Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menu mu yazayımm, sabah bır dılım ekmek belkı daha az, domatess peynır zeytın çay. Oglen bır tane zeytınyaglı bıber dolması, akşamda bı kase çorba ıcerm. Zaten canım hıc bışey ıstemıyo zorla yıyo gıbıyım sanırım mıdem bagırsaklarım sıkıntılı uc dort gundur sanırım ramazan sonrası normal bunlar spor: akşam 40 dakıka yuruyuş yapıcam

Benim bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen soda
akşam tavuk salata 2 kaşık makarna

Yürüyüş bi saat
Su 2 litre

ee akşam ne yedin, gerisi güzel sporda harika

of fulyam 20 gundur havuz deniz sorma saçlarım keçe gibi oldu benimde dipler de geldi bende yarın gidicem bi bakım boya yaptırcam. evdede saç bakım yağı kullandım aslında hep ama genede yıprandı

Ya benim bayramım diyet yönünden çok kötü geçti bi de reglim zaten tartıda +2,5 kilom var ne yapıcam ben moralim bozuldu giremediğim için özür dilerim elimde değildi internet yoktu
iremcim hemen karbonhıdratı terkedip sebze ve proteine yönel gelen gider en fazla 1 haftada okiş üzülme

Günaydın kaptanım minnakım, yeni uyandım
selam kuzum hani uğramamışsın nasılsın

Herkese meraba ne güzel gezmissiniz biz hep evde takıldık çok sıcakti bu sene çok deniz tatili yok bize belki burda gireriz diye düşünüyorum bende kilo aldım sanırım çok üzülüyorum ins toparlarim
toparlarsın fulyam sende hemen karbonhıdratı bırak protein ve sebzeye yuklen

Bugunku menum
Sabah
Meyveli yulaf+sut

Ogle
Zeytinyagli barbunya
Karpuz
Ayran

Aksam
Tavuk
Pilav
Salata
Ayran

Spor
1 saat yuruyuts

Su
2.5 litre
pilavve karpuza ara veriyoruz hafta 1 gun izin var sadece oda ölçülü yelizim oldumu
menun guzel

Ben de geldımmmm herkesın bayramı guzel gecmıa, kaptanım hosgeldın

menun de sporda guzel. ramazandan sonra 2 ögunle devam etseniz super olur en sağlıklısı 2 ogun biliyormusun
öğlen sadece yoğurt ye madem 2 ogun yap

MENÜÜ
Sabah
1 ıspanaklı açma

Öğlen
Hellim peynirli salata

Akşam
Taze fasulye
Börülce
menun guzel kuzum

Benim bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen soda
akşam tavuk salata 2 kaşık makarna

Yürüyüş bi saat
Su 2 litre
fulyam eve döndunmu hala gezmelerdemisin tatlım
menun guzel

kızlar 7-8 makine çamaşır yıkadım evi kırkladım birazda uyudum çok ii geldi. hava çok sıcak valla klima açmaya başladık o serinlikle 6-7 arası sızmışım bi 30dk uyumuşum. yemeğide yedim arkasından banyoda bir kese yaptım bedende temizlendi oh nefes aldım yeminle
gelelim menume

sabah:
9,00da yoğurt ve karışık yulaflı karışımdan
11,00 de detoks içeceği
14,00 de 1 kase mercimek çorba+1 kase yoğurt+4 kaysı
16,00 da 1 kase yoğurt+salatalık+çiğ kaju
19,00 da bir kase mercimek çorba+biraz kavurma+10 tane bahçeden kopardığım karalahanadan sarma (miniklerdi)
spor ev temizliğiiiiii

***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede

mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede

vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede

***14.TAKIM 422. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/ 0/%0 )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
nazarenko (77,8 / / / %) pişşşt nerelerdesin kız sen
Fulias (53.8 /52,4 /1,4 /% 2,60)
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
I irem093 (77.8/ / /% ) ya sen nerelerdesin bakimmm
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )

I irem093 yarın bildirimi yap iremcim mutlaka kendimizle yuzleşip onumuze bakamazsak yarı yolda kalırız. herşeye ragmen bekliyorum bildirim okiş

yarın yeni bir gun meleklerim. ümitsizliği bırakıp yeni ümitleri kelebek misali salalım yarın ve cumaya bomba gibi toparlanalım oldumu. hadi hayırlı geceler hepinize bende kaçar. yarın iş başı yapıyorum, umarım herşey iyi gider işi bırakmak zorunda kalmam hayırlısı bakalım

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Maalesef her an girip buraya yazamıyorum eşimin halalarina ayıp olmasın diye ama aklim hep sizlerde
Tatil harika geçiyor ve hiç olmadığı kadar çok yürüyorum :)))) Valla ben bir kaç ay Halalarla kalsam kesin çok daha çabuk zayiflarim :) gerçi şu an kilo durunum ne bilmiyorum gelmeden de tartilmayinca :))

KİLO almadigima eminim çünkü günde 2 öğün yiyoruz ve cidden çok güzel yürüyerek geziyorum Bakalım insallah döndüğümde çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :))))

Kocaman öpüyorum hepinizi Fırsat buldukça damlarim yine
Bu gecede gençler eğlenmeye çıkınca mecbur bi saatte kaldık ama cidden çok uykum var :)

Gunaydin meleklerimmm. Is basi yaptim ofisteyim. Biraz dan tekrar gelirim az islere bakayim . Kacamaklari terkettik artik bahanemizde yok kendinize hakim olun çıtır olcaz unutmayin

oh sefan olsun banum. gençler eglensin tabiii. bence tartıda şok olacaksın okadar koşuşturmaya hadi bakalım izin dönuşu daha bi yaklaş iki haneli rakamlara

Herkese günaydın. Ben Büşra 18 yaşındayım daha doğrusu 1-2 ay kaldı 18 e 1.70 boyunda 69.9 kiloyum. 1 1buçuk sene öncesine kadar 76 kiloydum 66 a kadar düştüm sonra 3 kilo geri aldım arada bir çok diyeti daha yaptım(hepsi sağlıksızdı) 65 düşüp geri aldım hep yada 2-3 gün içinde bıraktım eski irademin olmadığını fark ettim ama artık buna dur demenin bir vakti geldi. Düzenli bir programla artık bu kiloları vermem lazım. Yaptığım en büyük hata işte şu gün diyete başlıyacam ozamana kadar tıka absa yiyeyim sonra yiyemicem diyişimdi bu yüzden verdiğim kiloları hep geri aldım. Çevremdekilerde bana destek olacaklarına köstek oluyolar ve sen kilo veremezsin ne yaparsan yap 57 kilo olamazsın tarzı şeyler söylüyor. 57 kilo hedefim 6 hafta sonra tatile gidiyoruz ozamana kadar en azından 60 kilo olmk istiyorum. Buarada tatil sadece 1 hafta yani katılırsam ihmal etmem burayı yinede yazarım günlük

C cikolatadelisii hosgeldın busraa, bende yenı katıldım sayfaya sayılır:) yaptıgın hataları bende yaptm pazartesı dıyete başlıyorum deyıp o hafta hep tıka basa yedım boylelıkle cok kılo aldım. Ama kaptanımızın verdıgı lınke baktım canan karatayın yaşam onerılerı , dıyet gıbı deıl pek. Yaşam tarzı. Bı bak derım umarım sende ıstedıgın kıloya saglıkla ulaşırsınnn

Tünaydın herkeseeee, coktan uyandım ama yeni yazabıldım mıdemdekı ve bagırsaklarımdakı sıkıntı halen gecmesı resmen gece bıle mıdem bulanıyo hıcbısey yemek ıstemıyorum, 10 da uyandım halen kahvaltı yapamadım, bı tek su ve soguk şeyler ıcebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…