- 24 Nisan 2015
- 57
- 63
- 3
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.861
**14.TAKIM 424. Etap ***
nhtylz. ( 89/ 89//0/% 0)
nazarenko (78,2/ / / % )
Fulias ( 52,4// /% )
Rengarenknesli ( 77,3/ / / % )
irem093 (77.8/ 77.0/ 0.8/% 1.03)
ada81 (72,1 / / /% 0) ailevi sorunlar yuzunden ayrılmak zorunda kaldı
Emirse34 ( 62.1/ / / % ) yeni üye baş. kilosu:64,2 , hedef kilosu: 57 , başlgıç tar:6 Tem
kitap_asigi ( 64.0 /63.6/0.4 /%0.16 )420. Etapta bildirim yaparak izne ayrılan uye geri döndu yuzdesi ayrı kaldığı 4 etap için 4 e bölündü
14.Takım Ortalaması:%
burdan devam bildirime[kapatanım ben böylemi paylaşcam artıkRengarenkNesli ]
Taşımışlar heraldePaylasim alanina tasinmadiysa tasirmisin irem
Kaptan olmus mu sence boyle. Menuler geldikce guncellerim31 TEMMUZ MENU BİLDİRİMİ
NHTYLZ:
FULIAS:
RENGARENKNESLI:
IREM093:
EMIRSE34:
KITAPASIGI:
NURBURR:
FAIRY TALE 123:
yelizim. b12 oldukça duşuk doktor ne dedi bilemem ama 500 degerine çıkarman lazım, bunuda hapla yapamazsın, b12 iğnesiyle depolaman lazım. bu değer senin kilo vermenıde engeller direnç yapar. glukoz çok guzel, keşke açlık insülinde baktırsaydın, diğer değerlerin hakkında çok bilgim yok, doktor ne dedi pekiKan sonuclarimi aldim kaptan
Demir(serum) 119
Demir baglama kapasitesi 300
B12 264
Ldl kolesterol 112
Kolesterol 184
Hdl kolesterol 59
Glukoz 83
Cikmis sence nasil
Tekrardan ozur dilerim kaptanim
ilahi kızlar alemsiniz. elbet yanlış olacak ilkti. zaten yaparak öğrenin istiyorum.Aynen oyle ben de bizimkini alta yapamadim. En son sadece ordaki mesaji alintilayip bizim listeyi kopyala yapistir yapmaya ugrasiyodum ki hepten bozuldu. Parantezleri falan siliyorum derken imlec atlamis gitmis listenin ortasina oralari sildim falan. Sacma sapan bi sey oldu cikti en sonunda
Sagolun kaptanim ya yetistiniz valla, ugrastik da yapamadik duzgunce.
nur cum geçmiş olsun dedene umarım önemli bişi yoktur.herkese merhabalar kızlar geç girdim farkındayım kusura bakmayın dün gece dedemi hastaneye kaldırdık onun başındaydık çok yorgunum bugün hiçbişeye uyamadım kaptanım
Bir de nasıl yapacağımı bilmiyorum
guzel kızlarım. sizden ricam şu. aslında kuralımız buKaptanım atılıyor muyum ben takımdan
çok yetersiz iremcim, oruçluydunda bu kadarla doydunmu sahurda yapmıyorsun güçsüz düşeceksinİftar
Soğuk ayran aşı
salata
kavun
45 dk yürüyüş
Bende yogunluktan gıremedım tatildeyız ama akrabalar fılan kalabalık baya, bı gecmıse bakıp menumu yazayımmm
Kaptanım nıye kızdırdık senııı ben bışey anlamadım ama
menun yetersiz ama hastasın biliyorumMenu mu yazayımSabah: bır bardak çay bır lokma peynır. Onuda ılac almak ıcın yedım. Oglen 2 tane kıymalı ıclı kofte, uzerıne yağ dokmedım. Akşam uc dort kaşık yogurt. Su 3 litre . Bı tanede sade kahve ıctım, zaten bugun akşama dogruda regl oldum
menun çok guzelGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek
Ogle
Salata
Ayran
Aksam
Patates yemegi
Salata
Ayran
Spor
50 squat
120 mekik
30 saniye plank
150 ip atlama
10 yarim sinav
200 ic bacak
Su
3 litre
Bugün bu yere davetli olduğumuz için oruç tutmadımilahi kızlar alemsiniz. elbet yanlış olacak ilkti. zaten yaparak öğrenin istiyorum.
bakın şimdi biz son takımız ve avantaşlıyız. şöyleki
önce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay aslında
nur cum geçmiş olsun dedene umarım önemli bişi yoktur.
guzel kızlarım. sizden ricam şu. aslında kuralımız bu
cuma gunleri bizim tum takımlarla yarıştığımız paylaşım yaptığımız gun. takım olarak bir heyecan duymaz, paylaşıma gecikirsek, burda heyecan duyan tum arkadaşların motiveside düşüyor. çünki cuma yarışması diğer topikler gibi değil, sorumluğu olan bişi. tüm takımların birbirine sorumluluk ve görevleri var. siz bildirime geç gelirseniz önce biz madur oluruz, sonra tum takımlar etkilenir. çok muhum bir sıkıntı olmadıkça unuttum gibi sözler beni incitiyor. hastalık var sağlık var bu ayrı bişi. dünki sitemim bundandı.
çok yetersiz iremcim, oruçluydunda bu kadarla doydunmu sahurda yapmıyorsun güçsüz düşeceksin
menun yetersiz ama hastasın biliyorum
menun çok guzel
bu hafta takım içi ilk 3 de olmanı istiyorum senden yeliz anlaştıkmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?