- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.641
Susuz zaten kalmiyosyn kaptanim gunde en az 2 litre su iciyosun bide kademeli biraktigin icin alisiliabilir yani ben denicem bakalimfasılalı açlık yapabilene çok sağlıklı bir seçim. dediğim gibi bu konulara hakimim ama bana göre bişi değil ben aç ve susuz kalamıyorum oruç bile tutamıyorum biliyorsun.
ok 1kg veremiyene cezamız ne olsun ?
hoşgeldin canım. beraber azimle veririz kilolarımızı merak etme kimler verdi gitti buralardan :)
Bilemedim ne olsun kifasılalı açlık yapabilene çok sağlıklı bir seçim. dediğim gibi bu konulara hakimim ama bana göre bişi değil ben aç ve susuz kalamıyorum oruç bile tutamıyorum biliyorsun.
ok 1kg veremiyene cezamız ne olsun ?
hoşgeldin canım. beraber azimle veririz kilolarımızı merak etme kimler verdi gitti buralardan :)
iremcim, bak hep diyorum hayat paylaşınca güzel ve çekilir. anlatmak istersen her zaman dinleriz. ben 1.5 yıldır ne derdi olan insanlar gördüm, paylaştık hafifledik kk da.
aferim denizime
bidahaki ay sırada senide koyyorum ovakit
menun guzel baklavayı affettik hadi 1 taneymiş
menu guzel
sence fazlaysa 100 mekik çekersin guveniyorum sana
taze fındık bişi yapmaz ama evet tatlıyı abartmışsın 1mil lesli yada 30dk yurume spora ek cezan
iremcimzeze_84 yeliz boş liste yayınlar az sonra cuma dahil doldurmaya başlarsın okey
oyy banum ne mutlu sana başarısı daim olsun darısı benim başıma benim kız busene 7. sınıf oldu az kaldı okul derdimizin başlamasına
neymiş o bakimm
bu sene sezonu da kapadım daha misafirim gelmez, bende bugunden itibaren küçük kaçamaklara bile kendimi kapadım. durmak yok 70 e koşuyorum varmı benle bu hafta yarışacak bakimmm hedefim tam 1kg bu hafta heyoooo
merhaba 14. takım nasılsınız? ben tee eskiden 6. takımda şimdilerde 8. takımda ilerde belki burda :) gezeğen bir ton tonum. çok diyet yaptım. başardığım zamanlar oldu ama yemek yemeyi sevdiğim için uzun süre koruyamadım. şimdi 103 kiloyla yeniden yarışmalardayım. sizler nasılsınız. sağlıklı beslen güzel görün projeleriniz nasıl gidiyor. vaktim oldukça sizede uğramaya çalışırım. görüşürüz.
Aslinda tek ogun beslenebilirmiyim bende bilmiyorum ama en azindan 2 ogune dusurmeyi dusunuyorum
Gecmis olsun oynakbasim nasil aciyordur simdi o yanikSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese iyi pazarlar
Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan
Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktımresmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldiArtık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil
Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma
ahahah banum ya nasıl becerdin ciddenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese iyi pazarlar
Dün eşimin halaları gittikten sonra bizde kendimizi arkadaş sahildeyiz hadi gelin diyince 22:00de sokağa attık
Gece 00:30 gibi ancak eve girince uğramaya fırsatım olmadı ama cidden iyi geldi çünkü evlerin içi daha beter yanıyordu sanki sıcaktan
Birde dün nasıl becerdiysem eşimin halası gelmeden 5 dakika önce yemek pişmiş mi diye bakayım derken dudağımı yaktımresmen dudağımın tam ortası şerit halinde yanıp su tuttu
Çok fazla oynatmayınca sıkıntı yok ama hem kabardı hemde su topladı
Sabah sabahda nereden aklıma geldiyse Türkan Şoray kuralları aklıma geldiArtık geçene kadar evde Türkan Şoray kuralları geçerli olacak
Küçük kuşum dünden beri deli oldu tabi çünkü normalde günde en az 50 kere öptürür kendini
Eşimde yaw sen nasıl becerdin o işi dedi ama açıklaması bile mümkün değil
Bugün için pek bir planımız yoktu aslında sadece mutfak alışverişine gidiceğiz büyük ihtimalle
Eşimin halası eşime mutfak dolabını sökmeye gelirmisin demişti ( yeni dolap almış onuda takacak eve teslim edildiğinde ) ama eşim bakarız dedi yani eğer canı isterse onuda halledeceğiz olmadı artık o pazartesiye kalacak ama acıkcası benim bugün olması daha işime gelir en azından hafta içi bir yere çıkmayı düşünmüyorum ki şöyle sıkı yönetim ilan edeyim kendime ve kızıma
yeni yuvan burası esencim. 14. takıma hoşgeldin. sağlık, enerji diyince akansular durdu bende, e takımdada yer var 1 kişilik. bugun pazar tenhadır ama yarın görüşürüz bende çocuklarımın yanına kaçayımHerkese Merhaba!
Ben 1.62 boyunda 70.7 kiloda 26 yaşında bir kızım. Aslında liseye kadar hep zayıf ya da normal kiloda bir çocuktum. Liseden itibaren ders çalışma temposu, buluğ çağı depresyonları derken giderek kilo aldım. Lise 1.sınıfta örneğin aynı boyda 55 kilo iken geçen seneler boyunca biraz biraz derken bi ara 75 kiloya kadar çıktım. Sonra epey bir kilo verdim. Sonrasında kişisel yaşamımdaki inişler çıkışlar derken bir baktım ki yine tek zevkim yemek yemek haline gelmiş. Kilomdan dolayı olduğumdan büyük görünüyorum. Ve ne yazık ki en güzel çağlarım kilolarım yüzünden özgüvensiz, kendini beğenmeyerek geçiyor. Ne kadar şişman olursam olayım kenndimi beğenmeme lüksüm olmamalı aslında ama içten gelen bir düşünce veya hisse karşı koymak da oldukça zor oluyor. Bugün oturup kalkarken ne kadar yorulduğumu, vücudumun kendi ağırlığını taşırken yorulduğunu farkettim. Kendi kendime bunu yapmaya hakkım olmamalı. Daha sağlıklı olmak, kendime iyi bakmak adına artık bu yola çıkmak istiyorum. Bakımsızlık, özensizlik bir alışkanlık halini almış ben de özellikle son bir senedir. Buna dur demenin vakti geldi. Artık sağlıklı beslenerek, pilates ve yürüyüş yaparak bolca su içerek ve pozitif düşünerek hayatımda olumlu değişiklikler yapmak istiyorum. Senelerdir hayal ettiğim birşeyi başarmak istiyorum.ZAYIFLAMAK, SAĞLIKLI YAŞAMAK...! Birlikten kuvvet doğar! Güç verip, güç alabileceğim grup arkadaşlarım olsun istiyorum. Hanginiz beni aranızda görmek istersiniz? Bana destek olmak ve kendimce size destek olmamı?
HosgeldinHoşbuldum:) O zaman kolay gelsin size çocuklar için :) Yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?