Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ /% )
Diddah ( 70.5/ / 0/ % 0)
nazarenko (77,8 / / / %)
Fulias (53.8 / / /% )
Rengarenknesli (76,8 / / / % )
irem093 (77.8/ / /% )
Ada81 (72,1 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / / / % ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ / /%) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/ / / % ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yarın için hazırlıktı temizlikti derken ancak saçımı boyamaya fırsatım oldu ve beklerken sizlere bir bakayım dedim
Eşim patronunu havaalanından karşılamaya gidince tek boyamak zorunda kaldım ama olucak gibi
Birde hayatımda hiç yapmayacağım bir şey yaptım
Büyük kıza gel bir tek tutam seninde saçına sarı atayım dedim tamam dedi tabi ufaklıkta yırttı kendini bende istiyorum diye onada tamam dedim bakalım eşim gelince ne diyecek yoksa direk beni öldürecekmi ama ufaklığınki minicik bir tutam

Ufaklığın saçını 10 dakika bekletip yıkadım yarım ton kadar acılma olmuş Allahtan ( belli bile olmuyor diyebiliyorum )
Büyük inat etti ille az daha bekleyeceğim ki sarısı belli olsun diye
Benim saçımda Allahtan güzel oldu yoksa Bayram üstü tekrar kuaföre gidip boyatmak zorunda kalsaydım yıpranırdı saçlarım

Ayy bildirim geç oldu ama bavul fln arabaya yerleştirdim anca neyse
Sahur
Yarım yumurta
1 tost
Kk peynir
1 zeytin

İftar
1 kase mantar çorbası
1 lahmacun
3-4 kaşık makarna
Biraz kavun
1 barfak ayran

Annem yarın gircez diye yemem yapmadı o yüzden menü böle ama idare ettik ona da yazık :)
Spor 15 dk yürüyüş bavul fln :)

Kaptankm bişeyi anlamadım şimdi ben yeni kilomu ilk kilom 81 den mi geçen haftaki kilom 80 de. Mi çıkarıcam ??

Yarın mı tartılıcaz ay cok heycanlandım veremedıysem aglarım menumu paylasayım iftar: bır kase mercımek corbası, uc kaşık kıymalı alinazik, bır tane kayısı. Bır sade kahve, bır tane ece cıkolata(olmaz olsun şu cıkolata sevdam) sahura peynırlı omlet yapıcam, bır dılımde kepek ekmegı yerım. Bakalım yarın sonuclarımız nolucak) su :2.5 litre

allah seni banummm
eh menu fena değil

Kaptankm bişeyi anlamadım şimdi ben yeni kilomu ilk kilom 81 den mi geçen haftaki kilom 80 de. Mi çıkarıcam ??
bak ben yazmışım geçen haftaki kilonu ondan çıkartacaksın 80den okişşş

menun guzel canım

Gunaydinkizlar
Kaptan bisey olmasinda onemli degil yani ben tatile gitmiyorum bildirimi cuma eklesem olurmu
olur yelizim. buralar sana emanet ozaman. çünki bizde akdenizden ege sahillerine doğru geze geze gitmeyi düşünüyoruz. telefondan girerim ancak, banada bir nöbetci lazımdı o sensin anlaştıkmı

Olur kaptan elimden geldigince yapmaya calisirim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim var biraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatile çıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )

İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayım son dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor

Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim

Ne güzel sohbet ederiz diye sevinirken bugün şansıma kimse uğramadı bu saatte kadar
Neyse ben işlerime girişeyimde olmadı erken bitirip tekrar bakmaya çalışırım en kötü ihtimal gece kesin damlarım

Merhaba herkese ,

Kaptanım iyi tatiller iyi eğlenin )) Kaptanım , ben kilo bildirimini yarın akşam iftara doğru yapsam olur muuuuuuu ?????

Dün çook kötü oldum vucud direncim düştü kolumu dahi kaldıramıyordum bu gün oruç tutamadım ama yarın son gün tutacağım inşallah ...regli ile birlikte toplam 7 gün tutamadım kışın Allahın izniyle onlarıda tutarım ....

Sabah
biraz peynir
4 siyah zeytin
bir adet kırmızı biber
2 adet kızarmış form light ekmek

booool suuuuuuuuuuuuuuu içiyorum

akşama iftara eşimi beklemem çok geç çünkü saat 17.00 gibi yemeği yerim
fırında sebzeli tavuk
cacık

booll suuuuu ve yeşil çay içerim

Ne güzel is yapıyo sunuz benim canım hiç bişey yapmak istemiyor
ayyyy aynen canım benimde hiç bir şey yapasım yokkk , bayramdan iki hafta sonra zaten bir aylığa tatile çıkacam gelince yardımcı iki bayan alır temizlerim diye düşünüyorum...klasik evi süpürürüm toz alırım birde sileirm yeter öyle dip köşe yapamayacağım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…