kanallari falan silmisti o zaman kardesim yoktu iste show atv kanald star hangi kanal varsa sildi. Haber kanali vs birakti. Cok zor oldu gercekten alismak. Sonrasinda kardesim oldu buyudu bu sefer de toptan cope atti
Hayatimda hic televizyon olmasaydi bu kadar zorlanmazdim ama once televizyon olup da sonra cope gidince cok bosluga dustummesela dayilarimin (1 tanesi haric) evlerinde tv yok hic aramaz kuzenlerim umurlarinda degil oyle alismislar.
Alistim ama artik kitap okuyorum bol bol
bende yeşil çay işe çook yarıyor....Yeşil çayı dene derim..Kizlar ileri derecede kabizlik soruni yasiyorum varmi onereceginiz hemen etki eden biseyler
Ne güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...Ayy hic sormayin. Ilk basta benim izlememem icin kanallari falan silmisti o zaman kardesim yoktu iste show atv kanald star hangi kanal varsa sildi. Haber kanali vs birakti. Cok zor oldu gercekten alismak. Sonrasinda kardesim oldu buyudu bu sefer de toptan cope atti
Hayatimda hic televizyon olmasaydi bu kadar zorlanmazdim ama once televizyon olup da sonra cope gidince cok bosluga dustummesela dayilarimin (1 tanesi haric) evlerinde tv yok hic aramaz kuzenlerim umurlarinda degil oyle alismislar.
Alistim ama artik kitap okuyorum bol bol
Ama televizyonu ozluyorumalışabilene güzel alışkanlık valla ne diyim kitap aşığı olmuşsundur sen
Tabi calisinca ortak zaman gecirebileceginiz her seyi degerlendirmek lazimNe güzel bende kitap okumaı çoook seviyorum ama eşim tv izlemeyi seviyor mecbur eşlik ediyorum ....o tv izlesin benbaşka odada kitap okumaya geçsem olmuyor mecbur bende yanında ...
Aynen ben de izlemesem de açarım ses olsun diye bende çok çabuk sıkıliyorun hiç bi programa diziye tam bakmıyorumTv bendw izleyemiyorum ama onsuz da olmazdijeralde izlemesde evde bi ses bi soluk oluyo(sanki eksikte)
menüm
sabah
yoğurt kürü
öğle
yoğurt
ekmek
akşam
et sote sebzeli
1 dilim ekmel
cacık
1 dilim penirli pide
spor 45 dk yürüyüş
Bugün ki menum
sahurda köfte yumurta domates salatalık peynir zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği
iftar yarım pide ayran çorba salata
Su 2 buçuk litre
spor bir saat yürüyüş
Kıymalı pide canım yarım porsiyon çok değildi yaniYarim pide cok olmus sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?