Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gez bakalım fundam gezzz

kilo alıp geleni yakacam ama

Maşallah ne güzel bayram telaşı başlamış benim de ev pis ama camları tek başıma silemem heralde zaten bayramda evde olmayız bayramdan sonra yanıma bi yardimci bulup iyi bi temizlik yapmam lazim

gez bakalım fundam gezzz

kilo alıp geleni yakacam ama
Sanirim biraz aldım ama eve gidince eski düzenine dönerim ins ev tatili bizimkisi öyle çok hareketli geçmiyor ne yazikki zaten sıcaktan oruc tan kimsenin bişey yapacak hali kalmiyor sadece iftardan sonra biraz dirilip yürüyüş yapiyoruz

SARIKART CEZASIDA GELMİŞ BU ARADA. 21 AGUSTOS SONUÇ LİSTESİ YAPICAZ YİNE :)) AMA BU SEFER Kİ TAKIMDAKİ SARIKARTLILAR YAPACAKTI O DA KİM KENDİNİ BİLİYORMULAR ACABA

Kahvaltımı şimdi yapabildim. 50gr kadar beyaz peynir yarım dilim kepek ekmeği, 5tane yeşil zeytin . İşin ilginç yanı doydum :S

Oh odalari temizledim yemegimide yaptim buyuk kizimda salata yapiyor su anda buraz dinlenebilsem ne guzel olurdu topuklarim batiyor resmen su anda

Merhaba Kızlar ,

İftara misafirim var koşturmaca halindeyim iftar menü yazayım

Ezogelin çorbası ( 1 kepçe alırım )
karnı yarık ( kızartmadan yapıyorum fırında hafif oluyor bir orta boy patlıcan alırım )
2 kaşık pirinç pilavı
cacık
dondurma
bol su ve çayyyyyy

bu gün yürüyüş yapamayacam malum misafir var...

Oh odalari temizledim yemegimide yaptim buyuk kizimda salata yapiyor su anda buraz dinlenebilsem ne guzel olurdu topuklarim batiyor resmen su anda
ohhhh mis gibi güle güle otur canımmm ...
ayyyy benim hiç bayram temizlik yapacak halim yok zaten gurbetteyiz bir iki eşimin arkadaşları gelir sonra ağustosta 1 aylığına tatile çıkacağız gelince eylül başında iki bayan alırım duvarlar kapılar pencereler hepsi elden geçer diye düşünüyorum .....

kızlar benim korkum şu maşallah diyeyim ben normalde diyet yapsam bu kadar kilo veremezdim inanın ben ayda anca 1,5 kilo verebiliyordum çoooook dikkat edip spor yapmama rağmen ama şimdi oruç vesilesiyle bayağı kilo verdim benim korkum şu inşallah ramazan sonrası bu kiloyu koruyabilirim....spora eklerim hayatıma nerdeyse az kaldı ramazan sonu sanırım 70 rakamını görecek gibiyim ki 74,400 le başlamıştım ...ben hiç hayatımda bir ayda bu kadar kilo vermemiştim üstelik iftarı çok sağlam yapıyorum tatlı kaçamaklarım bile oldu dondurma gibiiiii.....

spor ise günlük sadece iftardan sonra 1 saat yürüdüm hepsi buuu .... ben ramazan sonrası alırsam diye korkuyorummmmm (((((((

Canım gerçektwn yeteri kadar yiyorsan ve spor yapıyorsan almazsın tabi bi anda bırakıp çok yemiyceksin. Yavaş yavaş arttır ama asla eski alışkanlıklarını kazanma.

kaptan denize kaçtı geldi az iyileştim ya hemen kaçtım dayanamadım malum 3 gundur hasrettim. iznimde bitecek yakında.
fulyam tatile gittin uğramaz oldun napıyon balayındamısın @fulias
nazarım sen nerdesin kızıyorum hee nazarenko

Kahvaltımı şimdi yapabildim. 50gr kadar beyaz peynir yarım dilim kepek ekmeği, 5tane yeşil zeytin . İşin ilginç yanı doydum :S
menuyu akşam toplu değerlendireceğim kahvaltıda protoin kaynağı yumurtayı eksik etme bitanem. köy yumurtası bahsettiğim

oh yelizim ellerin dert görmesin bayram önceside bi elden geçersin oldu bitti. benim kız 13 yaşında onunda bana baya faydası var vallahi

sakın korkma bitanem. senden tek ricam tek öğüne alışan bedenini birsuru oğunle bozma, alışmışken 2 öğün yap karatay daki gibi, zaten peygamber efendimizde 2 öğün hatta tek öğün yermiş, çünki sağlıklısı buymuş.
kahvaltını karatay yaparsan 5-6 saat acıkmazsın zaten

Kaptanım canım , kahvaltım zeytin peynir kepek ekmeği ile geçti . Geç yapmıştım zaten . Akşam yemeğine geçtim direkt 4küçük köfte, 3çorba kaşığı kadar hünkar beğendi(değişik biraz bu ama ), tatlı da yedim bugün canım çok çekmişti 3tatlı kaşığı kadar da dondurmalı kadayıf yedim vallahi içim gitti zor durabildim
Bi tane de elma yemiştim iki öğün arasında

Of kizlar valla heryerim agriyo bi cay olaydi iyiydi esim sagolsun kizlari aksam uzeri dolasmaya goturdu bende o arada hemen mutfagimi tiplayip vutrinlerimi sildim icindekileri yeni yikamistim zaten temiz temiz yerlestirdim sirkeli suyla sildim cok guzel parladilar yarinda salonumu ve girisimi halledersem bidik uyurken benden krali yok valla

Bugunku menum
Sabah
Peynirli omlet domates salatalik zeytin ekmek

Ogle
1 dilim karpuz
Bir kase sodali cacik

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Makarna
Salata
Ayran

Spor
10 dk karin
5 dk kalca
10 yarim sinav

Su
2 litre

Geçmiş olsun ne diyim yadaa hayırlı olsun deyim daha iyi

Menüm
Sahur
1tost kaşarlı
2 zeytin

İftar
Yarım kase şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık patlıcan kebap
1 kaşık pilav
1 peynir tatlısı

sporda 3 mil leslie 100 mekik yapcam ama önce dizim bitsin :)

Allah kolaylık versin inşallah :* :) ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…