- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #115.841
gelmezse top sizde kuzum siz yapın en son 6 da yapın
listedeki tum isimler ekleniyor, zaten bildirimleri yok etkisiz elemanlar
ada da listede olacak oda etkisiz elaman
amaaaa
toplam yuzdeye bölerken ikisinide kişi sayısı olarak sayacaksın bildirim olmasada okiş. yani toplam yuzdemiz kişi sayımız 8 olduğundan 8 e bölünecek. yani bildirim yapmasalarda yuzde hesabında yuzdemizi düşürecekler malesef
ruveyda istersen yuzdeyı hesapla 6. takıma taşıyıp onay al hazır olsun herşey irem gelince ekler gelmezse yeliz ve sende top
bu hafta takımda paylaşım yaptınsa moni seni alabilir banucum. ama bildirimin hiç yoksa alamayabilir. bildiğim bu banumgözün aydın
ozaman eksideysen gir listeye sorun yok banumKız benim cenemin durduğu görülmüşmüdür
Maşallah geldiğimden beri misafire ve işlere rağmen her fırsatta buraya attım kendimi
Paylasim alanina tasinmadiysa tasirmisin iremBütün takım arkadaşlarımdan bugünkü hatam için özür dilerim pek kaynaşamadık ama ben böyle olsun istemiyorum gerçekten umarım beni affedersiniz
Ay ben de uyumus kalmisim uyandigimdan beri de benim uyuz telefonumla halletmeye calisiyroum. Beceremedim ne chrome ne uc browser programlarindan yapabildim. Cok sinirlendim yapamayinca.zeze_84 imdadima yetistin canim ya cok tesekkur ediyorum. Telefonu baya isittim halledebilmek icin. Ama chrome zaten kağnı gibi, uc browser da da imlec kendi kendine uçup gidip bi yerlere bi seyler yazmama veya bi yerleri sacma sapan silmeme sebep oldu delirmek uzereydim artik.
Elinize saglik meleklerin bitanesiniz. Bende hastaneden anca gekdim hemen girdim. Sorumluluk baska bişi daha yemek yemedim gidip yiyim hallettim.listeyideAy kaptan tam bir saattir yapmaya calisiyorum ama bir turlu beceremedim deli oldum bizim mesaj hep ustte kaliyo mecbur oyle yayinlamak zorunda kaldim
Tekrardan ozur dilerim kaptanimElinize saglik meleklerin bitanesiniz. Bende hastaneden anca gekdim hemen girdim. Sorumluluk baska bişi daha yemek yemedim gidip yiyim hallettim.listeyide
Ay kaptan tam bir saattir yapmaya calisiyorum ama bir turlu beceremedim deli oldum bizim mesaj hep ustte kaliyo mecbur oyle yayinlamak zorunda kaldim
Sagolun kaptanim ya yetistiniz valla, ugrastik da yapamadik duzgunce.Elinize saglik meleklerin bitanesiniz. Bende hastaneden anca gekdim hemen girdim. Sorumluluk baska bişi daha yemek yemedim gidip yiyim hallettim.listeyide
Aynen canim benimki de oyle bi de bi yandan bidik aglar onu emzirmeye calisiyorum sakinlessin diye yok susmuyo sonra telefon kasildi klavye cikmaz oynakbasinin mesajina cvp vermeye calisiyorum olmuyo ay delirtti beni telefondan yapmak ne zormus sagolsun kaptan tam zamaninda yetisti hakkini helal et kaptan ilk defa bize biraktin biz de elimize yuzumeze bulastirdikAynen oyle ben de bizimkini alta yapamadim. En son sadece ordaki mesaji alintilayip bizim listeyi kopyala yapistir yapmaya ugrasiyodum ki hepten bozuldu. Parantezleri falan siliyorum derken imlec atlamis gitmis listenin ortasina oralari sildim falan. Sacma sapan bi sey oldu cikti en sonunda
Sagolun kaptanim ya yetistiniz valla, ugrastik da yapamadik duzgunce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?