Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben eylülde yarışmaya dahil olucam dimi şimdi sadece ikili eşleşmedeyim ?!!!
evet canım 11 eylule kadar adaylar listesindesin. her cuma adylar listesinde bildirimi yapacaksın. 11 eylülde ana listede olacaksın. motivene faydası olabilir istersen diğer topiktede yazabilirsin
bengi cim su hayattır candır. sabah kalkarkalkmaz limonlu 2 bardak su içmeden gune başlama aynı şekilde yatmadan öncede. su içmeyi hatırlatıcı akıllı telefon programlarından indirebilirsin. aynı dertten muzdarip sodtlarım kullanıyor memnunlar. suyunu takip et çok önemli. yukarda verdiğim tarife yakın şeyleri suyuna eklemek zevk getirebilir. heryolu denemek lazım su için

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Geçte olsa gelebildim şükür

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu Hemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca

Kabızlık deseniz devam ediyor hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )

slm ,yenicez hepsini birinci olucaz :)

İnşallahhhhhhhhhh

yeşil çay iyi gelmiyor mu ,aç karnına iç ama yemeklerden yarım saat önce çok işe yarıyor.

YOk canım maalesef benim bünye çok cins millet yeşil çay içer ödem atar ben içerim üzerine ertesi gün 1 kg artı görürüm onun yerine karışık bitkili çaylar içmeye çalışıyorum arada ama çoğu zaman sırf limonlu su daha iyi geliyor bana ama şimdi düşünüyorum acaba limonlu su kabızlık yapabilirmi hani limon ağzımı buruşturuyor ya belki bağırsaklarda buruşuyordur

yeşilçay tüyaları lütfen. tarçınlı mı yapıyorsunuz ? Ne zaman kaç adet içiyorsunuz ?

Valla ben genelde kahvaltıda içmeye çalışıyorum normal çayı pek sevmediğimden kahvaltıda güzel oluyo benim için hatta dün kahvaltıda içmeyince eksiklik hissettim :) günde 1 bardak içiyorum yani genelde ama 2 bardak da içenler oluyo zaten 2den fazlası da çok iyi değil diyolar benim bildiklerim bunlar :)

Çok sevindim valla az kalmış nikaha da :) hayırlısıyla güpgüzel olur inşallah her şey

Kaptanım biz normalde bugün gidicektik bugün bildirim yapıcaktım ama yarına kaldı sanırım zaten daha bilet de almadık o yüzden bildirimi de normal şekilde yarın yapıcam :) bakalım inşallah gene eksileri görürüz hepimiz :)

Dünkü menü çarşamba

Sabah 12.00 sebzeli omlet 1 dilim kepek ekmeği salatalık zeytin peynir çay

Ara 5 küçük galeta yarım armut

Akşam 17.00 taze fasulye yoğurt turşu

ara 7 hurma 8 fındık dut kurusu

Su 3 litre

spor 4 mil Leslie

Evet tam 30 gun kaldi dugune. 2 aydir falan beni tasasi sardi zaten nasil ayrilirim evden cikmasam mi kuaforden salona mi gecsem kesin aglarim ben of puf vs vs diye dusune dusune kendimi yedim. Hani gitsem de kurtulsam dusuncesi olur bazi insanlarda ailesiyle anlasamaz sevmez ben tam tersiyim. Hatta nisanlima seni ic guveysi alsak diye bile teklif ettim

Kaptaniiim gondereyim davetiye isterseniz gercekten

Cok yorulduk iki gundur ama cok guzel yorgunluklarmis.
Verem savas dispanserine gittik biz daha hicbir sey demeden gorevli aciklamaya basladi. Suraya buraya gidin diye. E daha niye geldigimizi soylemedik dedik. Belli cıvıl cıvılsınız evlilik islerine gelmissiniz dedi
Dun de 3 4 Senedir gormedigim lisedeki en yakin arkadasimla bulustuk. Oyle gecti gunler iste
Mobilyalar gelsin de yerlestirmeye gidelim artik sabirsizlaniyorum onun icin. Yerlesince fotograflarini ceker koyarim profilden

yeşilçay tüyaları lütfen. tarçınlı mı yapıyorsunuz ? Ne zaman kaç adet içiyorsunuz ?

Ben ilk zamanlar saat 5 6 Gibi icerdim. 1 bardak. Cok gec vakte birakinca uykumu kaciriyordu. Sonrasinda beni cok etkiledi. Dusuk tansiyonluyumdur. Yesil cay tansiyon dusuren bir cay. Elim ayagim titremeye basim donmeye gozler kararmaya baslayinca biraktim. Ara verdim. Simdi arada iciyorum yine . sevdigim icin tamamen birakamadim

Insallah caniimmm. Tesekkurler

Canım gercekten iyi yurumussun tebrik ediyorum

Hiii :) bende pembeyi çok severim ne guzell canım arkadaşım tabikiii 1.olacağız elimizden gelen herseyi yapalımmm
Inşallah canım benim bugün sporu bol bol yapıyoruz tamam mı?
Hem yarın tartı günü eksileri görürüz Allahın izniyle az yiyip bol spor ve cok su

Ben de yazayim menulerimi. Cok sagliksiz evde denemeyin

Sabah
Kan vermek icin bir sey yemeden ciktim evden.
Kani verdik. Ben dayanamam kan isine. Benim rengim filan atti elim ayagim bosaldi. Nisanlim da korktu kiz gidiyo diye agzima cikolata tikti. Sonra da meyve suyusuyu icirdi. Sabahim igrenc oldu bu bir.

Oglen
Isleri halledince cok aciktik. Oturduk pizza yedik beraber. Oglen de igrenc oldu bu iki.

Aksam bir sey yemedim.
Hucrelerim ac kaldi malesef sali gunu.
10Binden fazla adim attim. 2 litreden fazla su ictim.

Carsamba menum

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates

Aksam
Disarda olunca yine fast food oldu. Sevdicegim de acele etti biraz yola cikacakti iste gec Kaldik gec kaldik diye diye ekmek arasi fast food yedik.

Yine 2 litre kadar su ictim. Cokca da yurudum.
Duzenime de geri döndüm bugun itibariyle.

Canim menu güzel sadece böreği gündüz yeseydin daha iyi olurdu spor harika ebru Şallı ilemi yapiuorsun platesi

oynakbasim cok gecmis olsun sukur bisey olmamis

Hem yarın tartı günü eksileri görürüz Allahın izniyle az yiyip bol spor ve cok su
Eveett :) görelim eksileri inşaallah
Tamammdir :) bol spor bol su ve süper bir menü çok merak ediyorum yarınki kiloları mızı :)

misafir kabul ederseniz ne mutlu bana :)
misafirde olabilirsin, ordada arkadaşlarla motiveli bulunabilirsin. ben ilk geldiğimde kk ya 3 topikte yazmıştım 15kg seruvenimde bak oynakbaşımda her topiğe yazar daha motive oluyor bişi öğreniyorsun

canım sabah kalkınca 1 bardak su ve 1 küçük fincan açık yeşilçay içebilirsin
ben yeşilçayımın içine aktardan aldığım yasemin yapraklarından bazen tarçın bazen karanfil bazen limon sıkarak içiyorum
bazen ofistede açık 1 fincan
bazen akşam yatarken açık 1 fincan oluyor
yani bazen gunde 3 fincan bazen 1 bazen 2 oluyor. uzattımmı bilmem

tamam sabah tartılıp eklersin listeye. listeyi akşam yatmadan yayınlıcam zaten. sabah tartılabilirsin dimi sıkıntı olmaz

menun sporun harikaaaa
önerim: sadece o galetaları sevmedim. yerine besleyici çiğ çerez ekleyebilirsin.
HATTA BAZEN HAŞLANMIŞ BUĞDAY BİLE YENEBİLİR BU ARALARDA YOĞURTLA
işlenmiş karbonhıdrattan hayat boyu olduğunca sakınmakta fayda var

evet davetiyeni yollarsan belki telgraf belki çiçek yollarım kim bilir
menulerine yorum yapmimm kuzum sen zaten biliyorsun zaten bu dönemi az hasarla atlatırsın umarım

kelebeklerimizi uçurduk erisin yağlar

büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
banum şu kabızlıga bi çare bul gayrı. hayra alamet değil be kuzum. hint yağı iç dicem ama kaç gundur kabızsın bu son çare çünki, ama içmeye karar verirsen sana nasıl yapman gerektiğini detayla anlatmam lazım. kendi aşına yapma olurmu

bu gun sporları geç saate bırakmayın, mümkünse erken ve hafif spor yapın. sebebi şişkinlik yapması
ben dun onca yurudum sabah davul gibi kalktım

Fairy Tale 123 cansum tatil nasıl gidiyor, uğrayamadın da yarın bildirimi unutma ve yarından itibaren menuleri duzenli paylaş oldumu, bak haftaya yarış var senle ben kırmızı takımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…