- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.461
yuruyus olur, arkasından 10dk karın bacak da yaparsın evde harika olur. orucu haftada 1 gun tutmak zaten çok sağlıklı ama surekli olmaz kuzum.Spor olarak ne yapayım mesela yürüyüş olur mu. Ben niye şu durumum bittikten sonra tekrar oruç tutmayı düşünüyorum nasıl olur
Hazır alışmışken tutayım diyordum hem borçlarım da var okul zamanı hiç tutulmuyor Hem de midem küçülür kilo da vermiştim diye düşündüm? ?yuruyus olur, arkasından 10dk karın bacak da yaparsın evde harika olur. orucu haftada 1 gun tutmak zaten çok sağlıklı ama surekli olmaz kuzum.
anladım. ok borçlarını öde, sonrasında haftada 1 gun oruç tutmak çok sağlıklı kışında böle devam edersin olur kuzumHazır alışmışken tutayım diyordum hem borçlarım da var okul zamanı hiç tutulmuyor Hem de midem küçülür kilo da vermiştim diye düşündüm? ?
Tamam öyle yapayım sabahları egzersiz akşam yürüyüş yapıcam inşallahanladım. ok borçlarını öde, sonrasında haftada 1 gun oruç tutmak çok sağlıklı kışında böle devam edersin olur kuzum
e hadi hayırlı yolculuklar şimdiden. oralarda alma tabi. bakalım cuma belli olcak aldınmı verdinmiCumartesi ankaraya yolculuk varRengarenkNesli ama orda eskisi gibi devam ederim sorun olmaz zaten şuanda kilo aldığımı tahmin etmiyorum :) inş vermişimdir :)
kendini sıkı takibe al ttalım. yeterli ve sağlıklı karbonhidrat almazsan bu tarz ataklar olabilirki, ben her alanda eksik beslendiğini ve böle devam edersen sağlık sorunların olacağını dusunuyorum. en baştada bilinçsiz diyet sonrası evet kilo veriliyor ama kansızlık baş gösteriyor. kan sayımını yaptırmanı öneriyorum varsa kansızlık da tespit edilir önlem alırız ihmal etme.Buarada sizlere birşwy danışmak istiyorum 2 gün daha başladım ama iki gündür aşırı bi halasizlik, titreme baş dönmesi fln var bundan önce hiçbiri yoktu ne olduysa bu iki gün içinde oldu. Sizlerde böyle şeyler oldumu
Teşekkür ederımm canımm, yok valla aksıne gayet mutluyum bu aralar, ramazan sonrası normal heralde :))Gecmis olsun canim biseyemi canın sikildi da istahin kesildi bu kadar
tamam kuzum umarım doktor b12 ni istemiştir. demir eksikse buda eksik olabilirki halsizlik yapar. b12 bizi ayakta tutan en gerekli vitamindir.Kaptanımm ılgın ıcın cok tesekkur ederımm:)) ama mesajını daha yenı okuyabıldıgım ıcın doktorun ıstedıgı tahlıllerı verebıldım sadece. Kapalı deılım ama bı ara aıle hekımıne gıdıp senın soyledıgın tahlıllerıde yaptırayım dıyorm, demırımde dusuk normalde belkıde o yaptı bunlar. Bugun daha ıyı hıssedıyorm kendımı. Sonucları alınca yollarım tabiki vok tesekkurler:)RengarenkNesli
tamam kuzum umarım doktor b12 ni istemiştir. demir eksikse buda eksik olabilirki halsizlik yapar. b12 bizi ayakta tutan en gerekli vitamindir.
Tatlım ben hobi olarak ve aile sağlığımı kendi kontrolumde tutmak için koruyucu tıp mraklısıyım, yaklaşık 6 senedir çok çeşitli sağlık kitapları okuyorum, bulduğum her değerli makaleyi okurum bu bağlamda. yerli yabancı birçok doktorun kitaplarını araştırmalarını okudum. ayrıca çok değerli tıp adamları var turkiyede onların sıkı takipçisiyim. öğrendiğim tecrube ettiğim herşeyide sizlerle paylaşmaya çabalıyorum. bir koruyucu tıp uzmanı olmak çok isterdim, ama şu an çok geç :)Kaptan sende b12 de problem mi oldu önceden fln nerden öğrendin çok sık tekrar ediyosun :) ondan merak ettim
Ne guzel merak edıp ılgılenıp araştırmıssın tebrık ederım valla:)Tatlım ben hobi olarak ve aile sağlığımı kendi kontrolumde tutmak için koruyucu tıp mraklısıyım, yaklaşık 6 senedir çok çeşitli sağlık kitapları okuyorum, bulduğum her değerli makaleyi okurum bu bağlamda. yerli yabancı birçok doktorun kitaplarını araştırmalarını okudum. ayrıca çok değerli tıp adamları var turkiyede onların sıkı takipçisiyim. öğrendiğim tecrube ettiğim herşeyide sizlerle paylaşmaya çabalıyorum. bir koruyucu tıp uzmanı olmak çok isterdim, ama şu an çok geç :)
yeniisin merak ediyorsun tabi, eskilerden olan kızlar bilir az çok beni. zamanla sende tanırsın işallah ve kalıcı olursun. ben kk da 1 seneden fazladır burdayım ilk takımım uyeyken 6. takımdı nisan ayında bu takımda kaptan olmayınca transfer oldum. böle kısaca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?