- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.361
Sende hosgeldin kaptanselam meleklerim ne çok özledim sizi. nihayet tatiller bitti artık kaldığımız yerden devam. gitsin kilolar sıkı yönetim başladı.
bende sanırım denizde habire yedim ve aldım yarın bir tartılıcam bugun unuttum sabah.
ey bir geçmiş yapayım da geleyim, bu gun evdeyim birsütrü çamaşır ve ev işi varyarın iş başı işallah
Hoşbulduuum teşekkür ederim.Hosgeldin tebrik ederim canim seni
oy banum harika rengi sanada yakışmışKızlarrrrr albümüme kırmızı pantalonlu halimi koydum
Tabi sizler gibi fıstık olmama daha çok var ama olsun o resim orada dursun inşallah önce sonrası resimleri yaptığımda lazım olur
bayramda gelemedik yanlız kaldın yelizim, ama mazeret geçerli bizdeHerkes ya tatilde yada bayramlasmada sanirim kimsecikler yok
ada hemen toplancaz kuzum hepimiz kaçırdık sanırımbayram dolayısıyla pek gelemiyorum üzgünüm yediklerimde tuhaf oldu elle tutulur gibi değil ...
e sen iyi bayramda yememişsin fazlaKızlar bayram yoğun şimdi uzun göle gidiyorum dünün bildirimi
Sabah
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
Çay
Öğlen
1 parça tavuk
3 kaşık pilav
Spor yok koşturmaca bide 3 -4 tane bayram çikolatası :)
banum ya regl fena denk gelmiş keşke geciktirici filankullansaydın . ee ne zaman dönüşSelamın aleyküm kizlarrrrrrr
Şükür kavusturana:)
Maalesef benim internet paketinin başlamasına daha 2 gün varmış eşimin de telefonu çoğu yerde cekmeyince interneti giremedim daha evvel
Şükür sağ saglim dün akcaya vardik sabah 9da Güzelce kahvaltimizi edip bol bol sohbet ettik halalarla Hava burada çok sicak ama öyle nemli degil o yuzden çok rahatim.
Öğleden sonra kuzenle gidip çarşıyı dolandik ve rahat 1.5 saat yürüyüş yapmışoldum Akşam yemegimizi de 17:00de yedikten sonra da çay faslimizi yapip gece tekrar 1.5 saaten fazla yürüyüp sahilde kumlara oturup keyif yaptim
Gece nasil yorulduysam ölü gibi uyumusum :))))) Süper iyi geldi hatta yarinda sabahtan denize gidicegiz Regl oldum ama tampon almıştım yanıma nasilsa
ay ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
Günaydın cicişleeeeeeeeer
ay hoşgeldin fulyammmm maşallah sana tatilde kilo veren bi sen sin sanırımmHerşey dahil demedim 1.5 kilo verdim geldim.
yaptım fulyamada kayıplar çok yapmayanlar çok bugun eksik bildirimleri alalım en geç yarıncuma günü liste yapılmadı mı? Bayram dolayısıyla tükkanları kapattık mı ?
nerelerdesin bakalım bızdıkGünaydın :)))
hoşbulduk yelizimSende hosgeldin kaptan
o
ay hoşgeldin fulyammmm maşallah sana tatilde kilo veren bi sen sin sanırımm
eee yediklerini boşver gördüklerini anlat hele. bende anlatıcam az sonra
ilahi fulyam koruyucu kullanmadınmıAyyy yüzdüm yüzdüm geldim çok güzel bir tatil oldu. 7 gün bodrumdaydık bayram sabahı geldik 3 günde istanbulda takıldık. Bugün de iş başı. Ama tatil bitti diye üzülmedim şimdilik yetti. Ağustosta yine kaçarız diye düşünüyoruz 3 4 günlüğüne.
Genel olarak otelden çıkmadık akşama kadar akşam gezdik dolandık. 1 günde yat turu yaptık bodrum koylarını gezdik. Daha ilk günden güneşte haşlandık sonra aralıklarla 2. gün 4. gün 6. gün haşlandımşu an heryerim soyuluyor.
Günaydın kaptanım minnakım, yeni uyandımnerelerdesin bakalım bızdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?