Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamamen şart değil yani iyiymiş Ben de RengarenkNesli sayesinde bugün düzgün kahvaltı yaptım :) ama nasıl tamamen uyabilirim diye dert etmiştim saol çok canım benim. Elimden geldiğince ayak uydurmaya çalışıcam

Kızlar, tüm öğünlerim bitti.
Kahvaltıyla öğlen yemeği bir oldu bugün
Yarım domates
Yarım salatalık
1zeytin
1tereyağlı yumurta
1dilim bif (bolibif)
2çatal kadar pınar beyaz

Akşam yemeği

Yarım porsiyon Hünkar beğendi
Çeyrek dilim kepek ekmek

1saat spor salonundaydım akşam yemeğinden önce .
Daha fazla yapamadım bugün regl devam ediyor ya bi tuhaf hissettim çıktım eve geldim .
Ve her öğünden yaklaşık bir saat önce yeşil kahve içiyorum .

ay banum aynen. bi seferinde patronum elinde baklavayla gelmişti, sen hasretsindir yuzune renk gelsin deyip 3 dilim baklavayı dayamazmı burnuma????? o gunden sonra asla diyet lafı etmedim, hep hastalık miğde rahatsızlık bahane edip
tadımlık şeyler yedim gönul almalık. değilse bu insanlara laf anlatamıyorsun BAZANNNNN GICIKKKK OLUYORUMMMMM

Tamam dediklerinizi yapmaya çalışacağım
sen yaparsın bebeğimmmm

Kaptanım canım, dün pazardı ya salon kapalıydı :) yoksa günlük 2saate çıkardım ben sporu. Hem diğer bilgiler için de çok teşekkür ederim. yumurta pek sevmesem de denicem
tamam canım, bu iki saat sporu daha sonrada devam ettirebilecesimisin, yoksa kilo gitti spor baybay mı yapacaksın. 2 saat sporu hergun yapma kuzum alıştırma bedenini. gun aşırı yap diğer gunler 45-55dk yeter

Evet canım , öyle yapacam eski alışkanlıklarım çikolatayı bırakacam ) Oruç bana iyi ders oldu ...İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız...
oruçların maksadını bulmuş

Evet kaptanım bende artık günde iki öğün şeklinde besleneceğim öğle olmayacak artık bol suuuuuu ))
aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsin

aminn adacımm
menu guzel. demek aç kaldın misafiri doyurmaktan

Gunaydınnnn:) hepımızın kadır gecesı mubarek olsun, dualarımız kabul olur saglıkla ıncecık oluruz ınsallah
aminnn

Ikı hatta uc gundur spor yapamıyorum ıftarı açıyoruz mısafır şu bu derken bı bakıyorum sahur vaktı gelmıs RengarenkNesli
neyse az kaldı serencim

Bende de iftardan sonra bi uyuşukluk çöküyodu bende yapmıyodum dün zorlada olsa yaptım zaten çarşamba bayram için rüzeye gitcez oralarda hiç yapamıycam
kız sen rizeyemi gidiceksinnnnnnn
ay benim içinde solu oraları, eşim fındıklıdan ve hakiki laz, dil bilenlerden çok severim oraları
Kızlar, hepiniz de karatay mı yapıyorsunuz? Hem ne kadar sürede kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum :)

karatayın ana prensipleri var sağlık açısından bilinmesi gereken ve bu prensipleri hayatına geçirebildiğin ölçüde hem sağlığına kavuşuyorsun, hem kilolara veda ediyorsun
OLMAZSA OLMAZI SAĞLIKLI VE RAFİNE OLMAYAN GIDALAR TÜKETMEK
BU ÇOK ÖNEMLİ

OOOO BOLİBİF NEDİR rafine bir gıdamı
kahvaltına sağlıklı karbonhidrat olan çiğ çerezlerden ekliyoruz avuç içi dolusu kadar yiyebilirsin en fazla nedir bunlar ( ceviz,fındır,badem,kaju,fıstık...... ama çiğ olacak, kavrulmuş değil)

BAŞLANGIÇ İÇİNHARİKASIN MENUNU BEĞENDİMMM

Kaptanım minnakım bolibif de mi rafine??? Salam gibi bişey, o türler de mi hep yasak? ?? :/

kuyruk bitti bende rapor vereyim az kötü ama
kalkınca 2 bardak ev yapımı elmasirkeli su, az sonra 1 bardak kefir

sabah 9,30 da : tereyağda yumurta,peynir,zeytin,çiğ sebzeler, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
öğlen 14,30 : denize gittik ve annemin getirdiği tüm karbonhidratlı börek ve kıymalı pideden yedim. ölçü yarım pide kadar ancaktı
akşam 18,30 da: denizden gelir gelmez menemen yaptık gene annemde ve kahvaltılık yedik, yanında gene cevizli çörek yapmış annem ondan yedim yaklaşık 4 dilim ekmeğe eşdegerdir
spor : 3 set açıldım her biri 40dk vardır, karbonhidratları eritmek lazımdı :)

Kaptanım minnakım bolibif de mi rafine??? Salam gibi bişey, o türler de mi hep yasak? ?? :/

Buarada hala regl olmama rağmen, 11günde 2kilo vermişim :)
ooo supersin ama bundan sonra sağlıklı vermeye gayret edicez bitanem okiş

rafine gıdalar sağlıksızdır çöp besindir sen ii biliyorsun ne olduklarını bence :)))
KARATAYDA YASAK YOK TERCİH VAR. yasak kelimesini çıkaralım, ne yi neden yediğimizi neden onu tercih ettiğimizi biliyoruz sadece
nasılmı. onu kitabı okumazsan anlatmıcam banane.

Hahahah okuyorum daha 47.sayfadayım beynim bazen basmıyor ama idrak etmeye çalışıyorum

Bugunku menum
Sabah
3 parca hamur kizartmasi
Peynir

Ara
Bir soda
2 hurma

Ogle
Kuru meyveli yulaf sut

Aksam
Bir kase corba
Yogurtlu patlican
Az patatws kizartmasi
1 kasik makarna
Salata
Ev yapimi limonata

2 saat sonra
1 armut
1 kayisi

Spor
20 dk yuruyus

Su
2 litre

Kaptanım 100 mekik ceza ceriyorum dermişim ama sen zaten sporla kapıyosun ne yesen

Sahur
Kk peynir
1 yumurta
4 kiraz
Biraz pide

İftar
Yarım tabak mercimek çorbası
3 yk patlıcankebap tarzı bişey
2 yk pilav
1 peynir tatlısı ama şerbeti bayaa az şekerli

Spor bugün 15dk yürüdüm bide oruçlu oruçlu alışveriş yaptım dizim bitince belki leslie yaparım biraz da

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Malum Kadir gecesi olunca olan yoğunluğum dahada arttı
Sabah küçük kuzumla bir sosyete pazarımızı dolaştık, dönüşte kızkardeşim ve Annemle Çocuk parkında buluşup çocukları eğlendirdik ( tabi oruçlu olunca daha bir zor geldi ama neyse )

Büyük kızımın tercihlerinide onaylattık bugün şükür İNşallah Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm öğrencilere gönüllerindeki okulları nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eşim şirketten erken çıkıncada hemen önce Amcasına sonrada KVye gittik Kandilleşmek için dönüştede Anneme iftara yetiştik (2 dakika kala )
İftardan sonrada kızım ve eşim Teraviye gitmek istedikleri için oyalanmadan eve döndük ve baba kız camideyken bende oturup kuranımı okuyayım duamı edeyim dedim
Şükür dilediğim gibi okuyabildim Yasin, Amme, Tebareke, Duhan, Fetih ve Rahman surelerini okudum ve sonrasında bol bol duamı ettim
RAbbim inşallah okuduğumuz tüm kuranların, ettiğimiz tüm dualarının hatrına bu gece bizi boş çevirmez ve tüm dualarımız kabul olur ve hep birlikte tez zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtuluruz
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yıne bu saate kaldı menu paylasımım cok sacma seyler yedım bugun aferın bana. İftar: bı kase mercımek corbası ( herzamankınden daha cok doldurdum) , 5-6 tane fırın patates semız otu salatası, bır hurma. Gelelım sonrasınaaaa turk kahvesının yanına ıkı tane cocukluktan berı coook sevdıgım ece cıkolatadan yedım, yetmediiii çayın yanına tam dort gundur evde olupta agzıma surmedıgım ama artık dayanamadıgım fıstıklı baklavadan bır dılım yedım. Sahur: bır kase mercımek corbasıylada kapanışı yaptım. Valla cok pişmanım , artk şu ramazan bıtsede mısafırler hafıflese duzenım bormale donse. Dort gundur o baklava gunduz ayrı gece ayrı gozumun onunden geçıyodu resmen 2.5 litrede su içtim , zaten okadar yemegın ustune bı zahmet ıceyım

Gunaydin kizlar
Bugunku aromali suyumu kiraz ve limonla hazirladim yavas yavas alisiyorun galiba bu limonun tadina
canim Allah kabul etsin dualarini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…