- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.121
HahahSöylemeden edemiycem ama profıl resmin en en korktugum şey bu yuzden yaZılarını okuyamıyorum korkudaaanVipera
Oy cansum yaz geldi hava isindi bende uyuyamiyorum dun saat 4 du gecti sahur programi izledim yattim sabahta 8 de kalktim yurumeye ciktim çay kenarina bide.Uyuyamıyorum ki
Tatlim eger 1 gun bole besleniyorsan seni uyarmak benim gorevim kuzum bu tabloda besin degeri olan hic bisi yokkkk. Varsa sen bana soyle bende okey diyim. Bak diyet demek zayiflamak demek sagliktan vazgecmek anlamina gelmez. Ne olur dediklerimize kulak ver de saglikli besl3nmeye bir adim at aramizda bak cok gencsin saglik priblemleri yasarsin melegimBugün iyi beslenemedim ama ortalama bir günümü foto atcam şimdi :)
Günaydın minnoş kaptanım, günümüz aydın olsunGunaydin meleklerim en guzel pazar sizin oksunn
Dün yemek yapamayınca öyle oldu canım canım canım teşekkür ederim :) bugün inş güzel güzel yemekler yicem, yazarım o zaman. Haklısın zatenOy cansum yaz geldi hava isindi bende uyuyamiyorum dun saat 4 du gecti sahur programi izledim yattim sabahta 8 de kalktim yurumeye ciktim çay kenarina bide.
Tatlim eger 1 gun bole besleniyorsan seni uyarmak benim gorevim kuzum bu tabloda besin degeri olan hic bisi yokkkk. Varsa sen bana soyle bende okey diyim. Bak diyet demek zayiflamak demek sagliktan vazgecmek anlamina gelmez. Ne olur dediklerimize kulak ver de saglikli besl3nmeye bir adim at aramizda bak cok gencsin saglik priblemleri yasarsin melegim
Iste bu melegim aklin yolu bir. Hucreleri beskemezsek saglik eldn gider.RengarenkNesli okumaz olurmuyum hıc gercekten hepsı cok dogru ve hayata geçırılmesi gereken şeyler. Sayende aç kalmadan ama gercek anlamında saglıklı beslenerek zayıflıyorum galıba. Bır de şu kucuk tatlı kaçamaklarımı bıraksam herşey guzel olacak, cok tesekkur ederm . Bu arada menu takıplerı nasıl oluyo eger cok karışık deılse ben yapmak ısterım:)
hayirli olsun canim hizli ciktiniz sizde heeeIyiyim kaptanim oyle misafir yemek takimi gunluk yemek takimi falan ugrasip duruyorum, dügün de acele olacak gibi sanki erkek tarafi kurban bayramina istiyor, sozde belli olur heralde az cok oyle telas telas telas iste
siz nasilsiniz?
Gunaydin kaptanim sende erkencisin bugunGunaydin meleklerim en guzel pazar sizin oksunn
Yiyorum canımın istediğini ve kalori hesabı böyle çıkıyor kaptancığım :) adet dönemi kaçamakları da var tabi
Su kalori hesabini bi an once terkedip hak yolu dogru yolu kesfedip ogreniyoz melegim oldumuÇok güzel dimi :) korkudan kaçamak yapmıyorum yapsamda azcık. Diyorum bi çorba100, bi tırnak kadar çikolata da öyle. Bari çorba yiim karnım doysun :)
Bugün menüm kötüydü
yayla çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata
Pide
patates kızartması
100 tane ip atladım
bisiklet sürdüm
Destek bizde var kuzum ama sen tam adaote olamiyorsun nedense baglicam seni kk ya :))Var aslında ama akşam oluyor pek izin vermiyorlar bir de bu aralar çok ekmek falan tüketmesi geliyor biraz desteğe ihtiyacım var sanırım
Oy serenim oy. Su ramazandan sonra soracam bu menulerin hesabini az kaldiBugun okadar sıkkındım ki yenı yazabildim kusura bakmayın . Önce menumu paylasayım iftar: bır kase yüksük çorbası bır kucuk fırında pişmiş köfte. 1 ,5 litre su, bır fıncan sade turk kahvesı bır tanede cıleklı tartolet ( porsiıyonluk olandan) . Sahur domates peynır bı dılım çavdar ekmegı. Tartoleti yememelıydım ama bugun sıkıntıdan az ama saçma beslendım
Anlastik ozaman kalori saymak yok abla lafi dinle okis. Saglikli beslenmenin anahtari bende kapidan ggirip odunyayi kesfetmek sendeDün yemek yapamayınca öyle oldu canım canım canım teşekkür ederim :) bugün inş güzel güzel yemekler yicem, yazarım o zaman. Haklısın zaten
Geldim yelizim erken kalkan yol.alirmis ne dogruGunaydin kaptanim sende erkencisin bugun
Oy yelizim aksam en cislari bi arada yemis seker ve karbonhidrata belenmissin bugun derhal pur dikkatsin ona gore. Ay sonu hedefin tutmazsa bu seferDunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin ekmek
Ogle
Bir kase cacik
Aksam
Koftelo patates
Makarna
Ayran
Karpuz
Spor
Yok
Su
2.5 litre
Aynen oyle ben anlamiyorum cok uyuyan insanlari sanki zamanimdan calisyormusum gibi geliyor gunduz uyuyuncaGeldim yelizim erken kalkan yol.alirmis ne dogru
Yapmaya calisicam kaptanimOy yelizim aksam en cislari bi arada yemis seker ve karbonhidrata belenmissin bugun derhal pur dikkatsin ona gore. Ay sonu hedefin tutmazsa bu sefer
Gelsin 10dk lik karin videosu ama 2 tur yaoilcak sana ozel
valla işi gucu olmayanlar yatabilir ne diyimm :)))Bayram temizligi yapmaya calisiyorum dun camlari sildim bigun yatak odalarini temizlesem yeter bebeli olunca boyle parca parca oluyo sabahta firinimin icini disini temizledim.tepsilerini yikadim buyuk kizim kitap okuyo ortanca test cozuyo esim iste ben yemek dusunuyorum bi yandan simdi bu kadar is varken yatip uyunabilir mi hic
ceza çekilmiş yelizim10 dk karin
5 dk kalca
10 yarim sinav yaptim
Aksam yuruyuse gidebilirsem cok iyk olur
tatlım ben nisan 2015 de 6. takımdan gelip devraldım kaptanlığı ozadan beri var. üzerlerinde düşen bir görevi yapmamış ozamanki kaptan ki zaten kaptan bırakıp gitmiş vs.... uzun hikaye sorun yok yani.Kızlar, 1ceza puanı almışız, niye ki o???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?