Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

allahallah merak ettim doktora gitte sonucu bildir tatlım. belki yoğunluktan bitap düştün havalarda ısındı iştahsızlık yapmış ta olabilir. sebze çorba ve yoğurt tuket bol bol bari yapacak bişi yok

Merhaba Kaptanım ,

Buraya büyük sevinçle ve sımsıkı sarılarak başlamıştım... Ama hayatın ne getireceğini bilmiyorsun bu aralar sıkıntılar yaşıyoruz aslında ramazan boyunca vardı sıkıntılar ama buraya yansıtmak istemedim... Allaha çok şükür eşimle ilgili olan bir sıkıntı değil benim ailemin yaşadığı sıkıntılar var... Elimden tel düşmüyor bunlara canım sıkılıyor inanın yemek pişiresim bile yok moralim bozuk...biraz zaman ihtiyacım var memlekete tatile gideceğiz ...

Şimdi kaptanım bu sıkıntılardan dolayı konsantre olamıyorum dediğim gibi zaman ihtyiyacım var yeni üyelerin şartlarını kurallarını biliyorum sanırım takımdan çıkarılırım izin haklarıda yok .....haber vereyim dedim işin kötü tarafı uzun süre takımada giremiyorum şartları biliyorum birdaha aranıza dönmek istediğimde ne olacak ??? insiyatfinize ihtiyacım var kaptanım...

tamam kuzum bir değerlendireyim sorayım soruşturayım kuzum. umarım sıkıntıların sel olur akar gider kısa zamanda
anlıyorum seni çok iyi haber veririrm özelden kuzum

Hello cicişlerr.
Dün öğlen bilgisayarım mortingen oldu. Neyse akşama doğru açabildim ancak yedekledim ya ne uğraştım tamirci çırağı gibi kapkara oldum onu tak onu çıkart. Başka bilgisayara geçtim. Bununda ekran kartı sıkıntılı. Neyse en azından yedeklerimi aldım sıkıntıyı çözdüm.

Dünkü menüm
Sabah
kepekli sandviç

Öğlen
5 adet mücver

Akşam
1 tabak taze fasulye

Su: 2 lt
Spor: 2 saat spor salonu, bacak ağırlıklı

Bugünkü menüm
Sabah
Kepekli sandvişç

Öğlen
2 kaşık pilav

Akşam
Kayınvalidemde kalıcaz artık yemek süpriz, ama diyette olduğumuzu bildiği için otlu yemekler yapar ya da tavuk

Su: 1LT
Spor : yok

Selam kizlar
Bugun ramazan sonrası ilk defa disari cikip yemek yedik kizlar bu gunu bekliyorlardi resmen mecburen bende yedim ama aksam meyve yiyerek kurtardigimi dusunuyorum bakalim siz ne diyeceksiniz

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek

Ogle
Tombik döner

Aksam
Kiraz

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2.5 litre

Bugün misafir vardı spor yapamadım
Sadece 350 ip atlama 100 mekik

10.00: 1 tüm yumurta bide yumurta sarısı
Domates
Bir parça peynir
1 bardak yeşil çay şekersiz

12.00: 1 şeftali bir avuç ceviz

15.00: 1 dilim karpuz

17.00 1 avuçtan biraz fazla ceviz, badem, fındık karışımı

19.00: 1 kepçe hazır sebze çorbası
3-4 dilim kırmızı et grilde
1-2 parça karpuz 1-2 çatal salata

Menu mu yazayımm , sabah kahvaltı yok bır bardak çay, ıkı bardak buzz gibi su. Öğlen bır tane zeytınyaglı bıber yıne yanına az yogurt. Akşam malesef bısey yıyemedım ıkı kaşık corba ıctım zorla. Nane limon çayı ıcıyorum sımdı. Suyun zaten haddi hesabı yok aşırı ıcıyorum

Gecmis olsun canim biseyemi canın sikildi da istahin kesildi bu kadar

Kaptanım bilgisayarım cortladı
geçmiş olsun benimde başıma geldi iyi bilirim

menulerde salata çiğ sebze yok fulyam dikkat et buna. dunki spor harikaymış.

Merhaba millet ancak fırsat bulabildim tatil dönüşü ev işleri çamaşır oo bitmedi valla şimdi oglani uyuttum bi bakiyim dedim bu de sıcak ki havalar hiç durulmuyor
ok fundam menuleri bekliyom . hoş geldin evine

Bugunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin 1 dilim ekmek

Ogle
Tombik döner

Aksam
Kiraz

Spor
1 saat yürüyüş

Su
2.5 litre
tombik döner ekmeksiz yiyebildin umarım değilse 100mekikcezan gelsin bakalım

cancazım. sabahki öğüne zeytin ekle 4-5 tane. ve akşamları meyveden kaçın mumkunse sabah-öğle arasında ye olurmu. akşam yenen meyve insulını zıplatır buda yağ depolamananeden olur

Ama bunu telafi edicem ve yarın en az iki saat spor yapacağım
ok anlaştık

Tesekkür ederimmm bencede ramazan sonrası normal bunlar , gittim kan tahlılleri istedi yarın sabah verıcem bakalım sonuclara göre . Cok saolunnn RengarenkNesli C cikolatadelisii
tahlillerinde b12 ve açlık insülinde ölçtürürmüsün. doktordan özellikle iste birde eğer kapalıysan d vitamin tahlilinide yaptırmanı önericem. sonuçlarını bende görmek değerlendirmek isterim sende istersen

eh enazından aç kalmamışsın bunaşükür. sabah süt iç tarçınla en azından yiyebilirsen kuru meyve ceviz filanda olur

Spor olarak ne yapayım mesela yürüyüş olur mu. Ben niye şu durumum bittikten sonra tekrar oruç tutmayı düşünüyorum nasıl olur

bende raporumu vereyim tatlışlarım
bugun amasyadan dayı kızı geldi eşi veminik oğlu ile sabah anneme bıraktım çocuklarla denize filan gitmişler. akşamda oraya takıldım, akşam üstü guneş batana kadar denize girdik beraber sonra yemek yedik eve geldim geç oldu anca girdim
benim ali de annane tutkunu hazır evde bebekte var annanede kaldı bu gun şimdiden özledim keratamı
neyse bugunki menummm
sabah kalkınca 2 bardak ılık ev yapımı elma sirkeli suyum
yarım saat sonra 8,30 da kahvaltı: peynirli maydonozlu omlet+zeytin+salatalık+domates+kayısı iç bademlerinden 1 avuç
11,00 de 1 kase yoğurt
13,30 da yoğurtlu kabak çorbası+1 kaşık bulgur pilav+5 kaşık kıymalı patlıcan ( dunden kalanları goturdum)
16,30 da1 bardak ayran
20,30 da tarhana çorba az+ köy tavuğu+az patlıcan yemeği+4 çatal makarna+salata
spor 40dk denizde yuzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…