- 2 Temmuz 2015
- 424
- 662
- 18
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.501
Woow hayırlı olsun senin boyun kaçtı çünkü kilon efsane incecik olmuşsundurKaptanım benim hedefim neydi ya sen not almışsındır biryerlere
Haftaya 51 küsürleri görürsem mezun olmak istiyecem.
ok fulayam olmazmı hiç bak;Kaptanım benim hedefim neydi ya sen not almışsındır biryerlere
Haftaya 51 küsürleri görürsem mezun olmak istiyecem.
bende meraktaydım nazarım cimcimem.Herkese merhaba bir süredir paylaşım yapamıyorum öncelikle özür dilerim.
Paylaşım yapamadığım sürede apar topar Antalya'ya tatile geldim. Şu an tatildeyim yani. Eğer izniniz olursa devam etmek istiyorum?
Tartım da değişti ayrıca bunu da belirteyim. Gün içerisinde giremicem internete şu an rafting yapmaya gidiyoruz çünkü. Akşam gelirim. Hepinizden tekrar özür diliyorum.
oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmelerKaptanım tartı bulamıyorum bildirim yapmam imkansız ancak pazar sabah yapabilirim çok üzgünüm dağ başknda kaldımtelden resim atabilsem atardım
ok fulayam olmazmı hiç bak;
fulias
boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listedeydi
mezuniyet kilosu: 51,8
bende meraktaydım nazarım cimcimem.
ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana
oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler
Boyum 1.60 walla incecik oldun mu dersen hayır olmadım çünkü yağdan verip baya kas yaptım. Omuzlarım büyüdü mesela, bacaklarımda kaslı. Tabi 63 kiloma göre çok daha fitim artık. 10 kiloyu attım çöpeeeWoow hayırlı olsun senin boyun kaçtı çünkü kilon efsane incecik olmuşsundur
oooo fulya haftaya mezun ozaman. Valla bu sıcakta her gün spor salonunda kilo veriyorum ya. Dün 3 tisort değiştirdim.ok fulayam olmazmı hiç bak;
fulias
boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listedeydi
mezuniyet kilosu: 51,8
bende meraktaydım nazarım cimcimem.
ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana
oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler
maşallah canım. bende nisandan beri 3. mezunumu vermenın gururunu yaşıcam ama senden ayrıldığımıza da uzulucez alışmıştık. takımda yardımcı kaptan olarak kalmak istemezmisin. sadece menu-spor takip etsenBoyum 1.60 walla incecik oldun mu dersen hayır olmadım çünkü yağdan verip baya kas yaptım. Omuzlarım büyüdü mesela, bacaklarımda kaslı. Tabi 63 kiloma göre çok daha fitim artık. 10 kiloyu attım çöpeee
Valla takılım ben burada kaptanım. Bilgisayarlarım çok kötü durumda. Evden bi laptopu ofise getirmeyi düşünüyorum. Dün bile giremedim foruma. Ekran kartı izin vermiyor. Yardımcı kaptanlığı devrederim çünkü gelirim derim gelemem mahçup olmak istemiyorum. Ama menü kontrolü yaparım gibi geliyor bana.maşallah canım. bende nisandan beri 3. mezunumu vermenın gururunu yaşıcam ama senden ayrıldığımıza da uzulucez alışmıştık. takımda yardımcı kaptan olarak kalmak istemezmisin. sadece menu-spor takip etsen
hem suruden ayrılanı kurtlar kapıyor kilonuda korursun
tamam fulyam konuşuruz tekrarValla takılım ben burada kaptanım. Bilgisayarlarım çok kötü durumda. Evden bi laptopu ofise getirmeyi düşünüyorum. Dün bile giremedim foruma. Ekran kartı izin vermiyor. Yardımcı kaptanlığı devrederim çünkü gelirim derim gelemem mahçup olmak istemiyorum. Ama menü kontrolü yaparım gibi geliyor bana.
serenim bitanem, iyileş de gerisi affedilcek bişi değil. bayada kilo vermişsin maşallah işallah değerlerinde normal çıkar daKaptanım 62.1 kılo cıktım, bu hafta hıc spor yapamadım yeşıl çay ıcemedım affet bır de mıdem bıraz duzelsın kuruyemıs yerım ozaman sabahlarıRengarenkNesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?