- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #116.961
tebrikler yelizim, artık geri gelmemek uzere vedalaş kilolarınla, başarın daim olsunGunaydiiiinnnnnnnn
Fasilali aclik denemelerim ise yaradi cok sukur devami gelir insallah
bende sevdim bu sloganı koşşş neslihan kosssssssssnillhan tatlım 2 gun için supersin, harikasın azmin daim olsun
2 li haneye 1 adım kalmış koshneslihankosh 90 lara koş. bu bi ara benim slogandı 70 ler için
evet cnm menuleri mutlak paylaşıyoruzşimdi geçmişi okudum . akşam menuler paylaşılıyor sanırım. gün içinde yediklerimizi. bugünden itibaren bende paylaşımda bulunacağım.
tamam sloganı sanada verdim ortak slogan ben 70 e sen 90 a koshhhhbende sevdim bu sloganı koşşş neslihan kosssssssss
yelizim menulerini göremiyorum. ne yiyorsun neler yapıyorsun menuleri bekliyorumGunaydiiiinnnnnnnn
Fasilali aclik denemelerim ise yaradi cok sukur devami gelir insallah
Tamam kaptanim bu hafta biraz savsakladim farkindayim ama bugunden itibaren duzenli yazmaya baslicam insallah menu listesini de yaparim tabi yeniden bu aksamdan itibarenyelizim menulerini göremiyorum. ne yiyorsun neler yapıyorsun menuleri bekliyorum
birde ruveydayı maruz görelim menu listesini sen bi sure yapsan sonra denize de öğretelim onla dönusumlu yapın olurmudenizmrv
GUNAYDIN CANIM HEMEN BAKIYORUM İYİ TATİLLERNeslihan tatlim Günaydin
Ben bodrumdayim yarfimcimda bugun yogun tatlim
Listeyi paylastim bir kontrol edermisin yinede birde duzeltme lazim renkte yapabilirmisin lütfen
ÇİKOLATAM HİÇ VİCDAN YAPMA KALK YERİNDE 100 KEZ HOPLA ZIPLA MOTİVENİ KAZAN BİTANEMarkadaşlarım günaydın hayırla cumalar ,akşam sporumu yapamadım yaa üzgünüm vicdan azabı duyuyorum ,saat 22:00 de arkadaşlarım aradı çağırdılar oturuyorlarmış 1 saatliğine gideyim geleyim dedi tabi ki gece 1:30 eve döndüm spor da kaldı.
güncel kg 64,00 ,muhteşem birgün olsun hepimize güzel ülkemize.
göremedim adaylar listesi nerde değişiklik mi yapıcam anlayamadımÇİKOLATAM HİÇ VİCDAN YAPMA KALK YERİNDE 100 KEZ HOPLA ZIPLA MOTİVENİ KAZAN BİTANEM
liste var adaylar listesi onu alıntılayıp doldururrmusun, ve harikasın şuncacık gunde 200gr gitmiş azmin daim olsun
hadi banum merakla bekliyoruz senide. benden 400gr gitmiş gayet memnunum
menun guzel kkuzum. ekmeği çıkartıp zamanla çiğ çerez koy yerine bak göbüş anında foslamıyormu demedin kaptanım dersin.
yelizim menulerini göremiyorum. ne yiyorsun neler yapıyorsun menuleri bekliyorum
birde ruveydayı maruz görelim menu listesini sen bi sure yapsan sonra denize de öğretelim onla dönusumlu yapın olurmudenizmrv
tebrik ederim ,harika darısı başımızaBu arada acayiiiip mutluyuuuumdün hemen uyucam dedim ama uyuyamadım 3 gibi uyudum ama artık nasıl bi heyecansa 8de uyandım ama kalkmadım tabi sonra 10da kalkabildim ve tartıldım gözlerime de inanamadım bikaç kez tartıya çıkıp indim ya listeye ilk girdiğim hafta 2 kilo vermişiim benden mutlusu yok bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?