- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.981
tebrik ederim ,harika darısı başımıza
denizim harikasın bitanem. işallah bu gun derece yapıcaz maşallah hadiYa teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum :)) inşallah darısı başınıza tabi :) ama verirsiniz daha 2 gün oldu sizin de :)
denizim harikasın bitanem. işallah bu gun derece yapıcaz maşallah hadi
Iddiayi sen kazandin gibi gorunuyoİnşallah kaptanım :) bu arada bizim iddiamız nolduuu
sen tatili yap gel bu hafta yelizin menu takiplerine bak dene dönunce sana verelim görev okeyOlur kaptanım öğretin bana ama ben tatilden dönünce yapabilirim ancak ya da hemen öğretin bu hafta ben yapayım perşembeye kadar :) cuma yokum çünkü büyük ihtimal
cuma heyecanı çok iyidir. inananın o heyecan duyulmadan kilo verilmiyor. o yuzden tartıdan uzak durmak sadece CUMALARI tartılmak kendine inanmak, motive olmak sabırla beklemek yol gözlemek çok iyidir. manevi kilo kaybına neden olurBu arada acayiiiip mutluyuuuumdün hemen uyucam dedim ama uyuyamadım 3 gibi uyudum ama artık nasıl bi heyecansa 8de uyandım ama kalkmadım tabi sonra 10da kalkabildim ve tartıldım gözlerime de inanamadım bikaç kez tartıya çıkıp indim ya listeye ilk girdiğim hafta 2 kilo vermişiim benden mutlusu yok bugün
bende kaybedenIddiayi sen kazandin gibi gorunuyo
Canim telden mi yapiyosun bilgisayardan miOlur kaptanım öğretin bana ama ben tatilden dönünce yapabilirim ancak ya da hemen öğretin bu hafta ben yapayım perşembeye kadar :) cuma yokum çünkü büyük ihtimal
Denizmrv harikasin canim
Iddiayi sen kazandin gibi gorunuyo
bende kaybedenkaptanlık asli göreve devam
Teşekkür ederim sağolun ya :) zaten bunda hepinizin payı var sayenizde sizin desteğinizle oluyo bunlar
sen tatili yap gel bu hafta yelizin menu takiplerine bak dene dönunce sana verelim görev okey
cuma heyecanı çok iyidir. inananın o heyecan duyulmadan kilo verilmiyor. o yuzden tartıdan uzak durmak sadece CUMALARI tartılmak kendine inanmak, motive olmak sabırla beklemek yol gözlemek çok iyidir. manevi kilo kaybına neden olur
bende kaybedenkaptanlık asli göreve devam
eee idda bu. iddayı kaybetseydin ben yan gelip yatacaktım sende kaybetmenın ceremesini çekecektin.Valla kaptanım bize yediricektin görevi haaolsun ama ben yardım edebilirim gene de :))
Canim telden mi yapiyosun bilgisayardan mi
eee idda bu. iddayı kaybetseydin ben yan gelip yatacaktım sende kaybetmenın ceremesini çekecektin.
eee haftaya idda da kimler var bakalım, sona kalan dona kalıyor ve 1 ay listeleri paylaşım alanına taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?