- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.521
hg banum sağolasınSlm hayırlı Cumalar şekerlerrr malesef bayram ve tatil hepimizi yaktı moral bozmak yok notalar gelse de göndermesini biliriz sıkmayın canınızı
yok guzelim zaten haftada 1kg dan fazla vermek sağlıklı birşey değil. zaten ne diyoruz diyet yok sağlıklı beslenme ve kalıcı zayıflama hedefimiz diyoruz. ben senden memnunum böyle devam et. sağlığınada kavuş kısa zamandaTeşekkür edeerim kaptanım ınsallahh öyle cıkar biraz yavaş verıyorum sanki ama saglıklı ve kendıme ezıyet etmeden diyet bunalımına gırmeden verıyorumRengarenkNesli
ok fulayam olmazmı hiç bak;
fulias
boy : 160 , kilom:59 , yaş: 28 , hedef kilosu: 50 , başlangıç tarihi29/4/2014 , 08/15/05/15 de listedeydi
mezuniyet kilosu: 51,8
bende meraktaydım nazarım cimcimem.
ok ne zaman döneceksin bol eğlenceler olsun bakalım sana
oy oyyy tamam pazar sabah yap zaten listede değilsin idare ederim okiş. bol gezmeler
Evet benim de morale ihtiyacım var . Bi türlü başlayamadım iştahım arttığışimdi müsait oldum kızlar
biliyorum hepiniz ramazan ve bayramda moralize oldunuz kilo alıp. ama sakın pes etmeyin bakın ben tatil dönüşü tartıda epeydir görmediğim 79,6kg mı görmustum, hemen duzenime döndum kaç gun oldu bakın yaklaşık 3kg artıdan şu an 0,5kg mı kaldı ki regl olmama ragmen. şimdi sizde hemen yeniden başlayıp geleni hemen göndermeye bakın pes etmeyin, evet bugun nota alıcaz yine ama el birliğiyle haftaya hepsini sildiricez notaların. ben hepinize inanıyorum. sizde inanın
Çok özür diliyorum evde kala kala bugünün cuma olduğunu unuttum***14.TAKIM 423. Etap ***
nhtylz. ( 87.7/89/-1.3/%-0,74) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Diddah ( 70.5/70.5/ 0/ % 0)kilo sabit Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, izne ayrılmak istiyor
nazarenko (77,8 /78,2/-0,4/ %-0,26) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Fulias (53.8 /52,4/1,4/% 1,30) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
Rengarenknesli (76,8 / 77,3/-0,5 / % -0,33 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü
irem093 (77.8///%0 ) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, 1 kez bildirimde bulunmadı
ada81 (72,1 /0/0/% 0) Etapların birleşiminden dolayı yüzdesi 2 ye bölündü, kilosu sabit
14.Takım Ortalaması:% -0,004
mezun olmadan bırakmam nazarım burdasın tabi. tatil ne zaman bitiyor,katılım bekliyorumEylülü görücem burda herhalde. Yalnız haftaya bi İstanbul'a dönmem gerekebilir. Üniversite sınav sonuçları açıklandı da kayda gidicem :)
hala iştahsızız sanırım. lahmacunla salata yada yeşillik tukettinmi ?Menu mu yazayımm, sabah suzme yogurtla yapılmış dereotlu cacık, bıraz peynır, bı dılım karpuz. Akşama dogru da bır tane lahmacun yedım. Su yıne 2 litredem fazla
Evet benim de morale ihtiyacım var . Bi türlü başlayamadım iştahım arttığı
sıkıntınmı var iramcim, menude yazmıyorsun bakalım. haftaya cuma takım listesini paylaşım alanına sen taşıyacaksın ancak bu şekilde affedebilirim anlaştıkmıÇok özür diliyorum evde kala kala bugünün cuma olduğunu unuttum
Gunaydin kizlar
Of cok fenalardayiz toparlanmamiz lazim ozellikle de benim
tamam yelizcim. kitapla fulias bi menu listesi hazırlamışlardı, ondan hazırlayabilirmizin yoksa farklı bişimi hazırlarsın nasıl yapalımKaptan fulias menu takibi yapamazsa ben yardimci olmaya calisayim istersen sana
Kitap asiginin menu listesini bi deniyeyim malum telden yapicam cunku yapamazsam en azindan liste yaparimmezun olmadan bırakmam nazarım burdasın tabi. tatil ne zaman bitiyor,katılım bekliyorum
hala iştahsızız sanırım. lahmacunla salata yada yeşillik tukettinmi ?
sıkıntınmı var iramcim, menude yazmıyorsun bakalım. haftaya cuma takım listesini paylaşım alanına sen taşıyacaksın ancak bu şekilde affedebilirim anlaştıkmı
tamam yelizcim. kitapla fulias bi menu listesi hazırlamışlardı, ondan hazırlayabilirmizin yoksa farklı bişimi hazırlarsın nasıl yapalım
tebrik ederim kizlar kendi adima cok utandim vallaTakım İçi İlk 3
-Fulias -- % 2,60
-Emirse34 --- %1.74
- KOCAMAN BİR HİÇ
Tebrikler FULYA VE SEREN
tamam nasıl istersen canımKitap asiginin menu listesini bi deniyeyim malum telden yapicam cunku yapamazsam en azindan liste yaparim
utanmak yok azim var azimmmtebrik ederim kizlar kendi adima cok utandim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?