Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yiyorum canımın istediğini ve kalori hesabı böyle çıkıyor kaptancığım :) adet dönemi kaçamakları da var tabi

Bugünüm de böyle. İyi beslenemedim hastayım. Yarın anneme gidcem, o zaman gör kalorileri

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-12-01-33-41.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 71
Ben 9 günde şuan 1.55 gözüküyo ama kilomj salı ölçcem o zaman bende sana söylerim :) 1 kilosu kesinde gerisini bilwmiycwm :)

Ben 9 günde şuan 1.55 gözüküyo ama kilomj salı ölçcem o zaman bende sana söylerim :) 1 kilosu kesinde gerisini bilwmiycwm :)
Allahım ne günlere kaldık ya ben bi çanta abur cuburu oturur yerdim . Hadi hayırlısı bakalım inş kurtuluruz hepsinden :*

Yok ben 5 e geçiceem bu sene inşallah

Bugün menüm kötüydü
yayla çorbası
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
salata
Pide
patates kızartması
100 tane ip atladım
bisiklet sürdüm

Var aslında ama akşam oluyor pek izin vermiyorlar bir de bu aralar çok ekmek falan tüketmesi geliyor biraz desteğe ihtiyacım var sanırım

Bugun okadar sıkkındım ki yenı yazabildim kusura bakmayın . Önce menumu paylasayım iftar: bır kase yüksük çorbası bır kucuk fırında pişmiş köfte. 1 ,5 litre su, bır fıncan sade turk kahvesı bır tanede cıleklı tartolet ( porsiıyonluk olandan) . Sahur domates peynır bı dılım çavdar ekmegı. Tartoleti yememelıydım ama bugun sıkıntıdan az ama saçma beslendım

RengarenkNesli okumaz olurmuyum hıc gercekten hepsı cok dogru ve hayata geçırılmesi gereken şeyler. Sayende aç kalmadan ama gercek anlamında saglıklı beslenerek zayıflıyorum galıba. Bır de şu kucuk tatlı kaçamaklarımı bıraksam herşey guzel olacak, cok tesekkur ederm. Bu arada menu takıplerı nasıl oluyo eger cok karışık deılse ben yapmak ısterım:)

Vipera canım hoşgeldın, kalori hesabını kışın bende yapmaya başladım. Ama sonra farkettım kı ornegın bır paket bıskuvı yıyerek 200 kalori ve cokca şekerı, katkı maddesını alacagıma, 200 kalorilik saglıklı pişirilmiş bı yemekle doymayı tercıh etmek daha mantıklı geldı. Ustelık gercekten bu tarz şeyler benı daha cok acıktırdı. Kaptanın verdıgı karatay dıyetılyle ılgılı linke bak derım ben başlayalı bı hafta olacak tabıkı harfiyen yerıne getırmıylrum ama ınan eskı dıyetlerıme oranla cok cok cok daha az ackkıylrum :)

Teşekkür ederim ben çok yavaş verdim 9 kiloyu ayda bir şeklinde o yüzden aşırı yememe rağmen 8-9 ayda ancak 3 kilo aldım ben aşırı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…