Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı neslihan 2 çocuklu 38 yaşında çalışan bir anneyim. izinden sonra bugun iş başı yaptım. burada motivasyonla istediğin kiloya bence ulaşırsın kısa zamanda. ama anlattıklarından tecrubemlede sabit asla diyet yapmıyoruz biz sağlıklı beslenip ömur boyu uyulacak kendimize en yakın programda ilerliyoruz. doğruları öğreniyoruz. zamanla alışırsın
ilk sayfada kurallarımız var onları oku kabul beyanı yap
her gun menu paylaşıyoruz arkadaşlarınından takip edersin örnekleri
ver her cuma sabah tartılıp 12 ye kadar bildirim yapıyoruz kilomuzu
gerisini zamanla öğrenirsin
öğrencimisin, çalışıyormusun ve nerde yaşıyorsun tatlım.

C cikolatadelisii
evet arkadaşınında bahsettiği gibi ben yeni her uyeye bazı odevler veriyorum. onları okuyup denemenizi tavsiye ediyorum. hayatımıza ne kadar sağlıklı öneri katsak kardır. bak emirse karataydan sonra baya kilo verdi. karatay diyet değil ön yargın olmasın. zaten ödev olarak kitabı vereceğim sadece okumanı istiyorum kulağında küpe kalanları da uygularsın
ödevlerini zamanla vereceğim ilk ödevi bu başla bakalım ve yorum yaz okiş

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Allah bağışlasın. Öğrenciyim yurt dışında avusturyada yaşıyorum. Kabul ediyorum okudum. Elimden geldiğince hergün bildirim yapacağım. Okul açılana kadar hedefime ulaşmak istiyorum. Benimde hedefim ömür boyu sağlık bir şekilde beslenerek hem kilomu korumak hemde sağlığımı. Kilo verdikten sonra tabiki arada bir kaçamaklar yaparım hayatım boyunca çikolata hamaur işi fln yemem demiyorum ama hep dikkat ederim yemeği fazla kaçırdıysam sporla dengelemeye çalışırım. Bunun dışında bir oturuşta 1 paket çikolata yiyeceğime 1 parça yerim diye düşünüyorum ama bunun için önce hedefime ulaşmam lazım bu diyet boyunca mümkün olduğunca gerekirse hiç kaçamakla kilomu verip daha sonra koruma aşamasına geçmeyi düşünüyorum. Yaz boyunca evdeyim 1 hafta tatil dışında bu yüzden istediğim gibi diyetimi yapabilirim diye düşünüyorum Allahtan bir mani çıkmazsa.

evet bayram sonrası ilk hatırlatma gelsin. biz napıyoruz diyet yapmıyoruz. sağlıklı beslenmeyi öğrenip hayatımıza yerleştiriyoruz
bedenimiz çöp değil, asıl maksat hucrelerimizi besliyoruz, pis boğazımızı değil dimi

GENEL ÖDEVVVVV

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

Herseferinde akıllanmadan hep aynı hatayı yapıyorum artık busefer son hatamdan ders çıkarmamın zamanı geldi. tamam teşekkürler

OKEY TATLIM AMA BURADA ASIL GAYE KAYNAŞMAK, birbirimizi motive etmek. o yuzden gunde 5 mesaj şartımız ve kaynaşma şartımız da unutma her arkadaşının menusune yorum yap ki doğrumu yanlışmı biliyorsun ona göre yönlendireyim seni. bunları yaparsan kilo vermemek için sebep yok

Tamamdır bu 2 sene içinde birçok sayfada internetde araştırma yaptım diyet, sağlıklı beslenme ile ilgili bildiklerimi paylaşırım ve doğru olup olmadığını öğrenmiş olurum :)

Hemen ödevimi yapıyorum

Ablacı
Ablacım ben en son tartıldığımda +2,5 teydim . Dün ankaraya gittik bu gece dönücem döner dönmez dediklerini harfi harfine yapıcam atıcam inşallah artıları biliyorum pes etmek olmaz

Hemen ödevimi yapıyorum
aferin sana

RengarenkNesli kitabin hemen hemen yarısı okudum sayılır insanın hergün yumurta yemekten yumurtadan tiksinmez mi
sadece yumurta değil alternatif kahvaltı öğün örnekleri var bitanem. misal tarçınlı meyve sut veya yoğurt yada en ıısı kefir tuketebilirsin, çorba içebilirsin,menemen yapabilirsin, alternatif çokkkk. yumurtanında köy olanı sağlıklı bulabilirsin umarım.

hoş geldin iremcimm. eyvah diyorum tum takım artıda gibi bu cuma yandık gibi 2. nota yolda mı ne?
sağlık olsun artık yola devam

Ekmeği hayatımdan birden hemen çıkartabileceğimi sanmıyorum ama en azından azaltarak zamanla çıkartmaya çalışacağım

alıntıdır:
Sağlıklı Yaşıyoruz

PEK ÇOK HASTALIĞIN ALTINDA BAĞIRSAK BAKTERİLERİNİN BOZULMASI YATIYOR!

Obezite, Crohn Hastalığı, Tip 1 Diyabet, Tip 2 Diyabet, otizm, beyin hastalıkları, gıda alerjileri gibi pek çok rahatsızlığımızın altında bağırsak florasını bozulması yatıyor. Biz de bugün bu konuyu Yarımada'nın Sesi gazetesinde sizler için yazdık.
face sayfasından sağlıklı yaşıyoruz sayfasını takip edebilirsiniz

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3900

aynen öle ölçüsünde devam edersin kilo verme süreci sonrası ama emin ol ekmeksiz hayat çok daha çekilir
Karataya kalırsak hayatın boyunca ekmek çikolata tatlı hamur işi kızartma yemiyeceksin. Ben buları yemiyeceksem yaşamamın bi anlamı yok ki zaten hayatın tadı çıkmaz böyle

Karataya kalırsak hayatın boyunca ekmek çikolata tatlı hamur işi kızartma yemiyeceksin. Ben buları yemiyeceksem yaşamamın bi anlamı yok ki zaten hayatın tadı çıkmaz böyle
en azından neden yenmiyeceğini öğrenip sınırlar koyarsak bu bile kardır değilmi kuzum. uyabildiğin kadar sağlıklı kalıyorsun, senin kararın. bizde dayatma yok paylaşmak var
hayat paylaşınca güzel

Tabiki bende farkındayım hepsinin sağlıksız olduğundan kilo verme sürecindede hepsinden uzak duracağım ama daha sonra ayda yılda birde olsa küçük bir parça yemeden bi zarar gelmez diye düşünüyorum arkasındada spor yaparsak 1 bardak kolanın içinde 8 küp şeker olduğu öğrendiğimden beri koladan ve asitli içeçeklerden uzak durmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…