Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Teşekkür edeerim kaptanım ınsallahh öyle cıkar biraz yavaş verıyorum sanki ama saglıklı ve kendıme ezıyet etmeden diyet bunalımına gırmeden verıyorum RengarenkNesli
yok guzelim zaten haftada 1kg dan fazla vermek sağlıklı birşey değil. zaten ne diyoruz diyet yok sağlıklı beslenme ve kalıcı zayıflama hedefimiz diyoruz. ben senden memnunum böyle devam et. sağlığınada kavuş kısa zamanda

***14.TAKIM 423. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-0,74) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Diddah ( 70.5/70.5/ 0/ % 0)kilo sabit Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, izne ayrılmak istiyor
nazarenko (77,8 /78,2/-0,4/ %-0,26) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 1,30) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Rengarenknesli (76,8 / 77,3/-0,5 / % -0,33 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
I irem093 (77.8///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
ada81 (72,1 ///% ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü

14.Takım Ortalaması:%

kızlar. sanırım saat 12 - 13 ye kadar bildirim yapılması gerektiğini bilmeyen yok. ben bu konuda hassasım lütfen biraz özen gösterelim. bu iş ekip işi. şimdi işim var ve çıkmak zorundayım evdede misafirim var mecbur girmek ve takip etmek zorundayım. çünki sorumluluğum var size karşı. lütfen birbirimize karşı sorumlu olduğumuzu unutmayalım. saat 13 den sonraya bildirim bırakmayın

***14.TAKIM 423. Etap ***

nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-0,74) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Diddah ( 70.5/70.5/ 0/ % 0)kilo sabit Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, izne ayrılmak istiyor
nazarenko (77,8 /78,2/-0,4/ %-0,26) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 1,30) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Rengarenknesli (76,8 / 77,3/-0,5 / % -0,33 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
irem093 (77.8///%0 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, 1 kez bildirimde bulunmadı
ada81 (72,1 /0/0/% 0) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, kilosu sabit

14.Takım Ortalaması:% -0,004

Eylülü görücem burda herhalde. Yalnız haftaya bi İstanbul'a dönmem gerekebilir. Üniversite sınav sonuçları açıklandı da kayda gidicem :)

Menu mu yazayımm, sabah suzme yogurtla yapılmış dereotlu cacık, bıraz peynır, bı dılım karpuz. Akşama dogru da bır tane lahmacun yedım. Su yıne 2 litredem fazla

Evet benim de morale ihtiyacım var . Bi türlü başlayamadım iştahım arttığı

Çok özür diliyorum evde kala kala bugünün cuma olduğunu unuttum

Kaptan fulias menu takibi yapamazsa ben yardimci olmaya calisayim istersen sana

Eylülü görücem burda herhalde. Yalnız haftaya bi İstanbul'a dönmem gerekebilir. Üniversite sınav sonuçları açıklandı da kayda gidicem :)
mezun olmadan bırakmam nazarım burdasın tabi. tatil ne zaman bitiyor,katılım bekliyorum

Menu mu yazayımm, sabah suzme yogurtla yapılmış dereotlu cacık, bıraz peynır, bı dılım karpuz. Akşama dogru da bır tane lahmacun yedım. Su yıne 2 litredem fazla
hala iştahsızız sanırım. lahmacunla salata yada yeşillik tukettinmi ?

Evet benim de morale ihtiyacım var . Bi türlü başlayamadım iştahım arttığı

Çok özür diliyorum evde kala kala bugünün cuma olduğunu unuttum
sıkıntınmı var iramcim, menude yazmıyorsun bakalım. haftaya cuma takım listesini paylaşım alanına sen taşıyacaksın ancak bu şekilde affedebilirim anlaştıkmı

Gunaydin kizlar
Of cok fenalardayiz toparlanmamiz lazim ozellikle de benim

Kaptan fulias menu takibi yapamazsa ben yardimci olmaya calisayim istersen sana
tamam yelizcim. kitapla fulias bi menu listesi hazırlamışlardı, ondan hazırlayabilirmizin yoksa farklı bişimi hazırlarsın nasıl yapalım

Kitap asiginin menu listesini bi deniyeyim malum telden yapicam cunku yapamazsam en azindan liste yaparim

zeze_84
yelizcim sana bir görev veriyorum birikmiş sarıkartlarına istinaden bir ceza olarak düşün.
tüm takımın mesajlarını sayıp liste yapacaksın. mesaj sayısı listesi paylaşacaksın. profile gidip mesajlarını listeliyeceksin herkesin ve geçen cumadan bu perşembeye sayacaksın anlaştıkmı. bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…