- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.261
Yok canim normalde cumadan cumaya yapiliyo ama bu hafta bayram haftasi oldugu icin herkes bi yerlere kacar diye yarind yapabilirsinKızlar minnaklar günaydın herkese :) bugün kilo ölçüm yok muydu? Ben yeni uyandım hemen dışarı çıkmak zorunda kaldım :S
ayyy bend eyarın iftara doğaru yaparım yerimde sayıyorum çook kilo veremedim bu haftaaa ...Yok canim normalde cumadan cumaya yapiliyo ama bu hafta bayram haftasi oldugu icin herkes bi yerlere kacar diye yarind yapabilirsin
Çok teşekkür ederim, yarın yazarım o zaman :)Yok canim normalde cumadan cumaya yapiliyo ama bu hafta bayram haftasi oldugu icin herkes bi yerlere kacar diye yarind yapabilirsin
sen nire yolculuk banum iyi tatillerSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım sayılır ve hala kendime gelemedim
Bugün malum ağır misafirlerim varbiraz kendime geleyimde hemen işlere girişeceğim
Allahtan geceden zeytinyağlı dolmamı yaptım ve yemek için ön hazırlıklarımı tamamladım
Çok şükür kaldı iki gün bayrama ve sonra yine uykularım düzene girecek ( tabi Tatileçıkmamda daha bir heycan yaptırıyor )
İşlerim bitincede valizimide hazırlamaya başlayayımson dakikaya bırakınca birşeyleri unutma ihtimalim çok yüksek oluyor
Şu geceyide bir atlatsam derin bir oh çekeceğim
Ne güzel sohbet ederiz diye sevinirken bugün şansıma kimse uğramadı bu saatte kadar
Neyse ben işlerime girişeyimde olmadı erken bitirip tekrar bakmaya çalışırımen kötü ihtimal gece kesin damlarım
fundam kaçak kuzum nerelerdesin bakimm sen nasılsınNe güzel is yapıyo sunuz benim canım hiç bişey yapmak istemiyor
menun başarılı bravoo.Merhaba herkese ,
Kaptanım iyi tatiller iyi eğlenin)) Kaptanım , ben kilo bildirimini yarın akşam iftara doğru yapsam olur muuuuuuu ?????
Dün çook kötü oldum vucud direncim düştü kolumu dahi kaldıramıyordum bu gün oruç tutamadım ama yarın son gün tutacağım inşallah ...regli ile birlikte toplam 7 gün tutamadım kışın Allahın izniyle onlarıda tutarım ....
Sabah
biraz peynir
4 siyah zeytin
bir adet kırmızı biber
2 adet kızarmış form light ekmek
booool suuuuuuuuuuuuuuu içiyorum
akşama iftara eşimi beklemem çok geç çünkü saat 17.00 gibi yemeği yerim
fırında sebzeli tavuk
cacık
booll suuuuu ve yeşil çay içerim
Kızlar minnaklar günaydın herkese :) bugün kilo ölçüm yok muydu? Ben yeni uyandım hemen dışarı çıkmak zorunda kaldım :S
ok ama adaylar listesi dun akşam yayınlandı listeleri bulup dolduracaksınız unutmayınÇok teşekkür ederim, yarın yazarım o zaman :)
Ellerine sağlık kaptanım minnakım, kolay gelsin :)akşam gene uğrarım, şimdi iftar hazırlıklarına başlayım, açık büfe kahvaltı istedide eşim bir döktüreyim
Canim yuzdeni yanlis hesaplamistin duzellttim tamam miBugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadıameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana
Afedersin ben baslangic kilosu kismini gormemisim mesaji silmek istedim ama yapamadim one aliyorum tekrar mesajiniCanim yuzdeni yanlis hesaplamistin duzellttim tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?