Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah denizim incelme başlamış gördüm ben. başarın daim olsun
 
Yaa çok teşekkür ederim inşallah çıtır olunca daha da tatlılaşıır tadımdan yenmem
yenmez valla
ay benim bidik dustu ust disler alt dudagi kesti gideyim de az oyun oynayayin birazda yemek yapayim
kaptanim aksam herkesyattiktan sonra listeleri hallederim ben
oy bıdığa sahip çık annesi hadi git sen. ozaman sonuç listesi sende. bende uğrarım akşam bakarım
 
ELLERİNE EMEĞİNE DİLİNE SAĞLIK SEVGİLİ NURÇİN HANIM
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul/posts/767523633357369:0
ALINTIDIR

BU GERÇEKLER EKMEKÇİLERİ DELİ EDECEK!

Kardiyolog Dr. William Davis “Buğday Göbeği” kitabında buğdayın ve tahılların zararlarını ayrıntılı olarak anlatıyor. Bununla da yetinmeyip blogunda ve facebook sayfasında bu konuyla ilgili sürekli yazılar yazıyor. Tabii bir de bu görüşlere karşı olanlar var. Çölyak hastası olmayanlar için tahıl tüketmenin hiçbir zararı olmadığını, aksine tahıl tüketilmezse yeterince lif ve B vitamini alınamayacağını savunuyorlar. Dr. Davis’in bu makalesi “Diğer % 99: Sadece Çölyak Hastalığıyla Sınırlı Değil” başlıklı ve tahıl tüketiminin hangi hastalıklara neden olduğunu sıralıyor ve söyledikleriyle ilgili çok sayıda bilimsel çalışma olduğunu belirtiyor. Bakalım tahıllar çölyak dışında hangi hastalıklara neden oluyormuş:

• Serebellar Ataksiya
Gliyadine karşı oluşan çölyaktakinden farklı antikorlar beynin serebellum bölgesine hasar veriyor. Bu bölge koordinasyon, safra kontrolü ve birçok diğer vücut fonksiyonunu kontrol ediyor. Bazen serebellum hasarının sonu tekerlekli sandalyeye kadar gidiyor. Genelde buğdayı, tahılı kesmek akla gelmiyor oysa bu yapılırsa hastalığın ilerlemesi duruyor. Geri dönüşü zor çünkü sinir sistemi ve beyin dokusunun iyileşmesi kolay değil.

• Periferal Nöropati
Bacaklara ve çeşitli organlara giden sinirlerin hasar görmesi olarak tanımlanabilecek bu hastalık diyabet durumunda ortaya çıkıyor. Diyabet olmayan durumlarda ise gliyadinin tetiklediği bir otoimmün reaksiyon olarak gelişebiliyor. Tahılı kesince ortadan kalkıyor.

• Demir Eksikliği Anemisi
Buğday ve tahılların içindeki fitatlar demir emilimini % 90’a kadar azaltabiliyor. Demir eksikliği anemisinin ikinci önemli nedeni tahıl tüketimidir.

• Jinekomasti
Erkeklerdeki göğüs büyümesinin de en önemli nedeni tahıl tüketimi olarak gösteriliyor.

• B12 Vitamini Eksikliği
Tahıllar vücutta çok hayati görevleri olan B12 vitamininin emilimini sağlayan proteinin üretilmesini engelleyen bir etki yapıyorlar.

• Haşimato Tiroidit
Otoimmün bir hastalık olan Haşimato vakalarından % 50’sinde gliyadine karşı olan antikorlar yüksek oluyor. Tahıllardan uzaklaşılınca tiroid inflamasyonu gerilemeye başlıyor.

• Tip 1 Diyabet
Bu konuda kanıtlar çok açık, tüm vakalarda olmasa da büyük çoğunlukla pankreas hücrelerinin tahribatını gliyadinler başlatıyor.

• Romatoid Artrit
Bu hastalığın da gliyadinler tarafından başlatıldığı gösterildi.

• Tip 2 Diyabet / Hiperglisemi
Bir insanı diyabet yapmanın formülü çok basit, kan şekerini yükselten besinler ver, insülin direnci oluşsun, karaciğer yağlanması ve karın yağlanması başlasın, bu sonuçta insülinin işlevini engellesin. Bu süreç yüksek glisemik indeksli beslenmeyle başlıyor. Glisemik İndeksi en yüksek besinler ise tahıllar.

• Egzama, sedef, sebore, rosacea
Bu otoimmün cilt hastalıkları da çoğu zaman tahılları kesince iyileşiyor.

• Şizofrenik Paranoya, Bipolar Bozukluk, Depresyon

Bu hastalıkların görüldüğü kişilerde tahıllar kesilince önemli iyileşmeler sağlanıyor.

Özet çeviri: Nurçin Çağlar

İŞTE BU GERÇEKLER EKMEKÇİLERİ VE EKMEKÇİLERİN VAGONUNA BİNMİŞ DOKTORLAR İLE BESLENME UZMANLARINI HATTA BAKANLIĞI RAHATSIZ EDECEK...

İYİ Kİ VARSINIZ EKMEKÇİLERİN VAGONUNA BİNMEMİŞ BAĞIMSIZ DOKTORLAR, SİZLERİN SAYESİNDE GERÇEKLERİ ÖĞRENDIK VE PEK ÇOK HASTALIKTAN KURTULDUK...

http://www.wheatbellyblog.com/…/the-other-99-its-not-just-…/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…