- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.261
Kaptanimmmm gecmisi okumayi simdi bitirdim iki gundur temizlik yapiyoruz evi resmen kirkladik simdi daha yeni oturdum. Annem calisip oeuc da tuttgu icin tum is bana kalıyor. Cumaya simdiden hazirim heyecanla bekliyorumaycanhakan aycanım sende yoksun nerelerdesin bakımmm
Ay canim nasil pizza istedi su an ama seytana uymayacagimBugunku menum
Sabah
1 tane tost
Ogle
Bir dilim pizza
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Az patates az pilav
Salata ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
Ben de iskender pala şah ve sultanı okuyorumİnşallah kaptanım bakalım cuma tartı ne diyecek ? kızımın doğumundan sonra çalışmayı bıraktım 2 yıldır çalışmıyorum evdeyim ilk zamanlar çoooook zor oldu hiç alışık değildim evde oturmaya.. gurbetteyiz bakacak kimse yok kuzuma hoooş gurbette olmasak da annemde kayın validemde bakmazlardı.... Annem peşin peşin diyor doğurmayın ben bakmam diyor....Bizde kızımızı kimseye emanet edemedik eşim istemedi çalışma dedi evdeyim ....Şimdi doğru karar verdiğimizin farkındayım kızım çok mutlu huzurlu)))
Bende eşimden ayrı takılmamak için kitap okumayı azalttım .. şuan elimde iskender palanın efsane var onu yarıladım bitirmeye çalışıyorum ....
ben onu okudum canim cok guzel bir kitap....katrei matem yine iskender pala tavsiye ederim....Ben de iskender pala şah ve sultanı okuyorum
maşallah banum cumaya kadar eksilere inersin bence. benim kızda paraz gunu tuttu oruç , dunde gene komşu kızla sözleşmişler anne beni sahura kaldır dedi, eşim yiyip yatardı hep dedim ben kaldırcam ikinizi, neyse kaldırdım bişiler hazırladım bugunde oruc tutacak oykum maşallah dayanabiliyor 13 yaşında
günaydın canım benim
geçmiş olsun canm inşallah iyidir şimdi cimcime ramazan ramazan nur inmiş kalbine kayın validenin desene maşallah 2 illere az kaldı bende ne güzel 7 illeri gormustim ama şuan yine 8 lerdeyi.
Sorma canım ya esimde devamli kilo aaldin deyip duruyor bende fark ediyorum zaten kıyafetlerinden hamilelikte çıkmayan karnim çıkmaya başladıbugün çıktım tartiyada şok oldum bugün annemler gidiyorlar bakalım bende pilatese baslayayim diyorum tabi kızım izin verirse yeni yeni gaz sorunumuz çıktı ortaya
ah ahh hele ben emziriyorum diye canm bol bol tatlı çekiyor ve ben kendime dur diyemiyorum kilom aldı başını gidiyor
bizdede tam tersi oruç olmayan ben canı çeken yine ben hamilelikte asermdigim kadar aseriyorum ya pufff
sabah ve öğle karbonhidratlı olmuş yelizim öğlen bari protein yada sebzeli bişi yeseydin dha guzel olurdu ama dengeli menunDunku menum
Sabah
2 tane krep
Ogle
Bir kase musli bir bardak sut
Aksam
Baharatli tavuk
Pilav
Salata
Ayran
Spor
1 saatyuruyus
Su
2 litre
aynı eleştiriyi yapıcam akşama kadar ki karbonhidrat olmuş yavrucum daha dikkatli olmalısınBugunku menum
Sabah
1 tane tost
Ogle
Bir dilim pizza
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Az patates az pilav
Salata ayran
Spor
Yok
Su
2 litre
vallahamı oh elinize sağlık bende kadına kırklattım şimdi kendi işlerimi sırasıyla yapıyorum istif dolap duzeni filanKaptanimmmm gecmisi okumayi simdi bitirdim iki gundur temizlik yapiyoruz evi resmen kirkladik simdi daha yeni oturdum. Annem calisip oeuc da tuttgu icin tum is bana kalıyor. Cumaya simdiden hazirim heyecanla bekliyorum ramazandan sonra spor salonuna donus yapmayi planliyorum sporu aksattim kilolr gidiyor bir yandan da sikilassam iyi olacak.
Kızlar ben bir sey soracagimmm ben zayifladikca yuzum yanaklarim tombik kalmaya basladi tamam eski tombikliinden eser kalmadi ama yine de biraz sis gibi ben yuzumu nasil eritebilirim bir cozumu var mi egzersizi falan. Bilen var mi
uyma kuzum cısssAy canim nasil pizza istedi su an ama seytana uymayacagim((((
evet bunuda duydum okuyacağım. ben daha çok tarihi roman seviyorum. osamanlı prenseslerinin kızlarından 2 kitap okumuştum, birisi mısır prensesi kenize murad biriside hindistan racasının kızının yazdığı bir kitaptı isimler aklıma gelmiyor su gibi okumuştum. bu iskenden pala roman tadındamı yazıyor hiç okumadım fikir verirmisinizben onu okudum canim cok guzel bir kitap....katrei matem yine iskender pala tavsiye ederim....
bende ayda 1 kitap anca surukleyici olursa 1 haftada 600 sayfa bile okuyorumahmet umit sultanı oldurmek cok surukleyici bir kitap tavsiye ederim ben ayda bir kitap anca okuyorum...kizim kucuk musade etmiyor büyüsün okuma saatleri yapacam
maşallah sana tebrikleriftar menu
kahvaltı
cok ozlemistim kahvalti yapmayi cok iyi geldi
simdilik 1,5 lt su içtim daha uyuyuncaya kadar 1 lt daha icerim...
yesil cay ve rezene cayi ictim bağırsaklarimda kabizlik problem oldu ramazan dolayisiyla....
aksam 1 saat yürüyüş yaptim....
ya kuzum ramazan sessizliği sanırım kimseler yokherkesle nerdeeeee bakiyorum kimsecikler yok....
aynen banada zayıflama yeter diyolar ama başbaşa kalınca yağlarım ortaya çıkıyorBen bugun kuzenimin evindeydim yine. Kuzenimim kiziyla ilgilendim. Iftara cagirmislardi ama ben erken gidip ayparcamla vakit gecirdim halama da daha kolay oldu isler acisindan. Enistem de evdeydi. Oyle olunca ne dogru duzgun su icebildim ne gun icinde bir seyler yiyebildim. Cok parca parca az az yemin oldum aciktikca agzima bir seyler attim gizli sakli.
Sabah
3 4 ceviz
Biraz biber
1 2 dilim salatalik
Ara
1 tane sarma (pismis mi diye baktirdi halam)
Aksam
1 kase ezogelin corba
Firinda tavuk (sebzeli)
1 yemek kasigi pirinc pilavi
Yogurt
3 dilim kavun
Su: cok az oldu ama yatana kadar icerim artik icebildigim kadar.
Spor: minik cadinin pesinde fir döndüm. En son birlikte dans ediyorduk
Halam da kuzenim de cok zayiflamissin daha vermeye ugrasma bence dediler ama kiyafetler cikinca vucudumla bas basa kaliyorum ve memnun degilim goruntumden. Devam son gaz. Sözüme kadar 62 61 leri gorebilirsem benden mutlusu olmaz
Aleykum selamSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrr
Çok şükür bu gün uykumu alabildimde kendime geldim
Gece 01:40 gibi 7 hurma ve 1 koca bardak ayranla sahurumu yaptım ve inanın gram acıkma hissi yok şimdilik
İnşallah akşama kadar böyle devam eder ve ekside görürsem Ramazanın sonuna kadar böyle devam ederim
İftar içinde bu gece sadece Kesme Çorbası ve salata yemeyi düşünüyorum ( yoğurtlu )
Dünden kalma Yemekler var evdekilerede biraz ilave yaparım olmadı olur biterGünah millet bir lokma ekmeği bulamazken ben olanı döküp ay yeni yemek yapayım diyemem Allahtan kızlarda seviyor etli pilavı hiç itiraz etmeden yerler
Aleykum selamSelamun aleykum
Bugun hastane islerimiz var kizlar voiding cekilecek bidigim yine aksam anca ugrarim opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?