Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yogunluktan gıremedım tatildeyız ama akrabalar fılan kalabalık baya, bı gecmıse bakıp menumu yazayımmm

Menu mu yazayım Sabah: bır bardak çay bır lokma peynır. Onuda ılac almak ıcın yedım. Oglen 2 tane kıymalı ıclı kofte, uzerıne yağ dokmedım. Akşam uc dort kaşık yogurt. Su 3 litre . Bı tanede sade kahve ıctım, zaten bugun akşama dogruda regl oldum

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ogle
Salata
Ayran

Aksam
Patates yemegi
Salata
Ayran

Spor
50 squat
120 mekik
30 saniye plank
150 ip atlama
10 yarim sinav
200 ic bacak

Su
3 litre

31 TEMMUZ MENU BİLDİRİMİ

NHTYLZ:
FULIAS:
RENGARENKNESLI:
IREM093:

EMIRSE34:
KITAPASIGI:
NURBURR:
FAIRY TALE 123:

dunki menumude yazayım hele
sabah 2 bardak su ve kefir
9,00 da yumurta,peynir,zeytin,fıstık,domates salatalık

13,30 da 2 kaşık et sote 2 kasık makarna yoğurt salatalık

18,30 da yaprak sarma ( prinçsiz baklagil karışımıyla sarılmış) cacık ve salata
spor yok yine fırsat bulamadım kızdan

Kan sonuclarimi aldim kaptan

Demir(serum) 119
Demir baglama kapasitesi 300
B12 264
Ldl kolesterol 112
Kolesterol 184
Hdl kolesterol 59
Glukoz 83
Cikmis sence nasil
yelizim. b12 oldukça duşuk doktor ne dedi bilemem ama 500 degerine çıkarman lazım, bunuda hapla yapamazsın, b12 iğnesiyle depolaman lazım. bu değer senin kilo vermenıde engeller direnç yapar. glukoz çok guzel, keşke açlık insülinde baktırsaydın, diğer değerlerin hakkında çok bilgim yok, doktor ne dedi peki

Tekrardan ozur dilerim kaptanim

ilahi kızlar alemsiniz. elbet yanlış olacak ilkti. zaten yaparak öğrenin istiyorum.
bakın şimdi biz son takımız ve avantaşlıyız. şöyleki

önce bizim sayfadan listeyi alıntılayacaksınız.
sonra paylaşım alanındaki en son bildirimi bulup, cevapla diyceksiniz. cevapla dedikten sonra listeyi yapıştırmak için alıntıyı ekle derseniz, alıntı en sona yapışır. ondan sonra quıtler parantezler temizlencek bukadar çok kolay aslında

herkese merhabalar kızlar geç girdim farkındayım kusura bakmayın dün gece dedemi hastaneye kaldırdık onun başındaydık çok yorgunum bugün hiçbişeye uyamadım kaptanım
nur cum geçmiş olsun dedene umarım önemli bişi yoktur.

Bir de nasıl yapacağımı bilmiyorum

Kaptanım atılıyor muyum ben takımdan
guzel kızlarım. sizden ricam şu. aslında kuralımız bu
cuma gunleri bizim tum takımlarla yarıştığımız paylaşım yaptığımız gun. takım olarak bir heyecan duymaz, paylaşıma gecikirsek, burda heyecan duyan tum arkadaşların motiveside düşüyor. çünki cuma yarışması diğer topikler gibi değil, sorumluğu olan bişi. tüm takımların birbirine sorumluluk ve görevleri var. siz bildirime geç gelirseniz önce biz madur oluruz, sonra tum takımlar etkilenir. çok muhum bir sıkıntı olmadıkça unuttum gibi sözler beni incitiyor. hastalık var sağlık var bu ayrı bişi. dünki sitemim bundandı.

İftar
Soğuk ayran aşı
salata
kavun
45 dk yürüyüş
çok yetersiz iremcim, oruçluydunda bu kadarla doydunmu sahurda yapmıyorsun güçsüz düşeceksin

Bende yogunluktan gıremedım tatildeyız ama akrabalar fılan kalabalık baya, bı gecmıse bakıp menumu yazayımmm

Kaptanım nıye kızdırdık senııı ben bışey anlamadım ama

menun yetersiz ama hastasın biliyorum

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
Domates salatalik peynir zeytin omlet ekmek

Ogle
Salata
Ayran

Aksam
Patates yemegi
Salata
Ayran

Spor
50 squat
120 mekik
30 saniye plank
150 ip atlama
10 yarim sinav
200 ic bacak

Su
3 litre
menun çok guzel
bu hafta takım içi ilk 3 de olmanı istiyorum senden yeliz anlaştıkmı

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

14.TAKIM KURALLARI:
1- Yeni katılan üyelerin 2 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktır.Kaptanın insiyatifi doğrultusunda paylaşımın yeterli olması durumunda ilk hafta da listeye girilebilir

2. 2 hafta sonunda listeye alınan üye kendi kilosunu kendisi yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyecektir ve takım listesini sırayla her hafta 1 üye paylaşım alanına taşıyacaktır,eğer o hafta isiniz çıkarsa yer değiştirilebilir.
Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

3. Her üye menülerini istediği zaman en geç ertesi gün olmak üzere bir mesaj içinde tüm yenilen içilenler yapılan sporlar ve süreleri olmak üzere paylaşmak zorundadır

4.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takım kuralı olduğu için değil,kendi sağlığımız ve hedefimize hızlı ulaşmak icin yapmalıyız)

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

6.Diğer arkadaşların listelerine yorum yapılacak ve kendimizce doğru ve yanlısları yazılacaktır.

7.Yapılan her kaçamağa ceza verilecektir,örnek verirsek o gün dışardaydınız ve canınız hamburgermi istedi ,veya çok çikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapılacaktır,cezaları uygulamak mecburidir,eğer 1 hafta içinde cezalar çekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takım listesine alınmayacaktır. Üyenin aktifliğine bağlı olarak bu süre uzatılabilir yada kısaltilabilir

8.Sağlıklı beslenmeye gayret gösterilecek ve öğün atlamamaya çalışılacaktır...

9.Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)

10.Tüm üyelerin paylaşım alanını takip etmesi zorunludur.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798 (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

11.Kaptan ve kaptan yardımcısının olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçilecektir. Zaman zaman kardeş takım ziyaret edilecek ve herhangi bir ihtiyaçları olması durumunda yardım edilecektir

12.Kilo bildirimi cuma günü en gec saat 12 ye kadar yapılmalıdır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir.. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz.

3. Takımdan alıntıdır
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

14. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir
8.Takımdan alıntıdır
15-Her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur... Cuma kilo bildiriminden sonra kilo veremeyen üye yada üyeler,ceza olarak diğer takımlara gidip,o hafta kilo veremediklerini,bundan pişman olduklarını belirteceklerdir.. özetle,kendilerini ifşa edeceklerdir.

3.Takımdan alıntıdır
16. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...

17.Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

Son olarak
***13. takımdan alıntıdır***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

şimdi yukarda kuralları hatırlattım. azami dikkat edelim inanaın başarımızda böylece artar. bu kurallar yıllarca denenip alınmış kurallar çok muhimler.
kimseyi takımdan atmak, kovmak yada başka bişi benim haddim değil böle algılamayın. burası hepimizin benim değilki.
ben sadece içinizden biri olarak kaptanlığa gönullu oldum. bu sadece gönül işi çünki paylaşmayı, yardımlaşmayı cidden seviyorum. ben insanlara güvenemeden ve paylaşım yapmadan yaşayamam, ruhumu bunlarsız besleyemem. bunlarıda bilin istedim
BU HAFTA İLK ÜÇE GİRİCEZ CAZZZ MAZZZ YOK KAÇMAK YOK. sıvayın kolları bakimm

Bugün bu yere davetli olduğumuz için oruç tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…