- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.221
ay banum aynen. bi seferinde patronum elinde baklavayla gelmişti, sen hasretsindir yuzune renk gelsin deyip 3 dilim baklavayı dayamazmı burnuma????? o gunden sonra asla diyet lafı etmedim, hep hastalık miğde rahatsızlık bahane edip
tadımlık şeyler yedim gönul almalık. değilse bu insanlara laf anlatamıyorsun BAZANNNNN GICIKKKK OLUYORUMMMMM
oruçların maksadını bulmuş
aynen kuzum öğlenleri yogurt filan yenebilir zaten karataydaki ara öğünlerini öğlen menusunde değerlendirebilirsin
aminn adacımm
menu guzel. demek aç kaldın misafiri doyurmaktan
Canım önemli bir sınavın var sınav bitinceye kadar sadece kilonu koru bence yavaş yavaş vermeye çalış çook kilo veremiyorum diye dert etme ... kafana şu aşamada kiloyu takma sınav biter hemen kiloya eğilirsin bence...Merhaba,moralim bozuk önceki gün 59.00 çıktım bugün 60.2 çok da yemiyorum sürekli artıştayım stresten midir anlamıyorum şu TUS bi bitsin hayırlısıyla bi ara deli gibi yiyip. 6-7 ayda 1.5 kilo ancak almistim marttn bu yana resmen artışa geçtim bi yandan sınav stresi bi yandan kilolara uzüluyorum ne güzel 9 kilo vermişken almak :/
evet kaptanimiz neredeeKaptan hala daha yok, çok ilginç yainş aksi bişey yoktur :/
yelizim kustum sen hala okumadınmı. halbuki sizede vermiştim. e hadi zararın neresinden dönersek kar misali, bu sefer rapor ve yorum bekliyom bak yoksa kuserimKaptanim bende merak ettim ve indirdim kitabi okumaya baslicam insallah
hamur kızartma dışında menun dengeli. bayram dan sonra sorcam o kızartmanın hesabınıBugunku menum
Sabah
3 parca hamur kizartmasi
Peynir
Ara
Bir soda
2 hurma
Ogle
Kuru meyveli yulaf sut
Aksam
Bir kase corba
Yogurtlu patlican
Az patatws kizartmasi
1 kasik makarna
Salata
Ev yapimi limonata
2 saat sonra
1 armut
1 kayisi
Spor
20 dk yuruyus
Su
2 litre
zaten anca yerimde saymayı öğrendim 15 kg dan sonra :))))Kaptanım 100 mekik ceza ceriyorum dermişimama sen zaten sporla kapıyosun ne yesen
menu dengeli kuzumSahur
Kk peynir
1 yumurta
4 kiraz
Biraz pide
İftar
Yarım tabak mercimek çorbası
3 yk patlıcankebap tarzı bişey
2 yk pilav
1 peynir tatlısı ama şerbeti bayaa az şekerli
Spor bugün 15dk yürüdüm bide oruçlu oruçlu alışveriş yaptım dizim bitince belki leslie yaparım biraz da
Yıne bu saate kaldı menu paylasımım cok sacma seyler yedım bugun aferın bana. İftar: bı kase mercımek corbası ( herzamankınden daha cok doldurdum) , 5-6 tane fırın patates semız otu salatası, bır hurma. Gelelım sonrasınaaaa turk kahvesının yanına ıkı tane cocukluktan berı coook sevdıgım ece cıkolatadan yedım, yetmediiii çayın yanına tam dort gundur evde olupta agzıma surmedıgım ama artık dayanamadıgım fıstıklı baklavadan bır dılım yedım. Sahur: bır kase mercımek corbasıylada kapanışı yaptım. Valla cok pişmanım , artk şu ramazan bıtsede mısafırler hafıflese duzenım bormale donse. Dort gundur o baklava gunduz ayrı gece ayrı gozumun onunden geçıyodu resmen2.5 litrede su içtim , zaten okadar yemegın ustune bı zahmet ıceyım
yok yemeseydin makarnaMerhaba Kızlar,
Bugün iftar menü
ertelediğim sebzeli makarnayı bugün yapacam
salata
ayran
bol suuuu ve bir saat yürüyüş))
du bakalım bayram da geçsin hayırlısıyla artılara veda edicez. artı çıkana acippp cezalar düşündümkilo vermem durdu gibi iki gündür aynı çıkıyorum tartıda sanırım vücudum kitledi yine kendini gerçi kabızlık problemi yaşıyorum bol suuu içmem rağmen ....
az kaldı oruç bitmesine ondan sonra iyi bir düzen kurmam lazım sonra tatile çıkacam))
ohhhhh eşler ziyaret edilmiş muhabbetiniz bol olsun banummmmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Bugün sanki daha bir sıcak İstanbulResmen sıcaktan bayılacak gibi hissediyorum kendimi
Yarın malum görümcemler ve KV iftara gelecekler ve benim bugün bir sürü işim var ama canım hiç istemiyortabi kaçarım yok mecbur yapacağım
İşlere girişmeden ( sabahuyandığımda biraz yaptım tabi ) biraz sizlere bir bakayım dedim
Biraz mutfakta işim var birde silip süpüreceğimAslında en fazla 2 saatlik işim var ( çamaşır falanda serilecek ve bir iki parça ütü yapacağım )
Daha sonra küçük kuzuyu yıkayıp bende duşumu alır hazırlanıp eşimin yanına şirkete giderimhazır patronda yokken eşimle biraz baş başa sohbet ederiz sonrada birlikte mutfak alışverişimi yapar döneriz
bayram dönüşü zımba olacaksan affederizBu hafta çarşamba yola çıkıyoruz yola çıkmadan tartılıp onu gönderirim cuma için bu hafta kötüydü benim dediğim gibi artı çıkarsam bunun için şimdiden herkesten Özür dilerim
basbaya banum. yuzde hesabında çıkan sonuç varya onu bölü iki dicez başka bişi yokkiİrem093 canım üzülme bu hafta Bayram dolayısıyla tartı günü yokbir sonraki hafta yapılacakmış liste o zamanda yanlış hatırlamıyorsam yüzde 2ye bölünerek hesaplanacakmış ( onu nasıl yapacaklar bilmiyorum açıkcası ) yani bu hafta herkes yırttı ama haftaya kadar herkes sıkı çalışması lazım
stresten kuzum. bi rahatlayıp adepte olsan herşey çözülecekMerhaba,moralim bozuk önceki gün 59.00 çıktım bugün 60.2 çok da yemiyorum sürekli artıştayım stresten midir anlamıyorum şu TUS bi bitsin hayırlısıyla bi ara deli gibi yiyip. 6-7 ayda 1.5 kilo ancak almistim marttn bu yana resmen artışa geçtim bi yandan sınav stresi bi yandan kilolara uzüluyorum ne güzel 9 kilo vermişken almak :/
Kaptan nerdesin bugun onemli bisey yoktur insallah
Kaptan hala daha yok, çok ilginç yainş aksi bişey yoktur :/
AH CANLARIM YA SABAHKİ MESAJ YAYINLAMAMIŞ TELEFONevet kaptanimiz neredee
MENULER GUZELDİ YELİZİM SENDEN YARIN EKSİ BİLDİRİM BEKLİYOM AMABugunku menum
Sabah
Kuru meyveli yulaf+sut
1 haslanmis yumurta
Ogle
Bulgur salatasi
Ayran
Aksam
1 kase corba
Zeytinyagli firinda patlican
Salata
Ayran
Spor
1 saat yuruyus
Su
2 litre
Benim bugünümde kahvaltı ve öğlen yemeği uymadı
Öğleden sonraki ilk yemeğim
3yk Haşlanmış patates
7çk şehriyeli tavuk çorbası
8buçuk civarı da akşam yemeği olarak
Yağsız tuzsuz sade karışık yeşillik salatası
Canım felaket çikolata istediği için de bikaç tane M&M ve bikaç tane maltesers yedim.
Gün böyle bitti
Bugün iştah falan yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?