- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.041
tabiki gizli değil açıktan gel kuzum. hayat paylaşınca güzel, bilgi paylaşınca güzel bizim sloganımız bu. SAĞLIKLI YAŞAYAMAYI ÖĞRENMEK amacımız ortaksinsi takipteyim. burdan bilgileri çalıp ben zayıflıycam hahahah
evet sen yap kuzum ben kontrol edicem nasılsa. yanlışın olsada yap en azından yanlışı öğrenirsin. hani nerde liste bir bulayım bakimm0,802 çıktı yazıyım mı :)
buraya transfermi olsam ne arada ortam değişikliği :)tabiki gizli değil açıktan gel kuzum. hayat paylaşınca güzel, bilgi paylaşınca güzel bizim sloganımız bu. SAĞLIKLI YAŞAYAMAYI ÖĞRENMEK amacımız ortak
banu misafir olup geliyor sende misafir ol sorun yok bence :) banum yolmasın seniburaya transfermi olsam ne arada ortam değişikliği :)
banu beni yolar :)
tebrikler canımmm ne guzel gitmiş beni yakalıdın sollamadan tutayım seniBende yazdım ama doğrumu yanlışmi oldu bilmiyorum tlf olunca bi ara net yoktu gelir gelmez yazdım ama öğrencim artık :)
Evet güzel gitti bu hafta :) ikinci kısma verilen kiloymus hemen duzelttim :)tebrikler canımmm ne guzel gitmiş beni yakalıdın sollamadan tutayım senidüzelteyim ben dur listenizi
son listeyi alıntılamamışsın neslihan ve oynakbaşının bildirimleri yok olmuşEvet güzel gitti bu hafta :) ikinci kısma verilen kiloymus hemen duzelttim :)
Vallason listeyi alıntılamamışsın neslihan ve oynakbaşının bildirimleri yok olmuş. bidahakine son listeyi alıntılarsın oldumu kuzum ben bulup değiştiriyim karışmasın ortalık
bengiisuu ( 78 / 78/ 1.2/ 1.51%) yuzden 1,538 çıkıyor yani 1,54 e yuvarlıyacaksınEvet güzel gitti bu hafta :) ikinci kısma verilen kiloymus hemen duzelttim :)
sorun değil kontrolden gelsin vaktin olursa paylaşıma sen taşı yok sa ben hallederimAyy kaptanım siz yazmışsınız saolun pazar tatile gitçez diye hazırlık yapııyodum kusura bakmayın birazdan da kuaföre gidicem :) kadın olmak çok zor yaaa
Ya ben kuaföre gidicem döndüğümde mesaj atarım hala taşınmamışsa ben taşırım ama direk üstüme almayım sorun çıkar flnsorun değil kontrolden gelsin vaktin olursa paylaşıma sen taşı yok sa ben hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?