Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aycanhakan aycanım sende yoksun nerelerdesin bakımmm
Kaptanimmmm gecmisi okumayi simdi bitirdim iki gundur temizlik yapiyoruz evi resmen kirkladik simdi daha yeni oturdum. Annem calisip oeuc da tuttgu icin tum is bana kalıyor. Cumaya simdiden hazirim heyecanla bekliyorum ramazandan sonra spor salonuna donus yapmayi planliyorum sporu aksattim kilolr gidiyor bir yandan da sikilassam iyi olacak.

Kızlar ben bir sey soracagimmm ben zayifladikca yuzum yanaklarim tombik kalmaya basladi tamam eski tombikliinden eser kalmadi ama yine de biraz sis gibi ben yuzumu nasil eritebilirim bir cozumu var mi egzersizi falan. Bilen var mi

Ben de iskender pala şah ve sultanı okuyorum

ahmet umit sultanı oldurmek cok surukleyici bir kitap tavsiye ederim ben ayda bir kitap anca okuyorum...kizim kucuk musade etmiyor büyüsün okuma saatleri yapacam

iftar menu
kahvaltı
cok ozlemistim kahvalti yapmayi cok iyi geldi

simdilik 1,5 lt su içtim daha uyuyuncaya kadar 1 lt daha icerim...

yesil cay ve rezene cayi ictim bağırsaklarimda kabizlik problem oldu ramazan dolayisiyla....

aksam 1 saat yürüyüş yaptim....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Öğleden sonra kızımla oturup 1.5 cüz kuranımızı okuduk ( malum reglden dolayı 3 gün geride kaldık aradaki farkı kapatabilmek için hatta kadır gecesine yetiştirmek için karar verdik her gün öğle ve gece 2 posta okuyacağız )
Sonrada az ufak cimcimeyle ilgilendim ( oda göz nezlesi olmuş kuzum onada biraz evvel gözlerine çay kompresi yaptım iyi geliyor diye bildiğim için )
Şükür bugün hafif ateşlendi ara ara hatta onada duş aldırdım bir ara

Gece iftardan sonra kendimizi sokağa attık ve ufak kaçamak yaptım dondurma yedim uzun bir arada sonra
Yarın inşallah tekrar oruca başlıyorum ve kesin kararlıyım sahurda pek bir şey yemeyeceğim aslında 4 - 5 Hurma ve büyük bir bardak ayran düşündüm bu gece için Bugün TVDe bir doktor çıktı ve sahur yapmak şart ama çok geç iftar olmadığından zaten yediklerimizi hazmetmiş olmuyoruz o yüzden sahurunuzu çok hafif tutun dedi hatta hurmanın sahur için çok iyi bir seçenek olduğunu söyledi Bakalım yarın bir denemek istiyorum işallah dediği gibi tok tutarda iftardada sırf 1 kase çorba ve salata yemeyi düşünüyorum

Aminnn inşallah canım
RAbbim hepimizin oruçlarını kabul etsin...Aminn özelliklede kuzularımızın ( maşallahları var bu zamanda çocuklara bakıyorumda çok az var bizim cevrede Ramazanın önemini bilipte elinden geldiğince üzerini düşeni yapan Geçen seni okullarda kapanmamıştı Ramazan başladığında ve inan koca 48 kişilik sınıfta sadece benim kızlar 2 - 3 arkadaşı daha oruç tuttular diğerleri birde geçip karşılarına yemek yemişler sonradanda ay kanka biz senin oruçlu olduğunu unuttuk demişler Kızıma tuhaf geldi ama çocuklarin içinden gelecek zorla birşey olmaz sonuçta
Şükür 3 - 4 senedir kuşum tutuyor ( sadece ilk sene arada bir izinli ilan ettik hani bıkmasın diye ama şükür şimdi kandil yaklaşınca kendiliğinden diyor oruç tutacağım Anne birlikte tutalımmı diye Valla Allahın bildiğini kuldan saklayamam hani çocuk demese bende her kandilde tutmam ( hee Ramazanda kötü hissetmediğim sürece tutuyorum şükür )

Ben bugun kuzenimin evindeydim yine. Kuzenimim kiziyla ilgilendim. Iftara cagirmislardi ama ben erken gidip ayparcamla vakit gecirdim halama da daha kolay oldu isler acisindan. Enistem de evdeydi. Oyle olunca ne dogru duzgun su icebildim ne gun icinde bir seyler yiyebildim. Cok parca parca az az yemin oldum aciktikca agzima bir seyler attim gizli sakli.

Sabah
3 4 ceviz
Biraz biber
1 2 dilim salatalik

Ara
1 tane sarma (pismis mi diye baktirdi halam)

Aksam
1 kase ezogelin corba
Firinda tavuk (sebzeli)
1 yemek kasigi pirinc pilavi
Yogurt
3 dilim kavun

Su: cok az oldu ama yatana kadar icerim artik icebildigim kadar.

Spor: minik cadinin pesinde fir döndüm. En son birlikte dans ediyorduk

Halam da kuzenim de cok zayiflamissin daha vermeye ugrasma bence dediler ama kiyafetler cikinca vucudumla bas basa kaliyorum ve memnun degilim goruntumden. Devam son gaz. Sözüme kadar 62 61 leri gorebilirsem benden mutlusu olmaz

kızlar kımse gelmemiş geçmişte birikmemiş nerdesiniz bakimmm kaçaklar. eksik menuler gelsin bakalım

Dunku menum

Sabah
2 tane krep

Ogle
Bir kase musli bir bardak sut

Aksam
Baharatli tavuk
Pilav
Salata
Ayran

Spor
1 saatyuruyus

Su
2 litre
sabah ve öğle karbonhidratlı olmuş yelizim öğlen bari protein yada sebzeli bişi yeseydin dha guzel olurdu ama dengeli menun

Bugunku menum

Sabah
1 tane tost

Ogle
Bir dilim pizza

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Az patates az pilav
Salata ayran

Spor
Yok

Su
2 litre
aynı eleştiriyi yapıcam akşama kadar ki karbonhidrat olmuş yavrucum daha dikkatli olmalısın
sporda yok gelsin 15dk lik lesli bakalım

vallahamı oh elinize sağlık bende kadına kırklattım şimdi kendi işlerimi sırasıyla yapıyorum istif dolap duzeni filan

Kızlar ben bir sey soracagimmm ben zayifladikca yuzum yanaklarim tombik kalmaya basladi tamam eski tombikliinden eser kalmadi ama yine de biraz sis gibi ben yuzumu nasil eritebilirim bir cozumu var mi egzersizi falan. Bilen var mi
aycanım bitanem yok öyle bi yöntem kilolar gitsin de yuzunde kuçulur, hem toplu yuz avantajdır bu yaşta takıntılı olunuyor sonra anlarsın kıymetini inan bana bendede vardı o takıntı şimdi ii ki diyorum çunkı ne çöktum ne kırıştım

Ay canim nasil pizza istedi su an ama seytana uymayacagim((((
uyma kuzum cısss

ben onu okudum canim cok guzel bir kitap....katrei matem yine iskender pala tavsiye ederim....
evet bunuda duydum okuyacağım. ben daha çok tarihi roman seviyorum. osamanlı prenseslerinin kızlarından 2 kitap okumuştum, birisi mısır prensesi kenize murad biriside hindistan racasının kızının yazdığı bir kitaptı isimler aklıma gelmiyor su gibi okumuştum. bu iskenden pala roman tadındamı yazıyor hiç okumadım fikir verirmisiniz

ahmet umit sultanı oldurmek cok surukleyici bir kitap tavsiye ederim ben ayda bir kitap anca okuyorum...kizim kucuk musade etmiyor büyüsün okuma saatleri yapacam
bende ayda 1 kitap anca surukleyici olursa 1 haftada 600 sayfa bile okuyorum

maşallah sana tebrikler

herkesle nerdeeeee bakiyorum kimsecikler yok....
ya kuzum ramazan sessizliği sanırım kimseler yok

aynen banada zayıflama yeter diyolar ama başbaşa kalınca yağlarım ortaya çıkıyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr

Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim

İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biter Günah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı hiç itiraz etmeden yerler

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulias[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aycanhakan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]diddah[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evnscnc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazarenko[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Akrepimm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] vienna[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz209[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
--- ---

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] RengarenkNesli [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@fulias [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zeze_84 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] aycanhakan [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@kitap_asigi [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] diddah [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Evnscnc [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nazarenko [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] A Akrepimm [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD] I irem093 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ada81 [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

[/table]

[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR]

[/TR][/TABLE]​

Aleykum selam
Sahurda hurma yemek gercekten tok tutuyor. Ayni zamanda sunnet. Sunnet oldugunu bilip o niyetle yedigimiz zaman sunnet sevabi da aliyoruz
Biz de atmayiz yemekleri hic. Iyi yapiyorsunuz bence de atmayin yazik. Buraya ust uste 3 4 gun ayni menuyu yazdigimi biliyorum

Selamun aleykum
Bugun hastane islerimiz var kizlar voiding cekilecek bidigim yine aksam anca ugrarim opuyorum hepinizi
Aleykum selam
Kolay gelsin allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…