- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.161
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramaya ama aklım hep buralardaydı
Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorum Bir yandan seviniyorum Ramazanın bitmesine çünkü uyku düzeni diye birşey kalmadı bende ( ki tatilde de aynen devam eder diye düşünüyorum kuzenlerle bir araya gelince Sağ olsunlar her görüştüğümüzde gün saydıklarını bir an önce gelmemizi söylüyorlar hatta kız olan Yenge dayım sonra gelsin atla gel diyor ama valla Bayramda kocayıda bırakıp gitmiş olsam Anam yolar beni hem onlarla bayramlaşmadan gitmek olmaz
Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi oda aşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi oda farkında ödem olduğundan çünkü kilo olmuş olsa 46 beden pantalonlarımın içine giremezdim şükür hepsi hala oluyor hatta ufak ufak 44leride zorlarım diye düşünüyorum ( göbiş dışarda kalıyor ama dediğim gibi tatil sonrası mekikti, ip atlamaydı, Leslie ve Tae BO du hepsini devreye sokuyorum )
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağız yaşı dolmadan almıyorlardı geçen sene ama bu sene doğum gününden sonra 16dan gün almış sayılıyorya ( bana göre 15 ama neyse hastane kayıtlarında bile bir yaş büyük yazıyorlar ay hesabınada göre ) Birlikte hem arkadaş oluruz hemde kilolarımızdan kurtuluruz
Allah razı olsun canım biraz geç oldu göreli ama yinede düşünmen yeterli
Kaç gündür okulları incelemekten resmen hatmettik desem yeridir
Kızımın yüzdelik dilimi 44 ( şükür istediği okulların hepsine yeterli bir yüzdeymiş tabi keşke daha iyi olsaydı diye itiraf etti ama kızımın ne kadar çalışırsa çalışsın heycan sorunu var bazen soruyu heycandan tamamen zıt anlayabiliyor yada heycandan yanlış cevaplıyor sonradanda nasıl böyle basit bir hata yaptım ben bunu biliyordum diye söyleniyor ama bunada şükür )
İnşallah sende gönlünde olan bölümü kazanırsın Üniversitede
Rabbim tüm öğrencilere heşreyin çok daha güzelini nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Şu yerleştirmede acıklansında şöyle bir 4 sene oh çekeyim ( hadi 3 diyelim sonra çünkü Üni'ye hazırlıkta stres yaparız ana kız )
Tabi benim ufaklıkta bu sene Anaokulu sonrada ilk okul derken ufak çaplı stres yaratır çok hırslıdır ve eğer ondan biri önce okumayı sökerse sınıfta kesin krize girer
Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah hayırlara çıkartır ve herşey gönlünce olur Aminnnnnnnnnnn
Sende Allaha emanet ol ve bir fırsatını bulduğunda iyi haberlerini ilet bize inşallah
Canım Neslihanında dediği gibi yapıyla alakalı birşey o Ben o konuda babama çekmişim sırnaşmaya bayılırım hatta bak 35 yaşındayım ve inan hala bazen içimden gelir gider Annemin dizine yatıp beni kedi gibi sevsene derim o da hemen yürü git koca kadın oldun hala kedi gibi sev diyorsun der ( tabi sert birşekilde söylemez ama cidden oda sevmez öyle mıç mıçlığı Babam desen tam aksine hala bile arada Anneme Aşkım Aşkım gel içimden geldi bir öpeyim der bizim yanımızdada olsa Annem hemen kızar yürü git şaşırdın sen kendini çocukları yanında dangul dungul konuşma diye tabi hemen müdahale ederiz ne var kız kendini bir kere öptürsen işte hadi gözümüzü kapatıyoruz diye ( BAbam kırılmasın diye işi gırgıra vururuz )
Benim kızlarda bana çekmiş ( özellikle ufak ) devamlı kendini öptürür sevdirir hatta abla kardeş devamlı yatağa gelirler gece sırnaşmak için büyükte daha 15 yaşında ama bazen şakasına yeterin koca kazık oldunuz derim hemen daha şurada 5 sene öncesine kadar sen Anannemde kaldığında her sabah onların yatağına dalmıyormuyduk der bende senin gibi kocayada gitsem size yatıya geldiğimde yatağa gelirim diyor
Ciidden küçük kızım olana kadar Annemlerde ne zaman yatıya kalsam kızımıda fişdikler hadi dedenlere saldırıya geçiyoruz derdim ve Ana kız Annemlerin yatağına atlardık birde popişimizle ittirirdik aranıza yatacağız diye ( babam hep söylenirdi ulen tam evlendi kurtulduk derken sıpasıyla gelmeye başladı bu diye )
İnsanın içinden gelince normal geliyor ama hoşlanmayanada saçma geliyor Annene ve hatta Annemede olduuğu gibi ama sen boşver içindeki çocuğu hep yaşat ve inşallah ileride evlenip kuzularını kucağına aldığında senin bazen özlemini çektiğin ilgiyi onlara fazlasıyla yaşatır o acığıda kapatırsın
Hoşgeldin
İnşallah hedefine ulaşır bir daha asla kilo sıkıntısı yaşamazsın Darısı benimde başıma tabi
Çok çok geçmiş olsun canım bende bugün çok yoruldum ama şükür ütülerimde bitti temizliğimde ama işte birde şu temizlik nankör olmasa tam süper olacak
Benim beyaz çiçekli bir teklim var bir tek o kaldı onuda bu gece silmem lazım ki sabaha kadar kurusun baya kirlenmiş açık renk olunca
Şükür kavuşturana
İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramaya
Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorum
Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi oda aşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağız
İnşallah canım benim annem de fen öğretmeni o da öğrencilerininkilerlw uğraşıyo tavsiye fln :)yüzdelik kaç belki benim yardımım dokunur ben de lise sondayım bilirim liseleri:) :)
Allah razı olsun canım biraz geç oldu göreli ama yinede düşünmen yeterli
Kaç gündür okulları incelemekten resmen hatmettik desem yeridir
Kızımın yüzdelik dilimi 44 ( şükür istediği okulların hepsine yeterli bir yüzdeymiş
İnşallah sende gönlünde olan bölümü kazanırsın Üniversitede
Rabbim tüm öğrencilere heşreyin çok daha güzelini nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn
Şu yerleştirmede acıklansında şöyle bir 4 sene oh çekeyim ( hadi 3 diyelim sonra çünkü Üni'ye hazırlıkta stres yaparız ana kız
Tabi benim ufaklıkta bu sene Anaokulu sonrada ilk okul derken ufak çaplı stres yaratır
Kaptanim ozur diliyerek aranizdan ayrilmak zorundayim bikac gundur ailevibi sorunun ortasindayim me zaman duzelir yada duzelir mi bilemiyorum degil diyeti cocuklari bile dusunecek halim yok kusuruma bakmayin hakkinizi helal edin hersey icin tesekkur ederim Allaha emanet olun
Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah hayırlara çıkartır ve herşey gönlünce olur
Sende Allaha emanet ol ve bir fırsatını bulduğunda iyi haberlerini ilet bize inşallah
İkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızar
Canım Neslihanında dediği gibi yapıyla alakalı birşey o
Benim kızlarda bana çekmiş ( özellikle ufak ) devamlı kendini öptürür sevdirir hatta abla kardeş devamlı yatağa gelirler gece sırnaşmak için
Ciidden küçük kızım olana kadar Annemlerde ne zaman yatıya kalsam kızımıda fişdikler hadi dedenlere saldırıya geçiyoruz derdim ve Ana kız Annemlerin yatağına atlardık
İnsanın içinden gelince normal geliyor ama hoşlanmayanada saçma geliyor Annene ve hatta Annemede olduuğu gibi
Merhaba ben de yeni katıldım aranıza 162 cm 58.5 kiloyum 2014 ocaktan 2014 eylüle kadar 9.3 kg vermistim sonra o tarihten bu zamana diyeti bırakınca 3 kg aldım 58.5kg a çıktım hedefim 52-53 kg .ip atlamaya başladım bugün artık uyanır uyanmaz bi bardak süt içtim
Hoşgeldin
İnşallah hedefine ulaşır bir daha asla kilo sıkıntısı yaşamazsın
Of kizlar valla heryerim agriyo bi cay olaydi iyiydi esim sagolsun kizlari aksam uzeri dolasmaya goturdu bende o arada hemen mutfagimi tiplayip vutrinlerimi sildim icindekileri yeni yikamistim zaten temiz temiz yerlestirdim sirkeli suyla sildim cok guzel parladilar yarinda salonumu ve girisimi halledersem bidik uyurken benden krali yok valla
Çok çok geçmiş olsun canım bende bugün çok yoruldum ama şükür ütülerimde bitti temizliğimde ama işte birde şu temizlik nankör olmasa tam süper olacak
Benim beyaz çiçekli bir teklim var bir tek o kaldı onuda bu gece silmem lazım ki sabaha kadar kurusun