Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok okumadım. Bi de ailemin destek olması konusuna gelince hiç öyle şeyleri yapmazlar söylediğimde destek olduğumuz zamanda da gördük diyor sen söz verdin sözünde durmadın hiç diyor bende gördüğümü söylüyorum diyor

bence anne kız süper motive edersiniz. bizde arada öykumle yapıyorz bunu mesela dun sabah yuruduk onla baya yoruldu sıpam :))

irem beynimize format atıyoruz doğru bildiğimiz tum yanlışları unutuyoruz bebeğim
1 ailenle bu konuyu birdaha konuşma gerekliyse annene inciniyorum beni kendi halime bırakın kendime saygım için sağlığıma kavusucam de zayıflama lafını ağzına bile alma biz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz çünki kilo vermek BONUSUMUZ okiş
dediğim gibi kimseye diyetteyim de gerekirse bir ikramı redderken miğdeme dokunuyor de ama sakın diyet lafı etme. SAĞLIĞIMA DİKKAT EDİYORUM de bunun yerine

VE O KİTAP OKUNACAK BİTANEM MUTLAK OKUNACAK RİCA EDİYORUM SENDEN. MUTLU OL. BAK ÇOK ŞEY ÖĞRENECEKSİN SAĞLIK ADINA.

gecmis olsun kaptanim iyi olsun melegin insallah

canim o zaman senin yapacafin tek sey onlaein yuzunu kara cikarmak diyet yaptigindan bahsetme dediklerinede kulaklarini tika anliyorum seni cok zor biliyorum. Ama inin basarabilirsin

Canım Annen Baban dahi olsa sakın moralini bozmalarına izin verme Sen güçlüsün ve kimsenin seni pohpohlamasınada ihtiyacın yok
Kaptancığımızında dediği gibi diyet kelimesini aklından ve hayatından çıkar
İnan ben ilk zamanlar diyete başladım dediğimde etrafımdaki herkes inan ay bir kereden birşey olmaz, ay bir kere geliyorsun dünyaya, yok efendim nasılsa kendinide yırtsan pek faydası olmuyor alan almış satan satmış ye gitsin diyenler okadar çoktu ki hem bir yandan zayıflaman lazım diyorlardı hemde bir yandan ye gitsin diye kanıma girmeye çalışıyorlardı
Diyetteyim dedikçe ısrarlar oluyordu ve en sonunda amannn hiççç kendimi yırtamam canım ne isterse yiyorum demeye başladım diyettemisin diyenlere ikramların bazılarını yemek istemediğimde de çaktırmadan yapıyordum o işi ay sabah öküz gibi yedim bir tek şunları aklım kalmasın diye yiyorum ayağına yattım bazen ay motoru bozmuşum ayağına yattım çok sıkıştığımdada ya benim onun içindeki bir malzemeye alerjim var ayağına yattım
İnan artık kimse bana ye diye ısrarda etmiyor diyettemisin diye de sormuyor kafam rahat en azından
İnan bu kez millet ay kız sen zayıfladınmı demeye başladılar bende yoooo aynıyım belki çok az sıkılaşmışımdır ayağına yatıyorum çünkü maşallah etrafımda heleki kilo konusunda kem gözlü çok anında nazarları değiyor ve ben ertesi gün artı görüyorum tartıda o yüzden artık yapmıyorum diyorum herkese

Kaptanım canım, dün pazardı ya salon kapalıydı :) yoksa günlük 2saate çıkardım ben sporu. Hem diğer bilgiler için de çok teşekkür ederim. yumurta pek sevmesem de denicem

Canım gerçektwn yeteri kadar yiyorsan ve spor yapıyorsan almazsın tabi bi anda bırakıp çok yemiyceksin. Yavaş yavaş arttır ama asla eski alışkanlıklarını kazanma.
Evet canım , öyle yapacam eski alışkanlıklarım çikolatayı bırakacam ) Oruç bana iyi ders oldu ...İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız...

Evet kaptanım bende artık günde iki öğün şeklinde besleneceğim öğle olmayacak artık bol suuuuuu ))

İremcim , Sen ailen için kilo vermiyorsun ki kendin için için kilo veriyorsun bu yüzden kulaklarını kapat. motivasyonunu asla bozma bazı bünyede 1-2 ay sonra innaılmaz çözülüyor vucud birden kilo kaybetmeye başlıyorsun gözle görülür şekilde o yüzden süre ver kendine biz bu kilolaları 1-2 ayda almıyoruz ki yıllara dayanıyor hemen gitmesini beklemek adil olmaz demiiiii ))

asla motivasyonunu bozma asıl diyetineee eminim en güzel sonucunu alacaksın ....

bugün daha çook aç uyandım .....

Dün iftara misafirim vardı eee onlar oruç bende orucum onların yemek servisini yaparken hop kalktım hop oturdum az yemek yedim.... sonra onlar geç gitti sahurda yapmadım şuan çoook acıktım akşam zor olur heralde banaaaaaaa)))

Herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun bolllll dualı gece diliyorum..... Rabbim hayırlı dualarımızı kabul eder inşallah )

Bugün iftar menü dünden kaldı
karnı yarık
pilav
cacık

bol suuuuuuu ve bir saat yürüyüş

Kızlar, hepiniz de karatay mı yapıyorsunuz? Hem ne kadar sürede kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum :)

Kızlar, hepiniz de karatay mı yapıyorsunuz? Hem ne kadar sürede kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum :)
canım ben tam karatay yapamıyorum ama ona uygun olmasına dikkat ediyorum... ben tatlıya tamamen sırtımı dönemiyorum biliyorsun karatayda çikolata cısss bu yüzden ekmek yemeyebilirm (ramazan dışında öyle yapacam )) )ama arada canım tatlı isterse küçük bir dilim yada küçük bir dondurma yiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…