- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.301
Oldu canimBen yapmaya çalıştım kendi adıma, oldu mu??? :/
oh akçayı çok merak ederim çok eğlen banumSElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese günaydın
Çok şükür dünü de anlımın akıyla atlattım
İnanılmaz yoruldum ama en azından eşim çok mutlu oldumisafirler gittikten sonra defalarca teşekkür etti, herşey çok güzel olmuştu diyip durdu
Eşimin yeğeni ( bir kaç seneevvel tartışmıştım terbiyesizlik yaptığı için kilomla ilgili tabi o günden sonra bana desturlar yaklaşır ve normalde kin tutmayan ben kaç sene zoraki konuşuyordum ) beni kapıda görünce şok oldu
Yengeeeee inanılmaz zayıflamışsın baya fark var valla dahada güzelleşmişsin demezmi
İnanılmaz hoşuma gittitabi birde Ramazanda bir kaç kilo almış halim olduğunu öğrenince valla helal olsun yenge eminim daha fazlasıda gider dedi ( artık biraz tabi yaş ilerleyincede bir kaç sene evvelki ergenlik salaklığıda gitmiş üzerinden )
Bugünde malum arife yine çok fazla işim var ( valiz hazırlıyacağım, küçük kuzuyu yıkayıp saçını öreceğim, mezarlık ziyaretinde bulunacağız, büyük kızla ağda yapacağız, bir kaç parçada ütüm var )
Tabi birde bayramlıkları hazırlamam lazım ( gerçi benim kırmızı pantalonumun üzerine giymeyi düşündüğüm beyaz üst çok mu bol gelecek onuda bilmiyorumevden çıkmadan dener ona göre olmadı başka bir üst alırım kendime nasılsa kendime ayakkabı almaya da çıkacağız )
QUOTE="RengarenkNesli, post: 41799931, member: 565913"]sen nire yolculuk banum iyi tatiller
[ QUOTE]
Canım 1 haftalığına ailecek eşimin halalarının yazlığına gidiyoruzAkçaya
Bu sene masraflarımız biraz çok oldu diye gitmeyecektik ama hem halalar ille gelin diye elli kere telefon açtılar hemde eşimde güzel bir tatile ihtiyacımız var diyince tabi ben dünden razı olduğumdan hadi gidelim dedik
Gerçi daha valizimi bugün hazırlıyacağım artık nasıl dünden razıysam ( yoğunluğun gözü kör olsun)
QUOTE="Emirse34, post: 41800127, member: 690056"]Bugun cok yakın bı arkadasımın onemlı bı ameliyatı vardı halende cıkmadı ameliyattan ancak gelıp tartılabıldim , tatıle cıkanlara iyi tatıller dıliyorum, 62.7 cıktım az once cok guzel zayıflamısım afern bana [ QUOTE ]
Canım inşallah arkadaşının Ameliyatı hayırlısıyla iyi geçmiştir
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnn
memnunum hepinizden tabiki 0,5kg azmı bebeğimmAy yıne yanlıs hesaplama yıne ben cok pardon ya . Tesekkur ederım akşam sekız de cıktı ameliyattan cok sukur ıyı durumu sımdılık. Ayy kaptanım benden memnunsa ne mutlu bana ozamannnnRengarenkNesli
menun guzel kuzum. kim sıktı canını koyver gitsin o sıkıntını sal kuzumMenumu paylasayım, iftar: bır kase ezogelın, ıkı kaşık bulgur pilavı bırazda salata. Su 2.5 u gecmıstır bugun. Sahur yapmak istemedı canım bende bıraz meyve atıştırdım. Spor yapacak halımde moralımde yok yıne bugun cok cok yorgun ve yogun bı gunduu
tamam yelizimGunaydin kizlar
Kaptanim okuyorum firsat buldukca ve hayatima yavas yavas yerlestirmeye calisicam insallah
Günaydın aşkım böcüküm neslimgunaydın guzeller guzelleri
ohhhhhhhhh ne güzel kaptanım sağlıkla gidin gelinMeleklerim
selammm
Bende yola revan oldummm Kaş patara adrasan Ölüdeniz tur yapip doncez 3 gun
Saglicakla kalin
Söz zımbayım :)bende bugunki raporumu vereyim kızlar
sabah çarşıya gittim gitmeden size mesaj attım ama çıkmamış. öğlen eve geldimçocukları doyur çamaşır as utu yap derken oğlum çok sıcakladım havuza inelimdedi, havuza indik. derken iftarayemeğimi hazırladım ve kaçgundur fitnese inememiştim yemekleri halledince fitnese indim sporumu yaptım huzurluyum. akşam yemekten sonra eşim künefe yemeye gidelim demezmi hayır diyemedim yarım porsiyon kızla paylaştık yedim vallahi eh ancabu saat oldu gelebildim
menumu yazayım listeyi yayınlıyacağım
bugunki menum
sabah kalkınca 2 bardak ılık elmasirkeli su, az sonra yeşiliksir detoks içeceği, 30dk sonra kefir
ve 1 saat sonra kahvaltı 10,00 da: karatay kahvaltısı yumurtalı cevizli bol bol
saat 15,00 de öğlen: kabak çorbası+yoğurt
akşam 20,30 da: kabak çorbası+fırında izmir köfte+salata+1 dilim karpuz
ve yarım porsiyon künefe
spor:
20dk yuzme
40dk karma kardiyo: eliptik+bant+lesli
10dk karın ve kol çalışması
Adacim ben ekledim canim hemde listeyi one cekmis oldumkizlar bu hafta fazla kilo veremedim 71.900 telden giriyorum sonra listeye eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?