- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.381
ee akşam ne yedin, gerisi güzel sporda harikaMerhaba Kızlar ,
Bayram bittti hemen toparlanmam lazım benimmmm 2 hafta sonra benim için tatil zamanııııııı))) bu iki haftada 2 kilo verebilsem çook süper olacak bu gün spora başlıyorum kızım uyurken 20 dakika normal tempoda yürüyecem ayağıma yüklenmek istemiyorum 40 dakikada eliptik yapacam... Akşam eşimle kızımla yürüyüşe çıkıyoruz zaten 1,5 saat kesin yürüyoruz yeterli gibi ))
sabah
biraz peynir
4 yeşil zeytin
2 adet light foram kızarmış ekmek
öğle
soğan suyu
semiz otlu cacık yemeği planlıyorum soğuk soğuk iyi gelir.
akşam
ahhhhhhh ne pişireceğimi bilmiyorum ramazan dolayısıyla pilav falan bıktım yemek istemiyorum karar veremedim ???????????
bol suuuuuuu
of fulyam 20 gundur havuz deniz sorma saçlarım keçe gibi oldu benimde dipler de geldi bende yarın gidicem bi bakım boya yaptırcam. evdede saç bakım yağı kullandım aslında hep ama genede yıprandıBende gelir gelmez yeme düzenimi oturttum yine. Azcık sapıtsamda aşırı spordan gitti kilolar.
Soğuk yenen yemekler çekiyor canım o yüzden taze fasulye ile taze börülce salatası yaptım bol sarımsaklıohh mis gibi kokular.
Akşam da kuaföre gidicem saçlarımda sarının ve kahvenin her tonu mevcut dipler olmuş 10 cmbi kendime gelmem lazım. Yarından itibaren spora devam.
iremcim hemen karbonhıdratı terkedip sebze ve proteine yönel gelen gider en fazla 1 haftada okiş üzülmeYa benim bayramım diyet yönünden çok kötü geçti bi de reglim zaten tartıda +2,5 kilom var ne yapıcam ben moralim bozuldu giremediğim için özür dilerim elimde değildi internet yoktu
selam kuzum hani uğramamışsın nasılsınGünaydın kaptanım minnakım, yeni uyandım
toparlarsın fulyam sende hemen karbonhıdratı bırak protein ve sebzeye yuklenHerkese meraba ne güzel gezmissiniz biz hep evde takıldık çok sıcakti bu sene çok deniz tatili yok bize belki burda gireriz diye düşünüyorum bende kilo aldım sanırım çok üzülüyorum ins toparlarim
pilavve karpuza ara veriyoruz hafta 1 gun izin var sadece oda ölçülü yelizim oldumuBugunku menum
Sabah
Meyveli yulaf+sut
Ogle
Zeytinyagli barbunya
Karpuz
Ayran
Aksam
Tavuk
Pilav
Salata
Ayran
Spor
1 saat yuruyuts
Su
2.5 litre
Ben de geldımmmm herkesın bayramı guzel gecmıa, kaptanım hosgeldın
menun de sporda guzel. ramazandan sonra 2 ögunle devam etseniz super olur en sağlıklısı 2 ogun biliyormusunMenu mu yazayımm, sabah bır dılım ekmek belkı daha az, domatess peynır zeytın çay. Oglen bır tane zeytınyaglı bıber dolması, akşamda bı kase çorba ıcerm. Zaten canım hıc bışey ıstemıyo zorla yıyo gıbıyım sanırım mıdem bagırsaklarım sıkıntılı uc dort gundur sanırım ramazan sonrası normal bunlar spor: akşam 40 dakıka yuruyuş yapıcam
menun guzel kuzumMENÜÜ
Sabah
1 ıspanaklı açma
Öğlen
Hellim peynirli salata
Akşam
Taze fasulye
Börülce
fulyam eve döndunmu hala gezmelerdemisin tatlımBenim bugün ki menum
kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kepek ekmek
öğlen soda
akşam tavuk salata 2 kaşık makarna
Yürüyüş bi saat
Su 2 litre
oh sefan olsun banum. gençler eglensin tabiii. bence tartıda şok olacaksın okadar koşuşturmaya hadi bakalım izin dönuşu daha bi yaklaş iki haneli rakamlaraSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Maalesef her an girip buraya yazamıyorum eşimin halalarina ayıp olmasın diye ama aklim hep sizlerde
Tatil harika geçiyor ve hiç olmadığı kadar çok yürüyorum :)))) Valla ben bir kaç ay Halalarla kalsam kesin çok daha çabuk zayiflarim :) gerçi şu an kilo durunum ne bilmiyorum gelmeden de tartilmayinca :))
KİLO almadigima eminim çünkü günde 2 öğün yiyoruz ve cidden çok güzel yürüyerek geziyorum Bakalım insallah döndüğümde çok çok güzel bir rakam görürüm tartıda :))))
Kocaman öpüyorum hepinizi Fırsat buldukça damlarim yine
Bu gecede gençler eğlenmeye çıkınca mecbur bi saatte kaldık ama cidden çok uykum var :)
ya ben napimmm tatil memleketinde iş başı yaptımgünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnn. Böyle güzel bir günde çalışmak hiç hoş değil
ya ben napimmm tatil memleketinde iş başı yaptım
şileyi ,ağva yı, akçayı bide abantı merak ediyorum kısmet olmadı otarafa gitmek. bide marmara turu lazım bana :)Valla haftasonu şileye falan kaçma planları kuruyorum daha şimdiden sıkıldım
Amaaaan napcan kaptanım marmarada. Mis gibi ege turu akdeniz turu karadeniz turu varkenşileyi ,ağva yı, akçayı bide abantı merak ediyorum kısmet olmadı otarafa gitmek. bide marmara turu lazım bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?