- 1 Ağustos 2015
- 14
- 22
- 3
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.901
hoş geldin gülll, el birliğiyle veririz merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
şimdilik bu kadar kolay gelsin
tamam canım öğrencimisin neler yapıyorsun gün içi. ha birde akşam gunun topluca menusunu yazıyoruz altına sporu ekliyoruz. bi bakalım nasıl besleniyorsun duruma göre yönlendiririm seniCok tesekkur Ederim..
20 yasindayim boyum 166 cm Kilom 50 kgdi birden kilo Aldim Suan 63,64 um Tam olarag cekinmedim Bu gun Ama Oyledir diye duwunuyorum...hedefim 48kg olmak Ayni kiloma geri donmek istiyorum
Hosgeldin canimMerhabalar herkeseee ben geldiim..
Oncelikle Aranizda oldugum icin cok mutluyum..Kilolarimdan dolayi bir o kadarda uzgun..Bu Siteden uzun Zamandir haberdarim karar vermedigim icin katilamiyordum ..Simdide karar vermis Sayilmam Tek Karar verdigim kilo vermeliyim Ne kadar Surede Nasil bilmiyorum Sizde bana Yardimci olursaniz Nasil yapicagima karar veririm
IN WA ALLAH...
Memnun oldum coookkk...
Ben ogrenciyim uni Son Sinif..Simdilik evdeyim bir wey yapmiyorum ye ic Yat :) Spor Salonuna gitme gibi bir wansim yok...ne kadar zamanda hedefime ulasabilirim kaptan?
Sizide cook tebrik ederim kendinize yeni duzen yaratmissinizDevami Gelsin IN WA ALLAH
Hos buldum CanimHosgeldin canim
Yok canim yapabildigini yapWwwooooow Supermis bu videolar hepsinimi yapayim ??
Wwwooooow Supermis bu videolar hepsinimi yapayim ??
aynene. canın hangi gun hangini isterse onu yap. sen karar verYok canim yapabildigini yap
ayda 4kg vermek hem sağlıklı olur hem kalıcı. yaşın genç 3-4 ayda verirsin canım. ama ana amacın kalıcı sağlıklı kilo vermek olmalı. diyet ler geçicidir ve bir süre sonra geri gelir kilolar. sana bu bağlamda sağlıklı beslenme rehberi diyebileceğim karatay kitabını vereyim göz at. tam uymasanda ne kadar uysan kardır sanaTama m
Ne kadar Zamanda verebilirim 15 kilonu kendime nasil hedef secsem?
Bu ne kaptanDENEME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?