- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.181
Yok okumadım. Bi de ailemin destek olması konusuna gelince hiç öyle şeyleri yapmazlar söylediğimde destek olduğumuz zamanda da gördük diyor sen söz verdin sözünde durmadın hiç diyor bende gördüğümü söylüyorum diyor1. kahvaltına hergun olmasada en az 5 gun yumurta ekleyeceksin. karatay kitabındaki sağlıklı pişirme önerilerine uyarak kuzum
2. kahvaltıda dahil tum öğünlerinde 1 porsiyon çiğ sebze olacak ister salata ister domates salatalık maydonoz
3.sağlıksız karbonhidratların bir çöp olduğunu düşünür ve bedenine kalıcı hasar verdiğini düşünürsen yemezsin
okişşş
ha birde spor yokmu spor nerde
yelizim süpersin. sirkeyle silmen harika olmuş. temizlikte sirke mujizevi bişidir hemde kimyasal olmadan hijyen sağlar
ellerine sağlık
harikasın
sende harikasın
ohhh yansın yağlar
bak iremim. birkere kiloyu başkaları için değil kendini sevip saygı duyduğun için vereceksin, ve bunuda görüntün değil sağlığın için yapacaksın. birkez bunları duygularındaki eziklih duygusuyla yer değiştir.
sen özel ve değerlisin, kendine de saygın tam genç bir kızsın. hata ve kaçamak yapabilirsin insansın ama aslolan kaldığın yerden devam etmen
bak çevrene diyet yaptığını söyleme annene babana bile. sadece sağlıklı olmaya karar verdim o yolda ilerliyorum de ve kararlı ol. onlardan sana eleştiri yapmamalarını sadece destek ihtiyacın olduğunu ösle. bunu başarabilirsin.
sende sakın başkalarının lafına kıymet verme. kendini sev İNANNNNNN
işte bu meleğim. başlıyoruz kaldığımız yerden
karatay kitabını okudunmu ????????????
menu guzel kuzum spor yokmu
DEMEKKİ NEYMİŞ BAŞKALARININ DEĞİL KENDİ İNANCIMIZ ASLOLANMIŞ. KENDİMİZE İNANIYORUZ
AMİN CANIM
KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN İŞALLAH
bence anne kız süper motive edersiniz. bizde arada öykumle yapıyorz bunu mesela dun sabah yuruduk onla baya yoruldu sıpam :))Bakalım canım bugün arayıp görüşeceğim eğer kızımı şimdiden alırlarsa tatil sonrasında hemen yazılacağız ( liseye daha bir ince başlama derdine düştü şu aratatil sonrası kabul ederlerse hemen başlayalım diyor olmadı onun doğum gününe kadar evde yapacağız doğum gününden sonrada hemen salona yazılıp oradan devam edeceğiz inşallah hem salona giderken banada arkadaş olur hemde gaza gelir ben daha fazla yapacağım diye
irem beynimize format atıyoruz doğru bildiğimiz tum yanlışları unutuyoruz bebeğimYok okumadım. Bi de ailemin destek olması konusuna gelince hiç öyle şeyleri yapmazlar söylediğimde destek olduğumuz zamanda da gördük diyor sen söz verdin sözünde durmadın hiç diyor bende gördüğümü söylüyorum diyor
gecmis olsun kaptanim iyi olsun melegin insallahgunaydın meleklerim. benim çarşıda banka işlerim vardı sabah çıktım evden. kızımın her iki ayak başparmağında bebeklikten batıkları vardı nihayet ikna ettim ortopediden randevu aldık sabah bu ayın 27 sinde tırnak yatağı operasyonu ile yanlardan tırnak tıraşlanacak ve birdaha çıkmıycak kurtulacak meleğim işallah. şimdi ofise uğradım patronla konuştuk bayrmadan sonra işbaşı yapacağım az sonra işleri halleder çocukları annemden alır belki denize giderim. gene uğrarım bir geçmiş yapayım
canim o zaman senin yapacafin tek sey onlaein yuzunu kara cikarmak diyet yaptigindan bahsetme dediklerinede kulaklarini tika anliyorum seni cok zor biliyorum. Ama inin basarabilirsinYok okumadım. Bi de ailemin destek olması konusuna gelince hiç öyle şeyleri yapmazlar söylediğimde destek olduğumuz zamanda da gördük diyor sen söz verdin sözünde durmadın hiç diyor bende gördüğümü söylüyorum diyor
Yok okumadım. Bi de ailemin destek olması konusuna gelince hiç öyle şeyleri yapmazlar söylediğimde destek olduğumuz zamanda da gördük diyor sen söz verdin sözünde durmadın hiç diyor bende gördüğümü söylüyorum diyor
1. kahvaltına hergun olmasada en az 5 gun yumurta ekleyeceksin. karatay kitabındaki sağlıklı pişirme önerilerine uyarak kuzum
2. kahvaltıda dahil tum öğünlerinde 1 porsiyon çiğ sebze olacak ister salata ister domates salatalık maydonoz
3.sağlıksız karbonhidratların bir çöp olduğunu düşünür ve bedenine kalıcı hasar verdiğini düşünürsen yemezsin
okişşş
ha birde spor yokmu spor nerde
yelizim süpersin. sirkeyle silmen harika olmuş. temizlikte sirke mujizevi bişidir hemde kimyasal olmadan hijyen sağlar
ellerine sağlık
harikasın
sende harikasın
ohhh yansın yağlar
bak iremim. birkere kiloyu başkaları için değil kendini sevip saygı duyduğun için vereceksin, ve bunuda görüntün değil sağlığın için yapacaksın. birkez bunları duygularındaki eziklih duygusuyla yer değiştir.
sen özel ve değerlisin, kendine de saygın tam genç bir kızsın. hata ve kaçamak yapabilirsin insansın ama aslolan kaldığın yerden devam etmen
bak çevrene diyet yaptığını söyleme annene babana bile. sadece sağlıklı olmaya karar verdim o yolda ilerliyorum de ve kararlı ol. onlardan sana eleştiri yapmamalarını sadece destek ihtiyacın olduğunu ösle. bunu başarabilirsin.
sende sakın başkalarının lafına kıymet verme. kendini sev İNANNNNNN
işte bu meleğim. başlıyoruz kaldığımız yerden
karatay kitabını okudunmu ????????????
menu guzel kuzum spor yokmu
DEMEKKİ NEYMİŞ BAŞKALARININ DEĞİL KENDİ İNANCIMIZ ASLOLANMIŞ. KENDİMİZE İNANIYORUZ
AMİN CANIM
KADİR GECEMİZ MUBAREK OLSUN İŞALLAH
Evet canım , öyle yapacam eski alışkanlıklarım çikolatayı bırakacamCanım gerçektwn yeteri kadar yiyorsan ve spor yapıyorsan almazsın tabi bi anda bırakıp çok yemiyceksin. Yavaş yavaş arttır ama asla eski alışkanlıklarını kazanma.
menuyu akşam toplu değerlendireceğimkahvaltıda protoin kaynağı yumurtayı eksik etme bitanem. köy yumurtası bahsettiğim
oh yelizim ellerin dert görmesin bayram önceside bi elden geçersin oldu bitti. benim kız 13 yaşında onunda bana baya faydası var vallahi
sakın korkma bitanem. senden tek ricam tek öğüne alışan bedenini birsuru oğunle bozma, alışmışken 2 öğün yap karatay daki gibi, zaten peygamber efendimizde 2 öğün hatta tek öğün yermiş, çünki sağlıklısı buymuş.
kahvaltını karatay yaparsan 5-6 saat acıkmazsın zaten
Amin amin :) Allah daha çok kilo vermeyi nasip etsin tez zamandaKadir geceniz mübarek klsun kızlar ALlah tuttuğunuz oruçları , ettiğiniz duaları kabul etsin.
Bende de iftardan sonra bi uyuşukluk çöküyodu bende yapmıyodum dün zorlada olsa yaptım zaten çarşamba bayram için rüzeye gitcez oralarda hiç yapamıycamIkı hatta uc gundur spor yapamıyorum ıftarı açıyoruz mısafır şu bu derken bı bakıyorum sahur vaktı gelmısRengarenkNesli
canım ben tam karatay yapamıyorum ama ona uygun olmasına dikkat ediyorum... ben tatlıya tamamen sırtımı dönemiyorum biliyorsun karatayda çikolata cısss bu yüzden ekmek yemeyebilirm (ramazan dışında öyle yapacamKızlar, hepiniz de karatay mı yapıyorsunuz? Hem ne kadar sürede kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?