Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok tesekkur Ederim..
20 yasindayim boyum 166 cm Kilom 50 kgdi birden kilo Aldim Suan 63,64 um Tam olarag cekinmedim Bu gun Ama Oyledir diye duwunuyorum...hedefim 48kg olmak Ayni kiloma geri donmek istiyorum
tamam canım öğrencimisin neler yapıyorsun gün içi. ha birde akşam gunun topluca menusunu yazıyoruz altına sporu ekliyoruz. bi bakalım nasıl besleniyorsun duruma göre yönlendiririm seni

bende yeni tüm arkadaşlara kendimdenbahsedeyim kısaca, takım kaptanı neslihan

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

Hosgeldin canim

Memnun oldum coookkk...
Ben ogrenciyim uni Son Sinif..Simdilik evdeyim bir wey yapmiyorum ye ic Yat :) Spor Salonuna gitme gibi bir wansim yok...ne kadar zamanda hedefime ulasabilirim kaptan?

Sizide cook tebrik ederim kendinize yeni duzen yaratmissiniz Devami Gelsin IN WA ALLAH

sağol canım o zaman şu spor linklerine bir göz at evde neler yapabilirsin bak kardiyo bile yapabilirsin aletsiz

EVDE SPOR VİDEOLARI

KARDİYO:

KARIN:

BACAK:
BUDA LESLİ İLE 3 MİLLİK BİR KARDİYO: TOPLAM 42DK

BEN 1MİLLE BAŞLAYIM DERSEN 1 MİL VİDEOSU: TOPLAM 16DK ard arda 3 mile de bunla çıkabilirsin

Tama m

Ne kadar Zamanda verebilirim 15 kilonu kendime nasil hedef secsem?
ayda 4kg vermek hem sağlıklı olur hem kalıcı. yaşın genç 3-4 ayda verirsin canım. ama ana amacın kalıcı sağlıklı kilo vermek olmalı. diyet ler geçicidir ve bir süre sonra geri gelir kilolar. sana bu bağlamda sağlıklı beslenme rehberi diyebileceğim karatay kitabını vereyim göz at. tam uymasanda ne kadar uysan kardır sana

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

daha önce yarışmalarımızda yarıştınmı gül cüm

***14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>
Rengarenknesli ( 77,0----------->
irem093 (77.0--------->
Emirse34 ( 61.8--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->
nurburr ( 59 ---------->
Rosalindaa ( 63---------->

GELSİN HEDEFLER

Son düzenleme:
*14.TAKIM AĞUSTOS AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 89------------>85
Rengarenknesli ( 77,0----------->
irem093 (77.0--------->
Emirse34 ( 61.8--------->
kitap_asigi ( 63.6--------->
Fairy Tale 123 ( 79-------->
nurburr ( 59 ---------->
Rosalindaa ( 63---------->

GELSİN HEDEFLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…