- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.001
Tamam o zaman ben bos bi liste yapayim orayi doldurursun gidene kadar sonra da ben devam ederimşu an bilgisayardan yapıyorum perşembeye kadar da bilgisayar başındayım tatile bilgisayarımı da götürücem aslında ama işte internet sıkıntı cepten internetimden bağlanmaya çalışıcam ama öğretirseniz hemen kaparım ben ya :) sadece cuma sizin yapmanız gerekebilir onun dışında yaparım ben :) bu hafta olmasını istememin sebebi de tatil dönüşü 9unda benim okulum açılıyo o zaman fırsat bulamazsam diye hani
Kaptanim 1 ay sonra goruselim o zamaneee idda bu. iddayı kaybetseydin ben yan gelip yatacaktım sende kaybetmenın ceremesini çekecektin.
eee haftaya idda da kimler var bakalım, sona kalan dona kalıyor ve 1 ay listeleri paylaşım alanına taşıyor
Tamam o zaman ben bos bi liste yapayim orayi doldurursun gidene kadar sonra da ben devam ederim
ekliyim ben 3.sırada anlamadım gece geç yatmanın zararları***14.TAKIM 427. Etap ADAYLAR LİSTESİ ***
bengiisuu ( 78 / / / %) yaş: 33Boy: 1.67,baş. Tarihi:18.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 78, hedef kilosu: 66, mezuniyet kilosu: 68,4
Nillhan( 100,7/100,4/0,3/ %0,30)yaş: 29Boy: 1.68,baş. Tarihi:19.ağs.2015 ,4 eyl.15 de listede baş. Kilosu: 100,7 , hedef kilosu: 85,mezun kilosu: 88,1
Cocolate ( 64,2/ //% ) boy :168 , kilom:64,2, yaş: 34, hedef kilo: 57, baş.tarh. 19 ağs.15. 4eyl.15 listede,mezuniyet kilosu: 58,4
nice15 ( 68,2///% ) boy :165 , kilom:68,2 , yaş: 28, hedef kilosu: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS., 4.EYLlistede,mezuniyet kilosu:61,6
oynakbaşı banu ( 104,7/// %) Misafirimiz
burda tatlım 1 önceki sayfada neslihan doldurmuş listeyi sende ekle bakalım kendinicocolate
Kaptanım geçmişi hızlı hızlı geçiyorum görmemişim ben tekrar bakıp buluyum diycemde şimdi bile 60 mesaj okudum siz acaba zahmet olmassa bidaha sorsanızAy robot var annemde dograyip tencereye atip pisene kadar bi yandan dograniyo. Pisen hopp kavanoza sonra kapak kapatilip ters cevriliyo cok kolay oluyor
Menun guzel. Aksam protein olsa acikmaman muhtemel olurdu. Acikmadin dimi
Evet canlandik cansum. Sana sorular sormustum ama gecmis yapamiyorsun sanirim
Canım leslie nin 4 milini nerden buldun link atarmısın yoksa cd si mi var sende??Bugünkü menum
Sabah kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost
1 yumurtanın sarısı
2 domates
1 biber
Çay
3.30 da bir tabak makarna
1 bardak salgam suyu
yoğurt
Not:makarna yediğim için akşam yemek yemedim
Su:3.5 litre su
Spor :45 dakika Leslie 4 mil
25 dakika fitness
50 ip atlama
sıra yok canım. ben geliş sıranıza göre yazdım sizi listeye ekle bakalımekliyim ben 3.sırada anlamadım gece geç yatmanın zararları
yok kuzum geç değil ben kardeş takıma taşıyayım listeyi. ortalamayı hesaplamak istermisin cansum sen yap hadi öğren hemAyy bildirimim en sona kalmış çoook pardon ama 12:00 ye kadar zaman vardı geç kalmadım yani dimi
Tamam nasıl yapıcam ??yok kuzum geç değil ben kardeş takıma taşıyayım listeyi. ortalamayı hesaplamak istermisin cansum sen yap hadi öğren hem
tüm yüzdeleri toplayacaksın, listedeki kişi sayısına böleceksin ortalamamız hesaplanmış olacakTamam nasıl yapıcam ??
Emirse yi yok saycam dimitüm ortalamaları toplayacaksın, listedeki kişi sayısına böleceksin ortalamamız hesaplanmış olacak
ellerine sağlık canım harika paylaşımlarBu arada ben de bi iki gündür leptin hormonunu araştırıyodum iki tane güzel kaynak buldum okumak isterseniz :) Karatay hocanın facebooktaki sayfasında da var tabi bunlar ordan da okuyabilirsiniz :) beni aydınlattı baya :)
http://drmunozparis.com/leptin-hormonu-nedir/
http://woto.com/ne-yemeliyiz
Kaptanim 1 ay sonra goruselim o zaman
malesef onuda sayacaksın.0,00 hesapla onu. bu hafta listeden düşecek haftaya olmayacakEmirse yi yok saycam dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?