- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.201
Tamamen şart değil yani iyiymişcanım ben tam karatay yapamıyorum ama ona uygun olmasına dikkat ediyorum... ben tatlıya tamamen sırtımı dönemiyorum biliyorsun karatayda çikolata cısss bu yüzden ekmek yemeyebilirm (ramazan dışında öyle yapacam)) )ama arada canım tatlı isterse küçük bir dilim yada küçük bir dondurma yiyeceğim...
Hoşgeldin can canım neslim :*selam guzellerim peteklerimmmmmm bal yapmaya geldimmmmmm
sıra sıra alıntılarımı takıp geleyim arkama
Canım Annen Baban dahi olsa sakın moralini bozmalarına izin vermeSen güçlüsün ve kimsenin seni pohpohlamasınada ihtiyacın yok
Kaptancığımızında dediği gibi diyet kelimesini aklından ve hayatından çıkar
İnan ben ilk zamanlar diyete başladım dediğimde etrafımdaki herkes inan ay bir kereden birşey olmaz, ay bir kere geliyorsun dünyaya, yok efendim nasılsa kendinide yırtsan pek faydası olmuyor alan almış satan satmış ye gitsin diyenler okadar çoktu kihem bir yandan zayıflaman lazım diyorlardı hemde bir yandan ye gitsin diye kanıma girmeye çalışıyorlardı
Diyetteyim dedikçe ısrarlar oluyordu ve en sonunda amannn hiççç kendimi yırtamam canım ne isterse yiyorum demeye başladım diyettemisin diyenlereikramların bazılarını yemek istemediğimde de çaktırmadan yapıyordum o işi ay sabah öküz gibi yedim bir tek şunları aklım kalmasın diye yiyorum ayağına yattım bazen ay motoru bozmuşum ayağına yattım çok sıkıştığımdada ya benim onun içindeki bir malzemeye alerjim var ayağına yattım
İnan artık kimse bana ye diye ısrarda etmiyor diyettemisin diye de sormuyorkafam rahat en azından
İnan bu kez millet ay kız sen zayıfladınmı demeye başladılarbende yoooo aynıyım belki çok az sıkılaşmışımdır ayağına yatıyorum çünkü maşallah etrafımda heleki kilo konusunda kem gözlü çok anında nazarları değiyor ve ben ertesi gün artı görüyorum tartıda o yüzden artık yapmıyorum diyorum herkese
sen yaparsın bebeğimmmmTamam dediklerinizi yapmaya çalışacağım
tamam canım, bu iki saat sporu daha sonrada devam ettirebilecesimisin, yoksa kilo gitti spor baybay mı yapacaksın. 2 saat sporu hergun yapma kuzum alıştırma bedenini. gun aşırı yap diğer gunler 45-55dk yeterKaptanım canım, dün pazardı ya salon kapalıydı :) yoksa günlük 2saate çıkardım ben sporu. Hem diğer bilgiler için de çok teşekkür ederim. yumurta pek sevmesem de denicem
oruçların maksadını bulmuşEvet canım , öyle yapacam eski alışkanlıklarım çikolatayı bırakacam) Oruç bana iyi ders oldu ...İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız...
aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsinEvet kaptanım bende artık günde iki öğün şeklinde besleneceğim öğle olmayacak artık bol suuuuuu))
aminn adacımmbugün daha çook aç uyandım .....
Dün iftara misafirim vardı eee onlar oruç bende orucum onların yemek servisini yaparken hop kalktım hop oturdum az yemek yedim.... sonra onlar geç gitti sahurda yapmadım şuan çoook acıktım akşam zor olur heralde banaaaaaaa)))
Herkesin KADİR GECESİ mübarek olsun bolllll dualı gece diliyorum..... Rabbim hayırlı dualarımızı kabul eder inşallah)
Bugün iftar menü dünden kaldı
karnı yarık
pilav
cacık
bol suuuuuuu ve bir saat yürüyüş
aminnnGunaydınnnn:) hepımızın kadır gecesı mubarek olsun, dualarımız kabul olur saglıkla ıncecık oluruz ınsallah
neyse az kaldı serencimIkı hatta uc gundur spor yapamıyorum ıftarı açıyoruz mısafır şu bu derken bı bakıyorum sahur vaktı gelmısRengarenkNesli
kız sen rizeyemi gidiceksinnnnnnnBende de iftardan sonra bi uyuşukluk çöküyodu bende yapmıyodum dün zorlada olsa yaptım zaten çarşamba bayram için rüzeye gitcez oralarda hiç yapamıycam
Kızlar, hepiniz de karatay mı yapıyorsunuz? Hem ne kadar sürede kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum :)
karatayın ana prensipleri var sağlık açısından bilinmesi gereken ve bu prensipleri hayatına geçirebildiğin ölçüde hem sağlığına kavuşuyorsun, hem kilolara veda ediyorsunTamamen şart değil yani iyiymişBen de RengarenkNesli sayesinde bugün düzgün kahvaltı yaptım :) ama nasıl tamamen uyabilirim diye dert etmiştim saol çok canım benim. Elimden geldiğince ayak uydurmaya çalışıcam
OOOO BOLİBİF NEDİR rafine bir gıdamıKızlar, tüm öğünlerim bitti.
Kahvaltıyla öğlen yemeği bir oldu bugün
Yarım domates
Yarım salatalık
1zeytin
1tereyağlı yumurta
1dilim bif (bolibif)
2çatal kadar pınar beyaz
Akşam yemeği
Yarım porsiyon Hünkar beğendi
Çeyrek dilim kepek ekmek
1saat spor salonundaydım akşam yemeğinden önce .
Daha fazla yapamadım bugün regl devam ediyor ya bi tuhaf hissettim çıktım eve geldim .
Ve her öğünden yaklaşık bir saat önce yeşil kahve içiyorum .
AHAHAH HOŞ BULDUK BALIMMHoşgeldin can canım neslim :*
Kaptanım minnakım bolibif de mi rafine??? Salam gibi bişey, o türler de mi hep yasak? ?? :/ay banum aynen. bi seferinde patronum elinde baklavayla gelmişti, sen hasretsindir yuzune renk gelsin deyip 3 dilim baklavayı dayamazmı burnuma????? o gunden sonra asla diyet lafı etmedim, hep hastalık miğde rahatsızlık bahane edip
tadımlık şeyler yedim gönul almalık. değilse bu insanlara laf anlatamıyorsun BAZANNNNN GICIKKKK OLUYORUMMMMM
sen yaparsın bebeğimmmm
tamam canım, bu iki saat sporu daha sonrada devam ettirebilecesimisin, yoksa kilo gitti spor baybay mı yapacaksın. 2 saat sporu hergun yapma kuzum alıştırma bedenini. gun aşırı yap diğer gunler 45-55dk yeter
oruçların maksadını bulmuş
aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsin
aminn adacımm
menu guzel. demek aç kaldın misafiri doyurmaktan
aminnn
neyse az kaldı serencim
kız sen rizeyemi gidiceksinnnnnnn
ay benim içinde solu oraları, eşim fındıklıdan ve hakiki laz, dil bilenlerden çok severim oraları
karatayın ana prensipleri var sağlık açısından bilinmesi gereken ve bu prensipleri hayatına geçirebildiğin ölçüde hem sağlığına kavuşuyorsun, hem kilolara veda ediyorsun
OLMAZSA OLMAZI SAĞLIKLI VE RAFİNE OLMAYAN GIDALAR TÜKETMEK
BU ÇOK ÖNEMLİ
OOOO BOLİBİF NEDİR rafine bir gıdamı
kahvaltına sağlıklı karbonhidrat olan çiğ çerezlerden ekliyoruz avuç içi dolusu kadar yiyebilirsin en fazla nedir bunlar ( ceviz,fındır,badem,kaju,fıstık...... ama çiğ olacak, kavrulmuş değil)
BAŞLANGIÇ İÇİNHARİKASIN MENUNU BEĞENDİMMM
Buarada hala regl olmama rağmen, 11günde 2kilo vermişim :)Kaptanım minnakım bolibif de mi rafine??? Salam gibi bişey, o türler de mi hep yasak? ?? :/
Kaptanım minnakım bolibif de mi rafine??? Salam gibi bişey, o türler de mi hep yasak? ?? :/
ooo supersin ama bundan sonra sağlıklı vermeye gayret edicez bitanem okişBuarada hala regl olmama rağmen, 11günde 2kilo vermişim :)
Hahahahooo supersin ama bundan sonra sağlıklı vermeye gayret edicez bitanem okiş
KARATAYDA YASAK YOK TERCİH VAR. yasak kelimesini çıkaralım, ne yi neden yediğimizi neden onu tercih ettiğimizi biliyoruz sadece
nasılmı. onu kitabı okumazsan anlatmıcam banane.
Kaptanım 100 mekik ceza ceriyorum dermişimkuyruk bitti bende rapor vereyim az kötü ama
kalkınca 2 bardak ev yapımı elmasirkeli su, az sonra 1 bardak kefir
sabah 9,30 da : tereyağda yumurta,peynir,zeytin,çiğ sebzeler, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
öğlen 14,30 : denize gittik ve annemin getirdiği tüm karbonhidratlı börek ve kıymalı pideden yedim. ölçü yarım pide kadar ancaktı
akşam 18,30 da: denizden gelir gelmez menemen yaptık gene annemde ve kahvaltılık yedik, yanında gene cevizli çörek yapmış annem ondan yedim yaklaşık 4 dilim ekmeğe eşdegerdir
spor : 3 set açıldım her biri 40dk vardır, karbonhidratları eritmek lazımdı :)
canim Allah kabul etsin dualarini insallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabahküçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )
Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükürİNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek içindönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildimYasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?