Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün bı yandan regl sancım bı yandan mıde bulantım dayanamadım dayım hastaney götürdü okadar bitkinimji yazamadım dün hepınızden ozur dılerım. Dunkı menum sabah yok, oglen ıkı kaşık sütlaç zaten onuda cıkardım , serum verdıler , akşam yarım kase mercımek corbası. Serum aldıgım ıcın açlık hıssetmedım suda cok ıcemedım tatilim zehır oluyo ıyıce

Bugun, sabah bır tane haşlanmış yumurta , portakal suyu, oglen bır kase cacık akşamda salata yazıyorum ama yıyebılırmıykm bılmıyorum.

Bugun, sabah bır tane haşlanmış yumurta , portakal suyu, oglen bır kase cacık akşamda salata yazıyorum ama yıyebılırmıykm bılmıyorum.
Ama sen hiç bişey yemiyosun ki dikkat et kendine . Gerçi ağrı hiçbişeye benzemiyo insan herşeyi boşveriyo ... Neyse geçmiş olsun canım zaten en fazla 1 haftada geçicek sık dişini

Canim benim.sen iyice bi tetkik yaptir kendine bence neden bu kadar miden bulaniyor ki

Ben oruç tutunca 1 kilo zayıf oluyorum her gün 300 gr falan azalıyor ama oruç tutmadığım gün artı 1 kilo falan fazla çıkıyorum neden acaba?
Vucut susuz kaldigi icin eksi gorunuyorsundir canim su icmeye baslayinca dogal olarak kilo almis gibi oluyosun

1 AGUSTOS CUMARTESI MENU BİLDİRİMİ

NHTYLZ:
RENGARENKNESLI:
IREM093:
EMIRSE34:
KITAPASIGI:
NURBURR:
FAIRY TALE 123:

Bugunku menum
Sabah
2 haslanmis patates

Ogle
Patates salatasi
Ayran

Ara
1 kupa tarcinli kahveli sut

Aksam
Zeytinyagli fasulye
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
2 litre

Kızlar ve kaptanım öncelikle dün bildirim yapamadım baya konu geçmiş çok pardon ama mazeretim şu benim dayım eşimden ayrıldı kuzende eşiyle kalıyo eşi çocuğu göstermiyo vesaire problemler var ve iki haftada bir geliyo o da bu hafta sonu geldi akşam 5 te gidicek yani yarın güzel güzel bildirim yapcam çünkü şuan dikkat edicek bi ortam yok kuzen ne isterdise o bide küçük yani 10 yaşında:) yani pazartesi nildirim yapsam daha iyi moralim bozulmasın haftasonjnu da hafta içi sporla kaparım

Aslında geçmişte 2 sayfa kadar önce yazmıştım ama gözden kaçırmışsın heralde olsun sorun yok

Oylemi tamam canim ben bi bakayim bi daha sen yine de yaz istersen kaptan senin icin guzel cezalar dusunur

Menüm
sabah
1 yağsız tost
1 bardak yy süt

Öğlen
1 tabak cacık
1 dilim ekmek

Akşam
2 köfte
4kasik fırında patates
4 kaşık zeytinyağlı bamya

Az önce de bir dilim dondurma yedim =)
Canim en son persembe yapmissin menu bildirimi ben cumadan basladigim icin yapmaya onun icin sormustum

Ne yediysek yaziyoruz canim ona gore yorumluyoruz birbirimizin menusunu. Saglikliysa da sagliksizsa da. Sen yaz yine bence.

2 AGUSTOS PAZAR MENU BİLDİRİMİ

NHTYLZ:
RENGARENKNESLI:
IREM093:
EMIRSE34:
KITAPASIGI:
NURBURR:
FAIRY TALE 123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…