• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım çok sıkkın ya
napacağız bilmiyorum, ev arkadaşlarımla sabahtan beri kara kara düşünüyoruz
gözüm hiç almıyor o kadar yolu, yol neysede nereden ev bulcaz :çok üzgünüm:

canım çok sıkkın ya
napacağız bilmiyorum, ev arkadaşlarımla sabahtan beri kara kara düşünüyoruz
gözüm hiç almıyor o kadar yolu, yol neysede nereden ev bulcaz :çok üzgünüm:

kiz sende ne uzulup duruyorsun allah hayirlisini versin guzelim insallah bulursunuz bir ev valla yanindada degilizki yardim edelim guzelim y a
ama bence bu kadar takma kafana allah yardim eder emin ol sen gonlunu ferah tut yani

kiz sende ne uzulup duruyorsun allah hayirlisini versin guzelim insallah bulursunuz bir ev valla yanindada degilizki yardim edelim guzelim y a
ama bence bu kadar takma kafana allah yardim eder emin ol sen gonlunu ferah tut yani

canım ilçede ev yok, sorun bu, o yüzden bu kadar takıyorum kafama. yarın akşam yola çıkıyorum. erzuruma gideceğim. cumaya büyük ihtimalle dönemem. 2 günlük sağlık orucuyla 1 kilo vermiştim. regl oldum şişkinlikten gitti o 1 kilo beni aynı yazın mafoldumben hepsi gelince üst üstte geliyor :a015:

canım ilçede ev yok, sorun bu, o yüzden bu kadar takıyorum kafama. yarın akşam yola çıkıyorum. erzuruma gideceğim. cumaya büyük ihtimalle dönemem. 2 günlük sağlık orucuyla 1 kilo vermiştim. regl oldum şişkinlikten gitti o 1 kilo beni aynı yazın mafoldumben hepsi gelince üst üstte geliyor :a015:

ayy kiz burdayim
ya anliyorum guzelimde simdi siz evden neden cikiyorsunuz onu anlamadim bu onceden kontratiniz felan yokmu belli surede yani cikmanizdaki sorun ne

ayy kiz burdayim
ya anliyorum guzelimde simdi siz evden neden cikiyorsunuz onu anlamadim bu onceden kontratiniz felan yokmu belli surede yani cikmanizdaki sorun ne

benim tayini çıkan arkadaş varya ev onun üzerine idi. o gidince sıralamada olana evi verdiler. aslında evi alan kızın puanı benden düşüktü ama o evli, eşede puan veriliyor. o yüzden beni geçti. bana vermediler mafoldumben

benim tayini çıkan arkadaş varya ev onun üzerine idi. o gidince sıralamada olana evi verdiler. aslında evi alan kızın puanı benden düşüktü ama o evli, eşede puan veriliyor. o yüzden beni geçti. bana vermediler mafoldumben

hii anlamadim ya neyse hakkinda hayirlisi yurt gibi ogretmen evi gibi birseymi buda puanla veriliyor
aman bence simdiden uzme kendini git bakalim belki bulursun kimbilir

gece kuşu herkese merhaba der :kedi:
napıyonuz bakalım uyuyor musunuz mirmirmirmir
kaçıncı rüyanızı görüyorsunuz :uhm:
beni görüyor musunuz peki :1hug:
50 kilo olarak görün bari delikafadulden

günaydııııııııııııııınnnnnn opuyorumnanaktan
dükkanı açayım dedim zemuszemus
hadi gari uğrayın şu dükkana kaydirigubbakcemile5

gunaydın mıllet..

aynalar en guzelı canım sen tayınını ıste en soguk sehırdesın zaten...cok da canını sıkma...her ıste bır hayır vardır..

ya ben rose , sıyah ve sedayı cok merak edıyorum arada ugrasalar da ses verseler...

herkes nerelerdee.....

selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır herkes iyidirr,bende iyiyim şükür bir sorun yok şimdilik yemek yiyebiliyorum artık...15gün yaylada kaldım ailemle 10günde tatile gittim erkek arkadaşımla,bol bol yüzdüm yürüdüm yemek yedim temiz hava çok iyi geldi..şimdi 58,5 kiloyum hastalıkta verdim bikaç kilo ama daha vermiyorum şükür memnunum şimdilik..birde 4gün sonra sözüm var heyecanlıyım biraz

kızlarr günydın bn bugn kalkar kalkmas tuvalete giripte tartıldm ve 66 kilo geldmm ayyy sormaın çok mutlu oldm 1 kg gitmşş =)) vücudum zaten sıkılştıı iyice zaten.. bu hafta cuma dan p.tsiye kadr ankaraya düğüne gideceğiz geldiğimde de yaz çorbası diyetini yapıcm zaten çok seviorum o çorbayı öncedende öğünlerde yiordum bu seferede müsait oldğum bi zmanda 5 gün kadr yapıyım dedm...onnlada 2 kilo fln gider inş,önceki deneyimide öle olmştu..bnden bu kadr kızlar sizler neler yapıorsunz??

kızlar sporum hakkında da bilgi vermek istedim her gün spor salonum açık bnde esk de bulundğum sürece her gün mutlaka gidiorum sabhtan geceye kadr çaık kafaam göre takılıorum...p.tesi-çarşmba ve cuma 1 saat plates-latin dansi-fitness-aerobick fln karmaa bi çalışmaa yapıoruss hocamz 17 yıldır sporcu ve dünya 3. zaten.. nese kızlar 3 gün plates yapıorum ayırca alet çalışımıda yapıorm.dier 4 günde ise 45 dk bisiklet+15 dk eliptik+15 dk koşu bandında koşu+10 dk dier bisiklet ve ardından kol-omuz-back-bel-göbk aletlerini çalışıorum onlarda 30 dk.mı alıolar toplmda..daha sonra minder tepesnde 20 dk kalça-basen çalışıorum (buunu yapmaa hocaa zorluor kızlarr ya çnkü belim fln çok ince-popmde yok sadece basenler yana doğru açılmş onları düzeltmeye çalışıorusss) bundan sonra o 20 dk.boynca minder tepesnde yaptğım hareketlerii evde de bir kere dha yapmaya karr verdm kızlar

merhaba hanımlar ben yine yoğunum bugün sabah bir dilim ekmek ve peynir yedim.öğlende 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim.akşamada allah kerim.bu arada ben önümüzdeki haftadan itibaren izne ayrılıyorum.3 hafta kadar.tatile gideceğiz.ama eve dönünce müsait olduğum zamanlarda girerim.bu sürede beni geri dönmek üzere ayrıldı yazarsınız.ama cumaya kadar burdayım daha.

Back
X