Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mezun olmadan bırakmam nazarım burdasın tabi. tatil ne zaman bitiyor,katılım bekliyorum

hala iştahsızız sanırım. lahmacunla salata yada yeşillik tukettinmi ?

sıkıntınmı var iramcim, menude yazmıyorsun bakalım. haftaya cuma takım listesini paylaşım alanına sen taşıyacaksın ancak bu şekilde affedebilirim anlaştıkmı :KK60:

tamam yelizcim. kitapla fulias bi menu listesi hazırlamışlardı, ondan hazırlayabilirmizin yoksa farklı bişimi hazırlarsın nasıl yapalım
Olur nasıl yapacağım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Tatilci Oynakbaşı geldiiii :21:

Tatilimiz bitti ve 2 saat evvel evimize geri döndük :KK66:
Acıkçası şu bir hafta okadar güzel geçti ki dönmek bile istemedim evime :KK53:
Akçay felaket sıcaktı ama nem hiç olmadığı için rahatsızlık vermedi şükür ama yinede eşim biraz etkilendi sıcaklardan ( öğlende pek bir yere cıkmadığımız halde hatta halamlar bu iyice kılçık seneye sen eşini bırak çocukları kap gel hem gelmişken dahada uzun kalırsın dediler :KK48: )

Allah razı olsun çok hoş vakit geçirdim ve kavga dövüş zorla 2 - 3 kere bulaşık yıkamama izin verdiler :KK48: Devamlı sen tatile geldin otur, git gez denizine gir diyip durdular :KK68:
Gerçekten çok iyi geldi :KK66:
Dönüşte eşimin kuzenide bizimle geldi hatta yarın bir sınavı var o sınavdan sonra 1 günlüğüne Bursaya gidip sonra 1 hafta bizde kalacak :KK68:
Artık bir kaç gün kendimi toparlamam için yeterli sanırım ( çamaşır ve temizlik ) ondan sonra sıkı bir program hazırlıyorum kendime ve kızıma :KK66:
Tatilde fazla kaçırmadım ama ne alemdeyim bilmiyorum acıkcası ( yarın sabah dananın kuyruğu kopar :KK48:
ondan sonra hemen bir 5 de 5 yapıp sonrada karatayımsı beslenmeme dönüyorum Allahın izniyle :21: )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Uykucu Oynakbaşı geldi :KK68:

Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım :KK53: Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar :21: 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan :KK66: Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter :KK66:

Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum :21::21::21:

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum :KK68:
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım :KK48: Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz :21::21::21:
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız :KK66:

Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise :KK48: henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde :KK66: )

Iyi pazarlar meleklerim
Pazar ugrayamadim coxuklarla ilgileniyorum. Yarinda kizin ayak tirnaklarindan ameliyatı var yarinda az ugrarim . Simdilik byyy

Iyi pazarlar meleklerim
Pazar ugrayamadim coxuklarla ilgileniyorum. Yarinda kizin ayak tirnaklarindan ameliyatı var yarinda az ugrarim . Simdilik byyy

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Uykucu Oynakbaşı geldi :KK68:

Felaket yorulmuşum daha yeni ancak uyandım :KK53: Şükür evi gitmeden iyice temizlemiştim Eşimin halalarıda sağ olsun son gün kirli çamaşırlar götürme diyip bütün çamaşırlarımıda yıkadılar :21: 2 - 3 parça beyazlardan kaldı yıkanmayan :KK66: Artık bugün evde bir kaç parça çamaşır kalmıştı onlarla birlikte yıkarım olur biter :KK66:

Biraz evvel tartıya çıktım ve 106.5 i gördüm tartıda ama hiç canım sıkılmadı çünkü yol yüzünden ödem oluştuğunu biliyorum ve inşallah hemen yarın 5de 5e başlayıp onuda fazlasısyla atar tekrar sahalara dönüyorum :21::21::21:

Evlilik yıldönümümüz ayın 8inde ve kesinlikle o gün 99u görmüş olmak istiyorum :KK68:
Tatile nasıl doymadıysam daha dönüş yolunda oturup evlilik yıldönümü için plan yaptım :KK48: Eğer bir aksilik olmazsa çocukları Anneme bırakıp karı koca baş başa Maşukiyeye kaçalım diyoruz :21::21::21:
Aslında çok uzak sayılmaz ( 140 km falan ) ve ben günü birlik gideriz diye düşünüyordum ama eşim gitmişken 1 gece kalalım eğer uygun bir yer bulursak dedi olmadı sabahtan gider akşam eve döneriz ve gece kendi evimizde baş başa kalırız :KK66:

Daha güzel kilolar verebilmiş olsaydım ne güzel kendime şöyle güzel çicekli göğüsden itibaren bollaşan uzun elbiselerden alırım diyordum ama bakalım 20 gün içinde sıkı bir programla ilerlerde 1 beden daha ufalabilirsem kesinlikle almak istiyorum ( gerçi hayalimde o elbise :KK48: henüz hiç hiç bir yerde görmedim ama o tarz mutlaka vardır bir yerlerde :KK66: )
Banum hosgeldin sukur kavusturana. Bencede kilon normal cumaya dahada gider odem filan

iyi akşamlar kızlar :KK54:
sabah 8.00 de bir bardak su içtim
kahvaltıyı biraz geç yaptım 12.00 gibi peynirli domatesli 1 dilim çavdar ekmeğine tost yaptım çay içtim
15.00 de activia kayısılı yoğurt yedim
17.00de tavuklu salata yedim yine ayran içtim bu arada sabah tartıldım 800 gr gitmiş çok mutluyumm darısı hepinizee :KK76:

sporuda yazayım;
30 günlük mekik programına başladım. 30 mekik çektim
50 skuat
yürüyüş yapamadım malesef

Canım hosgeldınn bıraz geç oldu amaa :) tabıkı sorabılırsın, ben daha yenıyım burda 64,2 den 62.1 e dustum. Ama ekım ayından berı saglıksız dıyetler bı alıp bı vermeler sonra sınır bozulmaları yaşadım durdum. 58 lerden 65 lere cıkrım. Cok sukur sımdı kışa gore daha ıyıyım ınsallah dahada ıyı olacak nurburr nurburr

Canım hosgeldınn bıraz geç oldu amaa :) tabıkı sorabılırsın, ben daha yenıyım burda 64,2 den 62.1 e dustum. Ama ekım ayından berı saglıksız dıyetler bı alıp bı vermeler sonra sınır bozulmaları yaşadım durdum. 58 lerden 65 lere cıkrım. Cok sukur sımdı kışa gore daha ıyıyım ınsallah dahada ıyı olacak nurburr nurburr
inşallah canım :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :21:

Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı :KK53:
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim :KK66: Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım :KK57:
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim :KK48:

Kışlık domateslerim hazır çok şükür :21::21::21:
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden :21::21::21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :21:

Tatildönüşü olunca bugün doğal olarak çok işim vardı :KK53:
Öğleden sonra biraz Anneme ve KVye uğradık sonrada 18:30 gibi eve geldim ve direk mutfağa giriştim :KK66: Hem akşamlık yemek hazırladım hemde Akçaydan gelirken bir köylüden aldığım 1 kasa Domatesi doğrayıp konservelik hazırladım ( arada tabiki yemeğimi yedim )
Tam 16 kg Domatesi soyup doğradım ve kaynattım :KK57:
Şimdi yeni işim bitti ama bende bittim :KK48:

Kışlık domateslerim hazır çok şükür :21::21::21:
Tam 16 kavanoz domatesim kış için hazır hemde en organiğinden :21::21::21:
hoşgeldin oynakbasi34 oynakbasi34 ellerine sağlık :KK54::KK54::KK54:

hoşgeldin oynakbasi34 oynakbasi34 ellerine sağlık :KK54::KK54::KK54:

Sağ olasın canım :KK66:
Bu sene ilk kez yaptım konserve önceden hep buzluğa atıyordum ama eşim geçen sene buzluk kokuyor diyince hadi konserve deneyeyim dedim :KK66: Eşimin halaları sağ olsun her sene yaptıkları için tarif ettiler :KK66: kapakları tuttu şükür şimdi iyice soğsunlarda onlara sağlam, serin ve karanlık bir yer ayarlamam şart ( mutfağım sıcak oluyor diye bozulmasından korkuyorum olmadı buzdolabının en alt rafını boşaltıp oraya dizerim :KK66: )

Back
X