- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.661
pazar pazar kimseler gelmemiş bakıyorumda
bende sabaha karşı ağrılı bir regl oldum sanırım dun akşam havuza girmenın ceremesini çektim. şimdi geçti sukur ama belim fena ağrıyor. eşimle metroyagittik o kadar soğuktu kı içerisi dondum, sıcaktan girince. somon aldık ilkkez pişiricem ve yicem bakalım sevecekmiyim. e neyse hadi hoşçakalın bakalım gene gelirim
Hoşbuldum:) O zaman kolay gelsin size çocuklar için :) Yarın görüşmek üzere
Gecmis olsun oynakbasim nasil aciyordur simdi o yanik
ahahah banum ya nasıl becerdin ciddenallah iyiliğini versin e turkan sultan oldun durduk yere hadi bakalım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim bende
Bugün nedense kendimi biraz tuhaf hissettim sanırım kan şekerim düştüÖğlende eşimde Tvye dalınca nasıl halsiz kaldıysam uyuya kalmışım Sanırım birazda iki haftanın yorgunluğu çıktı
Akşam üzere ailecek kendimizi dışarı attık hem çıkmışken cuma sabahı doktorun yazdığı gözlükleri sipariş edelim dedikKüçük kuşum daha evvel kırmızı gözlüğünü kayıp etmişti ve şansımıza aynısından vardı
Çok sevindi kuşum hatta orada beni öpüp durdu Anneciğim çok teşekkür ederim diye
Sanırım iki üç güne yapılmış olur gözlüklerimiztabi benimde düzenli takmam gerekiyor bundan sonra ( normalde sadece kitap okurken takıyordum hatta o zamanda takınca eşime her yeri HD kalitesinde görüyorum diye dalga geçiyordum ama bundan sonra mecbur takacağım )
Alışverişimizide yaptıktan sonra eve gelip yemek faslı ardından çay faslı derken ancak fırsatım oldu gelmek için
Yarında Allahın izniyle sabah erkenden kalkıp güne çok daha enerjik başlamak istiyorumSpor olarak da artık Yoga yapmayı deneyeceğim belki onun daha çok faydası olur malum kendimi zorlayınca artı görüyorum nedense birde biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim tabi yine iki öğün
Çok sağ olun kızlar şükür şu anda çok daha iyi
Kendi kendine su toplayan yer patlayınca ağrı sızı kalmadı şükürdün akşam hatta daha tazeyken yarası dışarı çıkarken çok dikkatli bir şekilde ruj sürdüm hem görünmesin hemde belki biraz nemlenir diye cidden iyi geldi sanırım :) Ufak kuzuda artık yan yan da olsa onu öpebildiğimden biraz sakinledi sırnaşık cimcimeyi nası öpmeye alıştırdıysam devamlı o beni öpüp durdu sen öpemezsen ben öperim diye
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar... sanırım bir ay yani okul açılana kadar hem yoğun olacağım hem de diyete çok sadık kalamayacağım o yüzden burayı meşgul etmeyim diye düşündüm. Hepinize çok tesekkur ederim gerçekten güzel bir çalışma herkes birbirine destek oluyor.. sizi tanıdığıma sevindim kendinize iyi bakin bol eksili günler diliyorum :)
Ya ben de yazicaktim unuttum valla cok gecmis olsun :) kuzusunuz da ne tatli ya masallah :))
Senin bu kucuk kuzuyu iyice mincirmak lazim ya her anlatisinda daha bi depresiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Bu sabah şükür erkenden ve dinç bir şekilde uyandımAllahın izniyle kaçamaksız güzel bir haftaya başladım ve aynı şekilde de devam edeceğim
Kendime gelmek için şekersiz kahvemi yaptım ve daha sonrada güzelce kahvaltımıda edeceğim
Evin işlerini de bitirdikten sonra öğlende küçük kuşumu Çocuk parkına götüreceğim hem banada yürüyüş olmuş olur
Allah razı olsun canım şükür baya iyileşti inşallah iz falanda kalmaz ( o konuda hafif takıntılıyım da)
Küçük kuşum cidden çok alemdirbirşeye ikna etmek istediğinde dudağını büzüp etkilendinmi diye sorar etkilendim diyene kadarda devam eder sonrada heh tamam o zaman istediğimi yapıcaksın dimi der
Bilemedim ne olsun ki
ok ozaman. iddaqyı kaybeden, 1 ay listeyi paylaşım alanına taşıyacak. 3 kişiysek iddada, sonuncu olan yapacak bu işi anlaştıkmıValla ben de varım kaptanımm :)
ya yelizim, işlenmiş karbonhidrat böle bişi. bak bundan sonra uzak dur, sonra bir dene bir gun ye ekmeği, aradaki farkı göreceksin seni rahatsız edecek birdaha yiyemiyeceksinSelam.kizlar
Kendime nasil bir kotuluk yapiyormusum sagliksiz karbonhidrat yiyerek iki gundur agzima surmuyorum kendimi hafiflemis hissediyorum midemdeki o sislik rahatsizlik hissi yok insallah boyle devam edebilirim
esencim canım hoğgeldin. dun alel acele davet edip kaçtım. enerjine bayıldım bizede nasıp olsun dedim. senden harika bir takım arkadaşı oalcak eminim benHoşbuldum:) O zaman kolay gelsin size çocuklar için :) Yarın görüşmek üzere
vallahi öyle özellikle sağlık demesi beni aldı götürdü. bizim sloğanımızda neydi biz diyet yapmıyoruz "sağlıklı yaşıyoruz hastalıklardan ve kilodan kurtuluyoruz"Merhabalar hoş geldiiiiin aramıza :) yazdıklarını okudum resmen duygularıma tercüman olmuşsun ben de uzun süredir kendime gelmeye çalışıyordum ve sonunda sağlıklı beslenmeye başladım diyebilirim :) umarım hep birlikte hayallerimize kavuşuruz :)
en azından listeye girmeden karar vermen en doğrusu olmuş karar verince gelirsin gene madem öle işlerin kolay gelsin bitanem. tanıdığımıza sevindikArkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar... sanırım bir ay yani okul açılana kadar hem yoğun olacağım hem de diyete çok sadık kalamayacağım o yüzden burayı meşgul etmeyim diye düşündüm. Hepinize çok tesekkur ederim gerçekten güzel bir çalışma herkes birbirine destek oluyor.. sizi tanıdığıma sevindim kendinize iyi bakin bol eksili günler diliyorum :)
sende gel berime bakalımGünaydıın :)
Birkaç gündür yoktum istanbula dönme telaşı 1 günde zaten yolda geçti ama bugüne bomba gibi başlıyorum tatile bu pazar çıkıcam Allahın izniyle sideye gidicez o yüzden bu bir haftada 1-2 kilo versem süper olur neyse herkese yeniden merhaba
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
------
[/TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] cuma[/TD]
[TD] cumartesi [/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]sali[/TD]
[TD]Carsamba[/TD]
[TD]Persembe[/TD]
[TR][/table]
[TD]RengarenkNesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nhtylz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]kitap_asigi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irem093[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fairytale123[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirse34[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizmrv[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].h[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sum93hk[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].............[/TD]
[TD]........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..........[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR][/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?