- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.121
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Eşim sağ olsun şirketten kendi bilgisayarını getirdide bu gece takılmadan yazabileceğim
Hazır aklımdayken hemen bugün yediklerimide paylaşayım ;
sabah; 1 büyük havuç rendesi
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüşbu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
Eşim sağ olsun şirketten kendi bilgisayarını getirdide bu gece takılmadan yazabileceğim
Öğlen; 200 gr ton balığı ( light ve iyice yağı süzülmüşbu arada tübe bir daha light ton balığı almam hiç güzel değilmiş
Akşam; 6 ızgara köfte, salata, 1 bardak ayran ( ayran listede yoktu ama uzun zamandır içmedim canım çekti hem oda protein)
Ayy bir defada ben light ton balığı almıştım diyet listemde vardı yedim tovbeee dedim gic begenmedimSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Hele şükür gelebildim
nice15 tatlım daha önce 2014 de 8. takımda yarışmışsın sanırım doğum nedeniyle ayrılmışsın doğrumu ?
ordan ayrılma sebebin tambumu öğrenmemiz lazım listeye eski üye izinden dönndu yazabiliriz durumuna göre ve haftaya alırız seni listeye .diskalifye edildinse yeni üye gibi giriş yapıcaz değilse
oynakbasi34 bilgin varmı banum
**TAKIM İÇİ İLK ÜÇ**
1-denizmrv ( 85 / 83 / 2 / 2.35 %)
2-nhtylz. ( 88/ 87/1/% 1.14)
3-Rengarenknesli ( 76,8/ 76,4/0,4 / %0,52 )
TEBRİKLERR kızlar başarımız daim olsun
niceee dun başladın ama umarım tartılmışsındır ilk kaydını sabitte olsa alalım
Ayy bir defada ben light ton balığı almıştım diyet listemde vardı yedim tovbeee dedim gic begenmedimsonraki liste hazırlanırken diyetisyenim light ton balığı yazıyorum dedi ben direk atladım aman allahım hayirr diye ne verirseniz verin onu vermeyin dedim
Canim diskalifiye olmadım diye düşünüyorum yinede bilmem istersen garanti olsun yeni olarak kayıt olsun sen bilirsin hatirlayamiyorum
Canim doğum sebebiyle ayrilmadim ben oyüzden hangi tarih bilmiyorum ama ben uzun zamandır girmiyorum bir kaç sene olmus olabilirHakikaten bir daha tövbe almam hatta bedava dağıtsalar işim olmaz
varsın 500 gram eksik gitsin yeterki onu yemek zorunda kalmıyayım
Canım bende sanmıyorum diskalifiye olduğunu ama bulmaya çalışırım senin son 8.ci takımdaki kaydınıbu arada ay olarak hangi aydı aşağı yukarı ona göre arayayım
Canim doğum sebebiyle ayrilmadim ben oyüzden hangi tarih bilmiyorum ama ben uzun zamandır girmiyorum bir kaç sene olmus olabilir
Ya maşallah burada kimse ekmek yemiyor heralde ben sabahları yiyorum sadece ama yiyorum iştebugunku menum
sabah
domates salatalik peynir zeytin ceviz
ogle
bir ksse corba
aksam
zeytinyagli fasulye
salata
ayean
spor
1.5 saat yuruyus
su
2 litre
Yaptım canım umarım olmuşturnice15 yanlis listeyo alintilamissin canim ustteki listeyi yeniden doldurabilirmisin
Tamam canım teşekkür ediyorumCanım buldum29 Nisan 2014de ayrılmışsın izne ayrılmışsın
Bende kendimi az yer sanirdim maşallah tatlım sana o ne irade öyleBende menümü yazayım :)
8.30 biber domates salatalık peynir
12.00 şekersiz Türk Kahvesi
15.00 domatesli bulgur pilavı 4 yemek kaşığı yanında 1 kase yoğurt
19.00 1 elma + galeta
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?