- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.401
hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı neslihan 2 çocuklu 38 yaşında çalışan bir anneyim. izinden sonra bugun iş başı yaptım. burada motivasyonla istediğin kiloya bence ulaşırsın kısa zamanda. ama anlattıklarından tecrubemlede sabit asla diyet yapmıyoruz biz sağlıklı beslenip ömur boyu uyulacak kendimize en yakın programda ilerliyoruz. doğruları öğreniyoruz. zamanla alışırsınHerkese günaydın. Ben Büşra 18 yaşındayım daha doğrusu 1-2 ay kaldı 18 e 1.70 boyunda 69.9 kiloyum. 1 1buçuk sene öncesine kadar 76 kiloydum 66 a kadar düştüm sonra 3 kilo geri aldım arada bir çok diyeti daha yaptım(hepsi sağlıksızdı) 65 düşüp geri aldım hep yada 2-3 gün içinde bıraktım eski irademin olmadığını fark ettim ama artık buna dur demenin bir vakti geldi. Düzenli bir programla artık bu kiloları vermem lazım. Yaptığım en büyük hata işte şu gün diyete başlıyacam ozamana kadar tıka absa yiyeyim sonra yiyemicem diyişimdi bu yüzden verdiğim kiloları hep geri aldım. Çevremdekilerde bana destek olacaklarına köstek oluyolar ve sen kilo veremezsin ne yaparsan yap 57 kilo olamazsın tarzı şeyler söylüyor. 57 kilo hedefim 6 hafta sonra tatile gidiyoruz ozamana kadar en azından 60 kilo olmk istiyorum. Buarada tatil sadece 1 hafta yani katılırsam ihmal etmem burayı yinede yazarım günlük
Allah bağışlasın. Öğrenciyim yurt dışında avusturyada yaşıyorum. Kabul ediyorum okudum. Elimden geldiğince hergün bildirim yapacağım. Okul açılana kadar hedefime ulaşmak istiyorum. Benimde hedefim ömür boyu sağlık bir şekilde beslenerek hem kilomu korumak hemde sağlığımı. Kilo verdikten sonra tabiki arada bir kaçamaklar yaparım hayatım boyunca çikolata hamaur işi fln yemem demiyorum ama hep dikkat ederim yemeği fazla kaçırdıysam sporla dengelemeye çalışırım. Bunun dışında bir oturuşta 1 paket çikolata yiyeceğime 1 parça yerim diye düşünüyorum ama bunun için önce hedefime ulaşmam lazımhoşgeldin tatlım bende takım kaptanı neslihan 2 çocuklu 38 yaşında çalışan bir anneyim. izinden sonra bugun iş başı yaptım. burada motivasyonla istediğin kiloya bence ulaşırsın kısa zamanda. ama anlattıklarından tecrubemlede sabit asla diyet yapmıyoruz biz sağlıklı beslenip ömur boyu uyulacak kendimize en yakın programda ilerliyoruz. doğruları öğreniyoruz. zamanla alışırsın
ilk sayfada kurallarımız var onları oku kabul beyanı yap
her gun menu paylaşıyoruz arkadaşlarınından takip edersin örnekleri
ver her cuma sabah tartılıp 12 ye kadar bildirim yapıyoruz kilomuzu
gerisini zamanla öğrenirsin
öğrencimisin, çalışıyormusun ve nerde yaşıyorsun tatlım.
Herseferinde akıllanmadan hep aynı hatayı yapıyorum artık busefer son hatamdan ders çıkarmamın zamanı geldi. tamam teşekkürlerC cikolatadelisii hosgeldın busraa, bende yenı katıldım sayfaya sayılır:) yaptıgın hataları bende yaptm pazartesı dıyete başlıyorum deyıp o hafta hep tıka basa yedım boylelıkle cok kılo aldım. Ama kaptanımızın verdıgı lınke baktım canan karatayın yaşam onerılerı , dıyet gıbı deıl pek. Yaşam tarzı. Bı bak derım umarım sende ıstedıgın kıloya saglıkla ulaşırsınnn
OKEY TATLIM AMA BURADA ASIL GAYE KAYNAŞMAK, birbirimizi motive etmek. o yuzden gunde 5 mesaj şartımız ve kaynaşma şartımız da unutmaAllah bağışlasın. Öğrenciyim yurt dışında avusturyada yaşıyorum. Kabul ediyorum okudum. Elimden geldiğince hergün bildirim yapacağım. Okul açılana kadar hedefime ulaşmak istiyorum. Benimde hedefim ömür boyu sağlık bir şekilde beslenerek hem kilomu korumak hemde sağlığımı. Kilo verdikten sonra tabiki arada bir kaçamaklar yaparım hayatım boyunca çikolata hamaur işi fln yemem demiyorum ama hep dikkat ederim yemeği fazla kaçırdıysam sporla dengelemeye çalışırım. Bunun dışında bir oturuşta 1 paket çikolata yiyeceğime 1 parça yerim diye düşünüyorum ama bunun için önce hedefime ulaşmam lazımbu diyet boyunca mümkün olduğunca gerekirse hiç kaçamakla kilomu verip daha sonra koruma aşamasına geçmeyi düşünüyorum. Yaz boyunca evdeyim 1 hafta tatil dışında bu yüzden istediğim gibi diyetimi yapabilirim diye düşünüyorum Allahtan bir mani çıkmazsa.
Tamamdır bu 2 sene içinde birçok sayfada internetde araştırma yaptım diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili bildiklerimi paylaşırım ve doğru olup olmadığını öğrenmiş olurum :)OKEY TATLIM AMA BURADA ASIL GAYE KAYNAŞMAK, birbirimizi motive etmek. o yuzden gunde 5 mesaj şartımız ve kaynaşma şartımız da unutmaher arkadaşının menusune yorum yap ki doğrumu yanlışmı biliyorsun ona göre yönlendireyim seni. bunları yaparsan kilo vermemek için sebep yok
Hemen ödevimi yapıyorumC cikolatadelisii
evet arkadaşınında bahsettiği gibi ben yeni her uyeye bazı odevler veriyorum. onları okuyup denemenizi tavsiye ediyorum. hayatımıza ne kadar sağlıklı öneri katsak kardır. bak emirse karataydan sonra baya kilo verdi. karatay diyet değil ön yargın olmasın. zaten ödev olarak kitabı vereceğim sadece okumanı istiyorum kulağında küpe kalanları da uygularsın
ödevlerini zamanla vereceğim ilk ödevi bu başla bakalım ve yorum yaz okiş
http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap
Ablacım ben en son tartıldığımda +2,5 teydim . Dün ankaraya gittik bu gece dönücem döner dönmez dediklerini harfi harfine yapıcam atıcam inşallah artıları biliyorum pes etmek olmaz***14.TAKIM 422. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
Emirse34 ( 63.2 / 62.7/0,5 / %0.79 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlangıç tarihi:6 Tem., 25/7/15 listede
Fairy Tale 123 ( 80/ 79 / 1/%1,25) yeni üye baş.kilosu:81 , hedef kilosu: 61 , başlangıç tarihi: 06Tem, 25/7/15 listede
@mutsuzk (58,5/ / / % ) yeni üye baş. kilo:58,5 , hedef kilosu: 52 , başlangıç tarihi:11 tem. , 25/7/15 listede
vipera( 59,2/56,6 / 2,6 / 4,39 ) yeni üye, baş. kilo:59,2 , hedef kilosu: 47 , başlangıç tarihi:11 tem. 15 , 25/7/15 listede
***14.TAKIM 422. Etap ***
nhtylz. ( 87.7/ 0/%0 )
Diddah ( 70.5/ 70.3/ 0.2/ % 0.30)
@nazarenko (77,8 / / / %) pişşşt nerelerdesin kız sen
Fulias (53.8 /52,4 /1,4 /% 2,60)
Rengarenknesli (76,8 /76,5 /0,3 / %0,39 )
I irem093 (77.8/ / /% ) ya sen nerelerdesin bakimmm
Ada81 (72,1 / 71.9 / 0.2 /%0.27 )
I irem093 yarın bildirimi yap iremcim mutlaka kendimizle yuzleşip onumuze bakamazsak yarı yolda kalırız. herşeye ragmen bekliyorum bildirim okiş
aferin sanaHemen ödevimi yapıyorum
sadece yumurta değil alternatif kahvaltı öğün örnekleri var bitanem. misal tarçınlı meyve sut veya yoğurt yada en ıısı kefir tuketebilirsin, çorba içebilirsin,menemen yapabilirsin, alternatif çokkkk. yumurtanında köy olanı sağlıklı bulabilirsin umarım.RengarenkNesli kitabin hemen hemen yarısı okudum sayılır insanın hergün yumurta yemekten yumurtadan tiksinmez mi
hoş geldin iremcimm. eyvah diyorum tum takım artıda gibi bu cuma yandık gibi 2. nota yolda mı ne?Ablacı
Ablacım ben en son tartıldığımda +2,5 teydim . Dün ankaraya gittik bu gece dönücem döner dönmez dediklerini harfi harfine yapıcam atıcam inşallah artıları biliyorum pes etmek olmaz
Ekmeği hayatımdan birden hemen çıkartabileceğimi sanmıyorum ama en azından azaltarak zamanla çıkartmaya çalışacağımaferin sana
sadece yumurta değil alternatif kahvaltı öğün örnekleri var bitanem. misal tarçınlı meyve sut veya yoğurt yada en ıısı kefir tuketebilirsin, çorba içebilirsin,menemen yapabilirsin, alternatif çokkkk. yumurtanında köy olanı sağlıklı bulabilirsin umarım.
Eki Görüntüle 1586827
ekmeğin yerine sağlıklı karbonhidrat koyup hucrelerinin beslendiğini düşünürsen kolayca çıkar merak etmeEkmeği hayatımdan birden hemen çıkartabileceğimi sanmıyorum ama en azından azaltarak zamanla çıkartmaya çalışacağım
Kilo verme sürecinde buna dayanabilirim ama ömür boyu ekmesiz yaşayam sanırımekmeğin yerine sağlıklı karbonhidrat koyup hucrelerinin beslendiğini düşünürsen kolayca çıkar merak etme
çıkaramıcak olsam ben çıkaramazdım
aynen öle ölçüsünde devam edersin kilo verme süreci sonrası ama emin ol ekmeksiz hayat çok daha çekilirKilo verme sürecinde buna dayanabilirim ama ömür boyu ekmesiz yaşayam sanırım
Karataya kalırsak hayatın boyunca ekmek çikolata tatlı hamur işi kızartma yemiyeceksin. Ben buları yemiyeceksem yaşamamın bi anlamı yok ki zatenaynen öle ölçüsünde devam edersin kilo verme süreci sonrası ama emin ol ekmeksiz hayat çok daha çekilir
en azından neden yenmiyeceğini öğrenip sınırlar koyarsak bu bile kardır değilmi kuzum. uyabildiğin kadar sağlıklı kalıyorsun, senin kararın. bizde dayatma yok paylaşmak varKarataya kalırsak hayatın boyunca ekmek çikolata tatlı hamur işi kızartma yemiyeceksin. Ben buları yemiyeceksem yaşamamın bi anlamı yok ki zatenhayatın tadı çıkmaz böyle
Tabiki bende farkındayım hepsinin sağlıksız olduğundan kilo verme sürecindede hepsinden uzak duracağım ama daha sonra ayda yılda birde olsa küçük bir parça yemeden bi zarar gelmez diye düşünüyorum arkasındada spor yaparsaken azından neden yenmiyeceğini öğrenip sınırlar koyarsak bu bile kardır değilmi kuzum. uyabildiğin kadar sağlıklı kalıyorsun, senin kararın. bizde dayatma yok paylaşmak var
hayat paylaşınca güzel
Eki Görüntüle 1586937
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?