- 17 Şubat 2009
- 354
- 599
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #114.881
Nerelere gidiyorsunuz tatile merak ettim ben de bu sene oğlan küçük diye cesaret edemedim zorluk olur hasta felan olur sıcakta diyeuuuu çok heyecanlıııı. Bende bu akşam bavulu hazırlıyorum kısmetse yarın akşam çufçuf.
Yok canim ya esim haftanin bir gunu izinli oda haftaici yillik izinler desen 15 gun ama 1 hafta ramazanda 1 haftada sonra kullaniyorlar onun icin olmuyorNiye yaaa kaçsaydınız yakın biryerlere. Olmuyor mu öyle?
Iyi yolculiklar sana canim iyi eglenceleruuuu çok heyecanlıııı. Bende bu akşam bavulu hazırlıyorum kısmetse yarın akşam çufçuf.
ohhh kendi kendime de konuştum artık gidebilirim. Ben burdayken gelmeyin zaten
Günaydın tatlışlaaaaaaaaaaaaaaaarr.
Ay beni tatil heyecanı bastı
ooo fulyam nere gidiyorsun belli oldumu kuzum tatil mekanıGece yine parti yapmışsınız gözümden kaçmadı yaniiiiiiiiiiiiiiiii
ah adam alanya berbat nemlendi cidden bugun hissedilir oldu sıcaklıkMerhaba Kızlar ,
hava çoook sıcak ayyy bayılacammm çok halsizlik çöktü artık .....
sahur yapmadım bugün iftar menü
pilav
kıymalı sebze yemeği
ayran
bolll su ve bir saat yürüyüş ...
hadi bakalım tatilciler çoğaldıbenimde çook ihtiyacım var tatile azzz kaldı ağustosta bende yolcuyummm))
menu başarılı kuzum anlaştık kilonu yarın bildirYine cücük kadar yemeklerle günü geçirdim.
Menü
Sabah
kuru üzümlü Yulaf + süt
Öğlen
Domates çorbası
Akşam
2 adet kuru patlıcan dolması
Yoğurt
Spor: Yok
Su: 1LT
Kaptanım ben yarın kilomu bildiricem her ihtimale karşı. Tartı bulamazsam arada kaynamasın
uuuu çok heyecanlıııı. Bende bu akşam bavulu hazırlıyorum kısmetse yarın akşam çufçuf.
ok sonuçları bekliyorum. tatil kaçgun surecek bizi boşlamaYarın sabah kan sonuçlarını almaya gidicem bildiririm kaptanım
Gerçi sonuçlar ortada ama yine ilaca başlıycaz bakalım. 3 tüp kan alındı diye bütün günü bembeyaz ve buz gibi geçirdim. Vampirler zaten 3 tüp kanım vardı hepsini aldılar.
amin kuzum tum cocuksuzlara nasip etsinAnnem de bugun yemeğe babannemi halamlara çağırdı is guc hiç fırsat bulamadım bu arada oğlan iyice bana duskunlesti okadar insan var bana yapisiyor bazen hoşuma gidiyor tabi annelik iç gudusu ama bazen de oruçla sıcakla çok bunalıyorum neyse bakalım allah yokluğu göstermesin isteyen herkese de anneligi nasip etsin ins
Aralarda yine bakmaya calisirim şimdiden herkese hayırlı iftarlar...
Bugunki menü mü yazayım, sabah ıkı yemek yaşıgı menemen, bır kucuk dilim örgü peynırı domates salatalık yeşillik. Ikı fıncan yeşil çay bı kucuk avuc tuzsuz kabak çekırdegı ( eger yanlıs okumadıysam karatay dıyetınde onerılıyomus) . Az oncede bır kepçe kuru fasulye ki hiç sevmem, bir kase cacık yedım. Su şimdiden 1.5 litre oldu bir litre daha içerim. Saat sekızdede cok az kiraz yiyip yürüyüşe gıdıcem . Bu arada karatay dıyetı yapmıyorum ama gonderdıgınız linktekıler cok mantıklı geldii :))RengarenkNesli
yelizim bıdık buyusun bidaki sene izni ayarla çık tatile 3 çocukla sen hakediyorsunYok canim ya esim haftanin bir gunu izinli oda haftaici yillik izinler desen 15 gun ama 1 hafta ramazanda 1 haftada sonra kullaniyorlar onun icin olmuyor
detoksa yorum katmışsınBugunku menum
Sabah
Kuru uzumlu yulaf sut
Ogle
3 kase yogurt detoks corbasi
1 kucuk armut
3 kayisi
Aksam
1 kase yogurt detoks corbasi
4 nugget
Salata
Spor
Yok
Su
2.5 litre
iremcim geçmişi okuyormusun hiç yorum yazmadan menu yazıp kaçıyorsun bebeğimİftar menüm pek parlak değil
Yayla çorbası
4 kaşık mantı
Biraz pilav
yoğurt
ahududu
Bugün 1 kilo berdiğimi öğrendim ama günüm pek parlak değil akşam halamdaydım arkadaş bi insan nasıl bu kadar yetenekli olur neyse akşama kadar iyiydi biraz
Sabah: 1 yumurta ,5 zeytin ,3 ceviz ve domates salatalık.
Öğlen : yarım paket ramen
Alşamdan bahsetmiycem :)
akşamıda yaz ceza vericemona göre yoksa basarım fazla cezayı söleyim cansumSporda şimdi parkta kuzen gezdiriyorum sonra evde 3 mil yaparım :)
aşırı karbonhidrat yok tatlı dışında bende çokkorktum dunyayı yedin diyeAkşamı yazıyım o zaman acı banaaaa
1 tabak donates çorbası, 4 kaşık patlıcanlı yemek biraz kaşarlı tavuk ve mantar biraz da 1 dilimde tatlı amma yemişim sksksks
cansucum sen daha önce takımların herhangi birinde yarıştınmı sormayı unuttum sana ve E Emirse34 e. ikinizde cevaplarsanız sevinirim bu önemliAkşamı yazıyım o zaman acı banaaaa
1 tabak donates çorbası, 4 kaşık patlıcanlı yemek biraz kaşarlı tavuk ve mantar biraz da 1 dilimde tatlı amma yemişim sksksks
işallah miladımız olsun 2015hepimizin tatlım. kadınlar kulubu bir derya gibi keşfet keşfet bitmiyor. bende bu gun konu açtımHayır zaten yeni üyeyim ama şuan ayrıca bir günlüğüdee takip ediyorum . Miladimiz 2015 diye çok tatlılar onlarda sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?