- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.281
1buçuk saat de spor sürdü .Gün de böyle bitti minnaklar :*Benim bugünlük menüm yine felaket . Öğlen yeşil kahve içtim , 4buçuk gibi çeyrek porsiyon, 8buçuk gibi bi çeyrek porsiyon daha total günlük yediğim yarım porsiyon , tek lavaş duble adana dürümşimdi de spordayım
Listeleri one tasidim kizlar herkes en son yayinlanan listeye kedi adinin karsisina yazicak unutmayin
ellerine sağlık bitanem. bayramda kasmayın kendinizi elbette cuma c.tesi toplarız listeleri okişBide kaptan bende ancak cuma aksam bakabilirim listelere malum ilk gun bayramlasma olur sorun olmaz dimi
menu guzel sabahki ekmek kaç dilimdi o önemliBugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek
Ara
1bardak ayran
Ogle
1 dilim karpuz
1 buyuk kase cacik
Aksam
1 kase corba
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran
Spor
1 saat yuruyus
Su
2 litre
geçmiş olsun kuzum umarım iyidir arkadaşınBugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadıameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana
1,5 saat sporda harika ama menulerini napıcaz bitanem. bayram dönusu ensendeyim sağlıklı besleneceksin yoksa kulahları değişeceğiz onagöreBenim bugünlük menüm yine felaket . Öğlen yeşil kahve içtim , 4buçuk gibi çeyrek porsiyon, 8buçuk gibi bi çeyrek porsiyon daha total günlük yediğim, tek lavaş duble adana dürümşimdi de spordayım
menun dengeli böyle devam edersek bayramı hasarsız atlatırız bitanem. yolculuk nereye bakalımKızlar bugün bildirim yapamadım internet çekmiyor hemen menü yazıyorum herhangi gidebilir
sahur
1 yumurta
3 kaşık makarna
kk peynir
5 zeytin
1 bardak tarçınlı süt
İftar
yarım kase yayla çorbası
3 köfte
2 kaşık bamya
1 küçük zeytinyağı dolma
ara yarım kandil simidi
yolda olduğum için de spor yapamadım
Vallahi yazdığımdan beri neslim ne dicek kızacak diye bekliyordum ama fazla kızmadınellerine sağlık bitanem. bayramda kasmayın kendinizi elbette cuma c.tesi toplarız listeleri okiş
menu guzel sabahki ekmek kaç dilimdi o önemli. yelizim indirdin kitabı okumaya fırsat bulabildinmi
bayram ertesi oku bitir meleğim
geçmiş olsun kuzum umarım iyidir arkadaşın
kilo konusunda haksızlık etme kendine ben çok memnunum 0,5 az mı kuzum. maşallah maşallah
1,5 saat sporda harika ama menulerini napıcaz bitanem. bayram dönusu ensendeyim sağlıklı besleneceksin yoksa kulahları değişeceğiz onagöre
menun dengeli böyle devam edersek bayramı hasarsız atlatırız bitanem. yolculuk nereye bakalımhayırlı yolculuklar güle güle git gel kuzum
mutsuzk
musmutlummmm nerelerdesin sen bakimm
Vallahi yazdığımdan beri neslim ne dicek kızacak diye bekliyordum ama fazla kızmadın
İnşallah değişir minnakım kaptanım ya, ben de geçen yaptığım kahvaltıyı çok sevmiştim :)hastayım menulerine. ama şartolsun değişecek
valla değişecek yoksa afaroz ederimmm . kilolar sağlıklı gidecek, hastalık bıraktıktan sonra ardında ne kıymeti var dimiİnşallah değişir minnakım kaptanım ya, ben de geçen yaptığım kahvaltıyı çok sevmiştim :)
Ama valla isteyerek olmuyor :) çok değişik düzensizliği düzen edinmiş anlık değişken bi hayatım varvalla değişecek yoksa afaroz ederimmm . kilolar sağlıklı gidecek, hastalık bıraktıktan sonra ardında ne kıymeti var dimi
kuzum çalışmıyorsun dimi sen, nerde yaşıyorsun gunluk neler yapıyorsun, evdeysen yemek pişirmiyormusun... fialn diye soracağım sanaAma valla isteyerek olmuyor :) çok değişik düzensizliği düzen edinmiş anlık değişken bi hayatım varyarın sağlam olur menüm diye umut ediyorum :*
Öğrenciyim ben. Özelden yazarım şimdi :)kuzum çalışmıyorsun dimi sen, nerde yaşıyorsun gunluk neler yapıyorsun, evdeysen yemek pişirmiyormusun... fialn diye soracağım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?