- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.481
Fulias seni tebrik wderin canim ama kendimi cok ktu hissettim ben emeklerini caliyormusum gibi hissettim***14.TAKIM 423. Etap ***
nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-1.48 )
Diddah ( 70.5// 0/ % 0)
nazarenko (77,8 /// %)
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 2,60)
Rengarenknesli (76,8 / / / % )
irem093 (77.8///% )
Ada81 (72,1 ///% )
14.Takım Ortalaması:%
napayım kuzum devir kendi doktorun olma devri. daha bilinçli bireyler olmak zorundayız, kolay değil 2 fidan yetiştiriyorum vatana millete hayırları olsun istiyorum. bu konuda elimden ne gelirse artıkNe guzel merak edıp ılgılenıp araştırmıssın tebrık ederım valla:)
çok sevindim iyi gitmene tatlım. sabahları yanında çiğ çerez atıştırsan yapamıyormusunMenumu yazayım, sabah ıkı bardak soguk su, naneli cacık, oglen cok az kiraz atıştırdım, akşam da yedi gıbı bı kase şehrıye corbası ıctım bır dılım kepek ekmegı ve peynır. Köfte vardı ama canım yaglı bışey ıstemedıı. Suyun yıne haddi var hesabı yok uc bıle olur uyuyana kadar spor yıne yok
kolay gelsin yelizimSelam kizlar
Bugun aniden kizkardesim ve annem gelince bi turlu giremedim sonrasindada malum ev toplama yemek yapma isleri falan
öğlen karbonhidrata belenmişsin yelizim gene. nasıl zayıflatcaz seniBugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
Ogle
Domates salatalik peynir zeytin 1 tane krep bide kizkardesim esinin memleketine gitmisti orda bulgurdan kuskus yapiyorlarmis surme diyorlarmis bilmem bilen varmi hasliyosun makarna gibi az tereyagiyla kavurup uzerine peynir koyuyorsun biraz da ondan yedim
Aksam
Zeytinyagli taze fasulye
Salata
Ayran
Spor
Yok
Su
2,5 litre icine aksamdan limon ve salatalik koymustum
olur fulyam bugun bildirim yap yanına izne ayrılmak istiyor de oldumuKaptanim bu süre izinli olabilir miyim iyice kastim kendimi yine gitmiyor kilolar burdan ayrılmak da istemiyorum ama pek faydam da olmuyor
yeliz tum hafta yediklerini gun gun inceleyip değerlendirip kendini ifşa edermisin, bence az sandığın kaçamakların varGunaydin kizlar
Gun bana aymadi bugun bu nedir ya anlamiyoru, bir turlu kendimi yirtiyorum gramla gidiyo sonra devam ediyorum kac kati geri donuyo oldugum yerde 2 geri 1 ileri sayiyorum resmen
Ooo beybisi niye öyle hissediyorsun. Benim de + çıktığım haftalar oldu. Oluyor öyle sıkma canını. Ben iki haftadır sıcaklarda sporu arttırdım daha iyi kilo verdim. Yeme düzenim zaten oturdu artık gerisi benim antremanlarıma kaldı. Sende şu yemek düzenini oturtsan aklında hiç soru işareti kalmasa işler düzelecek.Fulias seni tebrik wderin canim ama kendimi cok ktu hissettim ben emeklerini caliyormusum gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?