- 4 Ağustos 2015
- 577
- 937
- 23
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.061
maşallah ne aktif ne güzel paylaşımlarınız var. telefondan girmek zor oluyor takip edemiyorum
sinsi takipteyim. burdan bilgileri çalıp ben zayıflıycam hahahah
çok teşekkür ederim
valla profili karıştır kuzum nasıl tarif edeyim bilmiyomki bende karıştırırken ekliyom zorlanıyom her seferinde :)
hoş geldin canım takıl arada gel sohbete. paylaşımlarımız güzel dir evet.
buraya transfermi olsam ne arada ortam değişikliği :)
banu beni yolar :)
Öğrendim sanırımçok güzel burası ya herkes sıcak ...inşallah devam ederiz hepberaber
BakiyorumRengarenkNesli oynakbasi34 bu arada fotoğraf yüklemeyi şimdi keşfettim profilimden değilmiş yukardaymış :) şimdi fotoğraflarımı eklicem müsait olunca bakabilirseniz çok sevinirim :) tabi yorumlarsanız çok da güzel olur :)
maşallah denizim incelme başlamış gördüm ben. başarın daim olsunRengarenkNesli oynakbasi34 bu arada fotoğraf yüklemeyi şimdi keşfettim profilimden değilmiş yukardaymış :) şimdi fotoğraflarımı eklicem müsait olunca bakabilirseniz çok sevinirim :) tabi yorumlarsanız çok da güzel olur :)
maşallah denizim incelme başlamış gördüm ben. başarın daim olsun
bi pazara gittim geldim sayfalar birikmis ne guzel iste boyle kalabalik bi takim olalim kimse biyere gitmesin lutfen
denizcigim bende baktim canim cok tatlisin masallahTeşekkür ederim ya biraz daha kilo veriyim yeni fotoğraflar çekinip koyucam hem daha çok belli olur fark :)
denizcigim bende baktim canim cok tatlisin masallah
yenmez vallaYaa çok teşekkür ederiminşallah çıtır olunca daha da tatlılaşıır tadımdan yenmem
oy bıdığa sahip çık annesi hadi git sen. ozaman sonuç listesi sende. bende uğrarım akşam bakarımay benim bidik dustu ust disler alt dudagi kesti gideyim de az oyun oynayayin birazda yemek yapayim
kaptanim aksam herkesyattiktan sonra listeleri hallederim ben
**TAKIM İÇİ İLK ÜÇ**
1-denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 %)
2-nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
3-Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 )
TEBRİKLERR kızlar başarımız daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?