Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 427. Etap ***

nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 )
Emirse34 ( 61.8/ / / % )1. kez bildirimde bulunmadı-426. Etapta ve bu hafta 3 gunden fazla takıma uğramadı diskalifye oldu
Fairy Tale 123 ( 78// /%)

denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 % ) yeni üye, baş. Tarihi:4.ağs,baş. Kilosu: 87, hedef kilosu: 75

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 427. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***

bengiisuu ( 78 / / / %)
yaş: 33Boy: 1.67,baş. Tarihi:18.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 78, hedef kilosu: 66, mezuniyet kilosu: 68,4

Nillhan( 100,7/100,4/0,3/ %0,30)yaş: 29Boy: 1.68,baş. Tarihi:19.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilosu: 85,mezun kilosu: 88,1

Cocolate ( 64,2/ //% ) boy :168 , kilom:64,2, yaş: 34, hedef kilo: 57, baş.tarh. 19 ağs.15. 4eyl.15 listede,mezuniyet kilosu: 58,4

nice15 ( 68,2///% ) boy :165 , kilom:68,2 , yaş: 28, hedef kilosu: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS., 4.EYLlistede,mezuniyet kilosu:61,6

oynakbaşı banu ( 104,7/// %) Misafirimiz

burda tatlım 1 önceki sayfada neslihan doldurmuş listeyi sende ekle bakalım kendini cocolate

Olur kaptanım öğretin bana ama ben tatilden dönünce yapabilirim ancak ya da hemen öğretin bu hafta ben yapayım perşembeye kadar :) cuma yokum çünkü büyük ihtimal
sen tatili yap gel bu hafta yelizin menu takiplerine bak dene dönunce sana verelim görev okey
cuma heyecanı çok iyidir. inananın o heyecan duyulmadan kilo verilmiyor. o yuzden tartıdan uzak durmak sadece CUMALARI tartılmak kendine inanmak, motive olmak sabırla beklemek yol gözlemek çok iyidir. manevi kilo kaybına neden olur

ya ben gene arada dayanamayıp tartılıyorum aslında ama hafta başı gibi mesela cumadan pazartesiye tartılıyorum haftasonu biraz kaçırdığım için sonra cumayı bekliyorum kızma kaptanım şimdi kaytarıyosun diye ama insan merak ediyo zamanla hiç tartılmam artık cumaya kadar alışınca :) zaten haftaya öyle olucak tatile gidince anca cuma tartılırım

Valla kaptanım bize yediricektin görevi haa olsun ama ben yardım edebilirim gene de :))
eee idda bu. iddayı kaybetseydin ben yan gelip yatacaktım sende kaybetmenın ceremesini çekecektin.
eee haftaya idda da kimler var bakalım, sona kalan dona kalıyor ve 1 ay listeleri paylaşım alanına taşıyor

Canim telden mi yapiyosun bilgisayardan mi

şu an bilgisayardan yapıyorum perşembeye kadar da bilgisayar başındayım tatile bilgisayarımı da götürücem aslında ama işte internet sıkıntı cepten internetimden bağlanmaya çalışıcam ama öğretirseniz hemen kaparım ben ya :) sadece cuma sizin yapmanız gerekebilir onun dışında yaparım ben :) bu hafta olmasını istememin sebebi de tatil dönüşü 9unda benim okulum açılıyo o zaman fırsat bulamazsam diye hani

eee idda bu. iddayı kaybetseydin ben yan gelip yatacaktım sende kaybetmenın ceremesini çekecektin.
eee haftaya idda da kimler var bakalım, sona kalan dona kalıyor ve 1 ay listeleri paylaşım alanına taşıyor

Valla tekrar aynı riske girmek istemeyebilirim kaptanım bu defa kaybedersem sonra dediğin gibi ceremesini ben çekerim 1 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…