Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

İki gündür temizlikle boğuşup durdum ( bugün hatta dağ gibi ütülerimide bitirdim )
Malum yarın Kadir Gecesi eee Bayramda yakın birde eşim Annesiyle, Ablasını ve kızkardeşini iftara davet etti
Tabi bu durumda temizliği biraz erkene çektim ki hepsi bir olsun
Dün bir tek iftarı Eyüp SAhilde piknik gibi yaptık ve tabi gece 2 gibi dönünce münkün olmadı uğramaya ama aklım hep buralardaydı

Allahın izniyle çok az kaldı ve yarın kesinlikle Orucumu tutmak istiyorum Bir yandan seviniyorum Ramazanın bitmesine çünkü uyku düzeni diye birşey kalmadı bende ( ki tatilde de aynen devam eder diye düşünüyorum kuzenlerle bir araya gelince Sağ olsunlar her görüştüğümüzde gün saydıklarını bir an önce gelmemizi söylüyorlar hatta kız olan Yenge dayım sonra gelsin atla gel diyor ama valla Bayramda kocayıda bırakıp gitmiş olsam Anam yolar beni hem onlarla bayramlaşmadan gitmek olmaz

Şurada kaldı bir kaç gün sonra Allahın izniyle çok çok düzgün ilerleyip evlilik yıldönümüme kadar ( 8 Ağustos ) 99u görmek için elimden geleni yapacağım sonrada inşallah hep daha aşağıları göreceğim Allahında izniyle
Tatilden dönünce 2 hafta haftam var ki şimdi eşime söyledim aynı cümleyi oda aşkım sen Akçaydada görürsün o rakamı dedi oda farkında ödem olduğundan çünkü kilo olmuş olsa 46 beden pantalonlarımın içine giremezdim şükür hepsi hala oluyor hatta ufak ufak 44leride zorlarım diye düşünüyorum ( göbiş dışarda kalıyor ama dediğim gibi tatil sonrası mekikti, ip atlamaydı, Leslie ve Tae BO du hepsini devreye sokuyorum )
Kızımlada anlaştık Ekimde doğum günü geçtikten sonra birlikte Belediyenin Spor salonuna yazılacağız yaşı dolmadan almıyorlardı geçen sene ama bu sene doğum gününden sonra 16dan gün almış sayılıyorya ( bana göre 15 ama neyse hastane kayıtlarında bile bir yaş büyük yazıyorlar ay hesabınada göre ) Birlikte hem arkadaş oluruz hemde kilolarımızdan kurtuluruz

İnşallah canım benim annem de fen öğretmeni o da öğrencilerininkilerlw uğraşıyo tavsiye fln :)yüzdelik kaç belki benim yardımım dokunur ben de lise sondayım bilirim liseleri:) :)

Allah razı olsun canım biraz geç oldu göreli ama yinede düşünmen yeterli
Kaç gündür okulları incelemekten resmen hatmettik desem yeridir
Kızımın yüzdelik dilimi 44 ( şükür istediği okulların hepsine yeterli bir yüzdeymiş tabi keşke daha iyi olsaydı diye itiraf etti ama kızımın ne kadar çalışırsa çalışsın heycan sorunu var bazen soruyu heycandan tamamen zıt anlayabiliyor yada heycandan yanlış cevaplıyor sonradanda nasıl böyle basit bir hata yaptım ben bunu biliyordum diye söyleniyor ama bunada şükür )

İnşallah sende gönlünde olan bölümü kazanırsın Üniversitede
Rabbim tüm öğrencilere heşreyin çok daha güzelini nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

Şu yerleştirmede acıklansında şöyle bir 4 sene oh çekeyim ( hadi 3 diyelim sonra çünkü Üni'ye hazırlıkta stres yaparız ana kız )
Tabi benim ufaklıkta bu sene Anaokulu sonrada ilk okul derken ufak çaplı stres yaratır çok hırslıdır ve eğer ondan biri önce okumayı sökerse sınıfta kesin krize girer

Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah hayırlara çıkartır ve herşey gönlünce olur Aminnnnnnnnnnn
Sende Allaha emanet ol ve bir fırsatını bulduğunda iyi haberlerini ilet bize inşallah

İkiside öz ama bazen gerçekten üveymişim gibi sanki öyle davranıyorlar anneme sarılır mısın sevgini göster derim bana çocuk musun biraz mantıklı ol der kızar

Canım Neslihanında dediği gibi yapıyla alakalı birşey o Ben o konuda babama çekmişim sırnaşmaya bayılırım hatta bak 35 yaşındayım ve inan hala bazen içimden gelir gider Annemin dizine yatıp beni kedi gibi sevsene derim o da hemen yürü git koca kadın oldun hala kedi gibi sev diyorsun der ( tabi sert birşekilde söylemez ama cidden oda sevmez öyle mıç mıçlığı Babam desen tam aksine hala bile arada Anneme Aşkım Aşkım gel içimden geldi bir öpeyim der bizim yanımızdada olsa Annem hemen kızar yürü git şaşırdın sen kendini çocukları yanında dangul dungul konuşma diye tabi hemen müdahale ederiz ne var kız kendini bir kere öptürsen işte hadi gözümüzü kapatıyoruz diye ( BAbam kırılmasın diye işi gırgıra vururuz )
Benim kızlarda bana çekmiş ( özellikle ufak ) devamlı kendini öptürür sevdirir hatta abla kardeş devamlı yatağa gelirler gece sırnaşmak için büyükte daha 15 yaşında ama bazen şakasına yeterin koca kazık oldunuz derim hemen daha şurada 5 sene öncesine kadar sen Anannemde kaldığında her sabah onların yatağına dalmıyormuyduk der bende senin gibi kocayada gitsem size yatıya geldiğimde yatağa gelirim diyor
Ciidden küçük kızım olana kadar Annemlerde ne zaman yatıya kalsam kızımıda fişdikler hadi dedenlere saldırıya geçiyoruz derdim ve Ana kız Annemlerin yatağına atlardık birde popişimizle ittirirdik aranıza yatacağız diye ( babam hep söylenirdi ulen tam evlendi kurtulduk derken sıpasıyla gelmeye başladı bu diye )
İnsanın içinden gelince normal geliyor ama hoşlanmayanada saçma geliyor Annene ve hatta Annemede olduuğu gibi ama sen boşver içindeki çocuğu hep yaşat ve inşallah ileride evlenip kuzularını kucağına aldığında senin bazen özlemini çektiğin ilgiyi onlara fazlasıyla yaşatır o acığıda kapatırsın

Hoşgeldin
İnşallah hedefine ulaşır bir daha asla kilo sıkıntısı yaşamazsın Darısı benimde başıma tabi

Çok çok geçmiş olsun canım bende bugün çok yoruldum ama şükür ütülerimde bitti temizliğimde ama işte birde şu temizlik nankör olmasa tam süper olacak
Benim beyaz çiçekli bir teklim var bir tek o kaldı onuda bu gece silmem lazım ki sabaha kadar kurusun baya kirlenmiş açık renk olunca

Benim motivasyon çok kötü iştahım açıldı anlamadığım bir şekilde . Bugün annemle babam hiç farkedilmiyor kilo verdiğin falan dedi ona da cnm sıkıldı. Bazen hiç zayıf olamayacak mıyım ben diyip üzülüyorum. Niye ben başatamıyorum. Bugün de diyet falan hak getiree((((

Beni her gören de aa kilo mu aldın sen diyor, ağzına kürekle vurasım geliyor yemin ederim ya. Sanki zayıf olamıcam gibi geliyor

Beni her gören de aa kilo mu aldın sen diyor, ağzına kürekle vurasım geliyor yemin ederim ya. Sanki zayıf olamıcam gibi geliyor
aaa kızlar keep calm and zayıflıycanıza inanın Ben şuan telapatik olarak bile Zayıfladığınızı hissettim adeta mesajlarınızda bi incelme süzülme var I irem093

Canım hiç tatlı canını üzme
İnan seni çok iyi anlıyorum 1.5 sene evveldi sanırım tam 15 kg vermiştim ( 110 kgdan 95 kgya düşmüştüm )
Annemler o zaman daha Almanyadaydı emekli olmamışlardı ve senede bir görüşme imkanımız oluyordu O sene Anneme hiç kilo verdiğimden telefonda bilerek bahsetmemiştim gördüğünde şok olsun sevinsin diye hatun beni gördüğünde hiç fark yok eski halinle demişti Okadar üzülmüştüm ki daha Almanyaya gittiğimin gecesi resmen yatağımda sessiz sessiz sabaha kadar ağlamıştım sonraki günde 15 kg verdim ben sen ne diyorsun dediğimde de ay ne bileyim çok hafif süzülmüşsün demişti O ana kadar motivasyonu tavan olan ben resmen yerlerde sürünüyordum Motivasyon diye birşey kalmamıştı ve verdiğimin 10 kg daha fazlasını almıştım

Sonra kendi kendime yaw ben niye Annemlerinde olsa başkasının lafına bakıyorum ki sonuçta ben bunu sağlık için ve sadece kendim için yapıyorum ve kimseye kendimi ıspatlamaya gerek yok demiştim ve şükür uzun bir bunalımın ardından kendime geldim ve silbaştan başladım
He belki başkaları daha hızlı veriyordur kilolarını ama ben artık bir daha geri gelmeyecek şekilde ve kendime işkençe yapmadan kilolarımdan sonsuza denk kurtulacağım

Eminim sende çok çok güzel kilolar vererek onlara tıpkı benim şu anda yaptığım gibi gereken cevabı vereceksin
Şu an 20 kg oldu ve Annem geçen seneki resimlerimi görünce inanılmaz fark var diyip duruyor bende valla daha evvel bukadar kiloları almadanda vermiştim ama sanırım o dönem kördün göremedin sonradanmı açıldı gözlerin diye dalga geçiyorum
Şimdi tam aksine beni motive etmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar
En son babam 90 kgya düş ne istersen alacağım dedi tabi ben Amerika tatili istiyorum hayalimi gerçekleştir diyince kıvırdı Amerikada ne işin var dünya para boşamı gitsin diye En son Ümrede anlaştık benim ve eşimin Ümre masraflarını karşılayacak kilolar gittikçe Allah yoluna olunca kaç para olursa veririm diyor
Eminim sizinkilerde kilo verdiğini görükçe seni gaza getirmek için ellerinden geleni yapacaklar ama sen ilk önce kendin için çabala eleştirileri göz ardı et

Son düzenleme:
Çok güzel bi hediyeymis gerçekten motivasyonumu artirabilir

Banada dun kuzenım kılo al ıssın sennn dedı. En son benı gordugunde 58 dim onun ustune ne kılolaaar aldım dıyemedım tabi:/ ama ınsanın morali cidden bozuluyo . Menumu paylasayım İftar/ bır kofte , 3 -4 tane fırında pişmiş patates dilimi. Salata bır tane hurma. Sahur/ bır dılım çavdar bır kase salata bıraz peynır , bır bardak çay. Ayrıca su 2 litre, ıkı fıncan yeşılçay, sade turk kahvesııı.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Rabbim şükür KAdir gecesinede kavuşturdu bizleri İnşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bu gece edeceğimiz tüm duaları, okuyacağımız tüm kuranları ve kılacağımız tüm namazları kabul eder ve bizleri bu gecenin sabahında duaları kabul olmuş ve bağışlanmış olarak uyanmayı nasip eder .....Aminnnnnn

Bugün iftara Annemlerdeyiz ( tabiki bende oruçluyum ) hatta kızkardeşim çocukları Annem parkta oyalarken bizde bizim Sosyete pazarını bir gezelim diyoruz gerçi oruçlu oruçlu zor olur ama şöyle bir dolanıp tekrar parka döneriz Normalde her Kandil yada Kadir gecesi eşimin Amcasında olurduk iftara ama bu sene eşim nedense yok gitmeyelim dedi Artık nereden estiyse ( ben Amcaoğluna kızdığındanmı dediğimde sinirlenip ne alaka dedi, halaları falan yokmuş diye gitmek istemiyormuş )
O yüzden saat 6ya doğru ben çocuklarla amcasına geçeceğim ( eşim işten direk gelirim ben bir yarım saat oturur kaçarız diyor ) oradan Annemlere geçip iftarımızı yapacağız ve en son KVye geçeceğiz

Gecede Allahın izniyle Ailecek kuran okuyacağız
Normalde ben zaten hep okurdum eşimde sağ olsun biz evlendiğimizden beri nasılsa sen okuyorsun ayağına yatıp hiç eline kuran almıyordu ( zaten ufakken öğrenmiş sonra KV hiç üzerine düşmemiş by SoftCoup"> oda biz evlenmeden seneler önce bırakmış kuran okumayı ) Geçenlerde rest çektim hepsine madem bir aileyiz sadece benim kuran okumamla olmaz bundan sonra birlikte okuyacağız diye hatta bundan sonra her perşembe gecesi o televizyon kapanacak ve herkes en azından bir Yasin okuyacak dedim tabi hepsi itiraz etmeden kabul etti inşallah istikrarlı birşekilde devam ettirebilirim bu kararımı

gunaydın meleklerim. benim çarşıda banka işlerim vardı sabah çıktım evden. kızımın her iki ayak başparmağında bebeklikten batıkları vardı nihayet ikna ettim ortopediden randevu aldık sabah bu ayın 27 sinde tırnak yatağı operasyonu ile yanlardan tırnak tıraşlanacak ve birdaha çıkmıycak kurtulacak meleğim işallah. şimdi ofise uğradım patronla konuştuk bayrmadan sonra işbaşı yapacağım az sonra işleri halleder çocukları annemden alır belki denize giderim. gene uğrarım bir geçmiş yapayım

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha Rabbim göstermez güzel kızına öyle bir sıkıntı Aminnnnnnnnnn inşallahhhhh

1. kahvaltına hergun olmasada en az 5 gun yumurta ekleyeceksin. karatay kitabındaki sağlıklı pişirme önerilerine uyarak kuzum
2. kahvaltıda dahil tum öğünlerinde 1 porsiyon çiğ sebze olacak ister salata ister domates salatalık maydonoz
3.sağlıksız karbonhidratların bir çöp olduğunu düşünür ve bedenine kalıcı hasar verdiğini düşünürsen yemezsin
okişşş
ha birde spor yokmu spor nerde

yelizim süpersin. sirkeyle silmen harika olmuş. temizlikte sirke mujizevi bişidir hemde kimyasal olmadan hijyen sağlar
ellerine sağlık
Bugunku menum
Sabah
Peynirli omlet domates salatalik zeytin ekmek

Ogle
1 dilim karpuz
Bir kase sodali cacik

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Makarna
Salata
Ayran

Spor
10 dk karin
5 dk kalca
10 yarim sinav

Su
2 litre
harikasın

Menüm
Sahur
1tost kaşarlı
2 zeytin

İftar
Yarım kase şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık patlıcan kebap
1 kaşık pilav
1 peynir tatlısı

sporda 3 mil leslie 100 mekik yapcam ama önce dizim bitsin :)
sende harikasın

Vuu sporu yaptım leslie 3 mil ceza da tamam kaptan ama şey 50 mekik çektim 50 tane de balerin hareketi yaptım alt bacak için :)
ohhh yansın yağlar

bak iremim. birkere kiloyu başkaları için değil kendini sevip saygı duyduğun için vereceksin, ve bunuda görüntün değil sağlığın için yapacaksın. birkez bunları duygularındaki eziklih duygusuyla yer değiştir.
sen özel ve değerlisin, kendine de saygın tam genç bir kızsın. hata ve kaçamak yapabilirsin insansın ama aslolan kaldığın yerden devam etmen
bak çevrene diyet yaptığını söyleme annene babana bile. sadece sağlıklı olmaya karar verdim o yolda ilerliyorum de ve kararlı ol. onlardan sana eleştiri yapmamalarını sadece destek ihtiyacın olduğunu ösle. bunu başarabilirsin.

sende sakın başkalarının lafına kıymet verme. kendini sev İNANNNNNN

Çok teşekkür ederim güzel msjlarınız için diyete sanki yeni başlıyormuş gibi devam edeceğim yeniden inşallah ekmek falan da yememeye çalışacağım artık
işte bu meleğim. başlıyoruz kaldığımız yerden
karatay kitabını okudunmu ????????????

menu guzel kuzum spor yokmu

DEMEKKİ NEYMİŞ BAŞKALARININ DEĞİL KENDİ İNANCIMIZ ASLOLANMIŞ. KENDİMİZE İNANIYORUZ

AMİN CANIM
KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN İŞALLAH

BANUM SPOR SALONUNA BAŞLAMANA SEVİNDİM CANIM

Bakalım canım bugün arayıp görüşeceğim eğer kızımı şimdiden alırlarsa tatil sonrasında hemen yazılacağız ( liseye daha bir ince başlama derdine düştü şu ara tatil sonrası kabul ederlerse hemen başlayalım diyor olmadı onun doğum gününe kadar evde yapacağız doğum gününden sonrada hemen salona yazılıp oradan devam edeceğiz inşallah hem salona giderken banada arkadaş olur hemde gaza gelir ben daha fazla yapacağım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…