Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKIM MESAJ SAYILARI***

nhtylz. :35+
Rengarenknesli : 35+++
irem093 : 15
Emirse34: 22
Fairy Tale 123 :
kitap_asigi : 35+
nurburr :

MELEKLERİM
ben mesajları cumadan 1 gun önce sayma kararı aldım. çünki 35 mesaj şartına uymayana liste cezası vereceğim. hiç bir mazeret kabul etmiyorum artık.cezaları uyguluycam en uygun olanlarını veriem.
herkes listeyi doldursun bugun bakalım mesajları profilden sayacaksınız yeni meleklerim

LİSTEYİ DOLDURALIM

Gec kaldigim icin doktora gosteremedim kaptan ama pazartesi ilk is doktora gostericem

***14.TAKIM 424. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

nurburr ( 59 ///%) boy :159, kilo:59 , yaş:24 , hedef kilo: 48, başlngç tar.: 25.tem, 14.ags. listede, mezun kilosu: 50,2

Yeni kızlar adaylar listesini alıntılayarak devam edicek. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki “QUOTE” yazısı ve [parantez] işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzdeleri hesaplamayı unutmayın ben zaten kontrolden geçiricem

Oruç tutanlar iftardan önce aç karna, tutmayanlar sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum

Kilo Verme Yüzdesi HesaplamaGeçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır ( yeniler başlangıç kilosundan bugunki kilosunu çıkaracak)
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi HesaplamaTakımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür ( yani yüzdelerin aritmetik ortalaması alınmış olur) sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

nurburr kuzum listeyi doldururmusun kilonu almak durumundayım

Gec kaldigim icin doktora gosteremedim kaptan ama pazartesi ilk is doktora gostericem
tamam doktorun muhtemelen b12 için hap verecek. iğne olmak istediğini söle ve tarif ettiği şekilde iğnelerini yaptır guzelim. aslında dvitamininde baktırsan çok çok iyi olurdu. bu vitaminler hem beden için çok gerekli hemde kilo vermekte çok önemliler
bak bu yazıları oku bir

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3003 d vitaminle ilgili

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3856 b12 vitaminle ilgili

**14.TAKIM 424. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ ***

1**** Fulias ( 52,4/51,7/0,7 /%1,34 ) Mezun olmak istiyor.

2**** irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)

3**** Emirse34 ( 62.1/ 61.8/0,3 / %0,48 ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem

YUZDELERE GÖRE TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTEMİZ. TEBRİK EDERİM MELEKLERİM

MELEKLERİM
TEMMUZ AYIDA BİTTİ BEN ANALİZ RAPORLARINI BİR DEĞERLENDİRİM geliyorum. çok iç açıcı değil ama
yapalım bakalım.

sonuç listeleride çıkmış. ellerine sağlık banummmm

***TEMMUZ AYI ANALİZ RAPORU***
419 ETAP BAŞLANGIÇ KİLOSU VE 424 ETAP VERDİĞİ KİLO ARALIĞI HESPLANDI

nhtylz. ( 88,8 & 89 ) %2 kuralına göre SINIFTA KALDI ***MEZUNİYET KİLOSU: 65,9BAŞ.TARİHİN 27/3/15 BAŞLAMA KİLON: 89,5 YELİZİM KUZUM

kitap_asigi ( 64 & 63,6 ) toplam 0,4 kg %2 kuralına göre SINIFTA KALDI *** MEZUNİYET KİLOSU: 60,8

BAŞ.TARİHİN 28/3/15 BAŞLAMA KİLON:68 ,

Fulias (53,9 & 51,7 ) MEZUNİYET KİLOS: 51,7 İLE MEZUN OLDU

BAŞ.TARİHİN 29/4/15 BAŞLAMA KİLO :59 // TOPLAM VERİLEN KİLO: 7,3KG

irem . ( 80,8 & 77,0 ) %2 kuralına göre SINIFI GEÇTİ ***MEZUNİYET KİLOSU: 64,8 BAŞ.TARİHİN 15/6/15 BAŞLAMA KİLON: 84

ÇOK İYİ

Son düzenleme:
Evet kaptansen yanlishatirlamiyorsam bana yap demistin sabah baktim yapilmisti
YELİZİM . sonuç listesi hazırlama sıramız21 ağustos yani 427. etapta olacak not al. dun sıra bizim değildi.şayet sıra bizde olsaydı saat 20,00 a kadar yapmış olmamız gerekiyordu
sen not al 427. etapta sen yapacaksın doğru hatırlıyorsun, sarı kartımız ve nota cezası bu. bende sana yıktım bu işi sebebini biliyorsun seni zayıflatmazsam gözlerim açık gidecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum

Aslında bugün hesapta pikniğe gidecektik ama kardeşimin işi işe gitmek zorunda olduğu için yarına erteledik
Baştan bir uyuz oldum ama bugün 5de 5in son günü o yüzden bir yandan iyi oldu tamamlayabileceğim
Bir yandanda bir sürü işim var ama girişmeden sizlere bir bakaym dedim

Sağ olsun küçük kuzu hiç boş durmuyor yine birşeyler yere döktü onları toparlamayla uğraştım sabah sabah şu anda hatuna eh be kızım önüne baksana dedim diye alındı odasında ağlıyor tabi işlere girişmeden önce onun gönlünü alayımda sonra bütün gün surat asar

AHAHAHAH Benim oğlanda alındığında yuzustu yatıp yuzunu saklar kuser sıpa, sonra aşkım derim sırıtarak dönüp annem der barışırız akrep burcu aslında kinci olur ama bana dayanamıyor

Merhabalar herkeseee ben geldiim..
Oncelikle Aranizda oldugum icin cok mutluyum..Kilolarimdan dolayi bir o kadarda uzgun..Bu Siteden uzun Zamandir haberdarim karar vermedigim icin katilamiyordum ..Simdide karar vermis Sayilmam Tek Karar verdigim kilo vermeliyim Ne kadar Surede Nasil bilmiyorum Sizde bana Yardimci olursaniz Nasil yapicagima karar veririm

IN WA ALLAH...

hoş geldin gülll, el birliğiyle veririz merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
şimdilik bu kadar kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…