- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.081
tesekkurler kaptanm**TAKIM İÇİ İLK ÜÇ**
1-denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 %)
2-nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
3-Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 )
TEBRİKLERR kızlar başarımız daim olsun
Evet 76.8 yeni kilombengiisuu ( 78 / 78/ 1.2/ 1.51%) yuzden 1,538 çıkıyor yani 1,54 e yuvarlıyacaksın
canım başlama kilon 78, bugun kilon ne onu yazacaktın sonrasında 1,2kg gittiğine göre 76,8 mi
Sekersiz icin. Bir de turk kahvesi icin bence granul kahvedense.kızlar bişey sorucam . ben hergün bi fincan kahve içiyorum yoksa işte uyurum :) kilo vermeme bi sakıncası varmı kahvenin ne yapayım azaltsammı
turk kahvesini tarcinli icebilirsin 1 fincankızlar bişey sorucam . ben hergün bi fincan kahve içiyorum yoksa işte uyurum :) kilo vermeme bi sakıncası varmı kahvenin ne yapayım azaltsammı
T.kahvesi sekersiz sıkıntıolmaz cnmkızlar bişey sorucam . ben hergün bi fincan kahve içiyorum yoksa işte uyurum :) kilo vermeme bi sakıncası varmı kahvenin ne yapayım azaltsammı
Canim virgulden sonra yuvarliyoz ya hani iste virgulden sonra 3 haneye bakacaksin oyle durumda hangisi buyukse dereceyi o alacak eşit olmayacakkaptanim 2 takimin ortalamasi esit gorunuyo onlari derecelendirirken ikisinede ayni dereceyi yazacagim dimi
Hisgeldin tatlim. Oh tatli telasa devam hayirlisiylaBen yine giremedim kac gundur.
Kuzenim dogum yapti. Ona gittik hastaneye.
Sonrasinda perde hali vs telasimiz basladi. Annemlerin noterde isi vardi marketti vs derken gelemedim iste.
Halilara bakiyorum da cok guzel halilar var. Insanin hepsini alasi geliyor ya nasil karar vericem ben
Ah damlam ev yolundaydım sonra yemekntelasi yeni gordum pardon cnm. Yuzdeniz guzel ama tebriklerselam kızlar en acilinden listemizi kontrol edebilcek var mı
***6.TAKIM 427.Etap***
45derya45(78,7 /78,4 / 0,3 / % 0,38 )
baldandane(89/ 0 / 0/ % 0 )
battaniye1 (75 /72,6 / 2,4 / % 3,2 )
bülbül-e bismil (83/ 82,9 / 0,1/ %0,02) 419. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 8 e bölündü
Dark_Paradise ( 117 / 116,7 /0,3 / 0,26% )
kaldi2sene( 67,4 / / / % ) ilk kez bildirim yapmadı
makres76 (60,7/60,2 /0,5 / % 0,82 )
selvos88( 76.0 / 75.6/0.4 / % 0.52 )
6. Takım Ortalaması:0,65
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim başarılarını daimi olsun hepiniz eksilin eksilin
Aynenn süper slogan :) korkun bizdenİnşallah ya :) pes etmek yoook BİZ KİLOLARDAN DEĞİL KİLOLARDAN BİZDEN KORKSUUUN bu da benim yeni sloganım
Ayy tarhana miss :) ama ben bilmiyorum nasıl yapılıyo bizede anneannem yapıyorArkadaslar Salçalı toz tarhana yapan varmi ...ben yapmak istiyorum ama hiç yapmadım hazir aliyordum ev yapımı ...ogluma toz tarhanayi süt kâtip pisiriyorum anne sütünden sonra en besleyici besin oluyormuş sütle pisirince..
Bizde de yogurtlu Dövmeli kurabiye gibi kurtuluyor ben toz yapmak istiyorum bu sefer :)Ayy tarhana miss :) ama ben bilmiyorum nasıl yapılıyo bizede anneannem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?