- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.581
evet canım 11 eylule kadar adaylar listesindesin. her cuma adylar listesinde bildirimi yapacaksın. 11 eylülde ana listede olacaksın. motivene faydası olabilir istersen diğer topiktede yazabilirsinBen eylülde yarışmaya dahil olucam dimi şimdi sadece ikili eşleşmedeyim ?!!!
bengi cim su hayattır candır. sabah kalkarkalkmaz limonlu 2 bardak su içmeden gune başlama aynı şekilde yatmadan öncede. su içmeyi hatırlatıcı akıllı telefon programlarından indirebilirsin. aynı dertten muzdarip sodtlarım kullanıyor memnunlar. suyunu takip et çok önemli. yukarda verdiğim tarife yakın şeyleri suyuna eklemek zevk getirebilir. heryolu denemek lazım su içinGünaydın kızlaarNasılsıniz bakalım bugün ....yarın için tam gaz devam kaçamak yok ...burda hava 2 gündür baya serin ve su içme ihtiyacım azaldı hnuz hiç su içmedim serinlik olunca akla gelmiyor gidim şişeye dolduraym elime alayım
slm ,yenicez hepsini birinci olucaz :)
yeşil çay iyi gelmiyor mu ,aç karnına iç ama yemeklerden yarım saat önce çok işe yarıyor.
topiğiniz eylülden sonra yeni üyelerle dolar diye tahmin ediyorum. tatilde diyet yapası olmayabiliyor insanlarınzekikadin 100 kilo ve üzeri grubuna da bekleriz canım yeni kuruldu desteğe ihtiyacımız var. Arada girip oraya da yazarsın listeye de girersin olmaz mı
misafir kabul ederseniz ne mutlu bana :)zekikadin 100 kilo ve üzeri grubuna da bekleriz canım yeni kuruldu desteğe ihtiyacımız var. Arada girip oraya da yazarsın listeye de girersin olmaz mı
yeşilçay tüyaları lütfen. tarçınlı mı yapıyorsunuz ? Ne zaman kaç adet içiyorsunuz ?
Ben geldiiiim.
Iki gundur nisanlimla nikah islemlerini halletmeye calisiyorduk. Dun 8de evden ciktim. Aksam 8de geldim. Sonra da sevdicegimin arabasi bos gutmesin esyali gitsin diye birkac esya koliledim 2ye kadar.
Bugun de oglen ciktim aksam gelebildim. Hallettik islerimizi cok sukur. Gunumuzu de aldik 22 eylule
Cok yorgun hissediyorum kendimi. Iki gun de 10binden asagi adim atmadim. Iyi yuruduk
kızlar menuler harikaydı bu hafta yarın çok güzel bildirimler bekliyorum. beni acayip bir cuma heyecanı sardı, daim olsun işallah da kalan şu 8kg mıda vereyim artık.
şimdiden buraya yazıyım herkes duysun
sabah kalkınca aç karna mümkünse su içmeden 15-20dk oyalanıp wc ye çıkabiliyorsak çıkıp sonra tartılalım. cuma harici tartılmanızı tasvip etmiyorum, bu cuma heyecanını baltalıyor, şevki kaçırıyor.
En geç saat 12 de kilo bildirimi yapmayı unutmayın. Bunu kati bir kural olarak yeniliyorum
hayirli sun canimbenim az kaldi desene annenin babanin bol bol keyfini cikarmaya calis ayri illerde olacaksiniz
ay duygulandim ben nezaman gelin gorsem annemin arkamdan aglayisi aklima gelir
ben ne zaman yesem bagirsaklarimi calistirir belki oynakbasi nada bi faydasi olur
zeze_84
yelizim sebze suyu içmeye önce 2-3 şeyle başla, zamanla bir şeydaha ekle tadını sevmedinse değiştir. her tarif her damak tadına uymuyor. ben genelde: limon suyu+salatalık+maydanoz+karalahana ama az tutam halinde ekleyip çekiyorum. içine başka bişi eklemedim bazen elma dilimi koyarım fılan. sende kendi damak tadına göre tecrube edin
harika menu ve spor
ruveydammm bende sabah gelirken şunu bi dürteyim napar neder diyordum gelmiş haber etmişsin çok şükür.
işlerin kolayladınmı kuzum. evi döşediğinde foto bekliyoz düğünede az kaldı davatiyemizi unutma
akşam menune bayıldım çok uyumlu isabetli olmuş. ekmeksiz olmasıda harika spor süper
menun guzel kuzum. karışık çerez ölçüsüde çok değil tarifine göreama sen biliyorsun ölçüyü
menun genel olarak beğendim dengeli besleyici sağlıklı olmuş
sana resimli su tarifi koydum. içindekilerden bulduğun kadarını ekle gazozumsu bir su oluyor içimi kolay sevimli. su içemeyenlere sıkça önerdiğimiz. banada kaptanların kaptanı sweet banumdan hatıraydı buldum arşivden ekledim dene bakalım
ahahah kızlar bende terazi burcuyum. dün tam bende adaşıma burcunu soracaktım, az teraziymiş gibi gelmişti de
tutturmuşum demekkiEki Görüntüle 1616542
yeşilçay tüyaları lütfen. tarçınlı mı yapıyorsunuz ? Ne zaman kaç adet içiyorsunuz ?
Çok sevindim valla az kalmış nikaha da :) hayırlısıyla güpgüzel olur inşallah her şey
Kaptanım biz normalde bugün gidicektik bugün bildirim yapıcaktım ama yarına kaldı sanırım zaten daha bilet de almadık o yüzden bildirimi de normal şekilde yarın yapıcam :) bakalım inşallah gene eksileri görürüz hepimiz :)
Canım gercekten iyi yurumussun tebrik ediyorumbende zz raporumu yazıp kaçayım
sabah kalkınca 7,00 de 2 brdk su ve kefir,
7,30 da yurume yarım saat
8,30 da kahvaltı: yumurta+zeytin+peynir+salatalık domates+ fıstık çiğ+ 1/4 avakadomm kavuştum ucuzlamış
14,00 de yoğurtlu kabak yemeği+biraz fındık
16,00 da 1 bardak ayran+biraz fındık
18,00 de kızım ilkkez kek yapmış 1 ince dilim yedim ve 30dk yurume ve biraz yuzme yaptım
19,00 da yarmalı yoğurt çorbası+ ve karalahana yemeği+salata
ve akşam 20,30 da gene 1 saat yurume
sporlarım toplam: 2 saat yurumeyle skor kırdım sanırım kendimceayacıklarım ağrıyo valla
Inşallah canım benim bugün sporu bol bol yapıyoruz tamam mı?Hiii :) bende pembeyi çok severimne guzell canım arkadaşım tabikiii 1.olacağız elimizden gelen herseyi yapalımmm
Canim menu güzel sadece böreği gündüz yeseydin daha iyi olurdu spor harika ebru Şallı ilemi yapiuorsun platesikızlar hepinize harika bir perşembe diliyorum ,rastgele ... :)
dün menüm :
sabah 08:00 yeşil çay
08:30 1 dilim ekmek + peynir + salatalık + biber + domates
ara 11:30 1 kabuklu salatalık
öğlen 12:00 yeşil çay
öğlen 12:30 2 kaşık kıymalı yumurta + 2 kaşık yoğurt
15:30 sütlü hazır kahve
17:30 yeşil çay
Akşam 20:00 1 dilim börek
gece 23:00 2 set 10 kez squat + 45 dk plates
budur...
oynakbasim cok gecmis olsun sukur bisey olmamisSElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim şükür
Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durduHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu
Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdueşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca
Kabızlık deseniz devam ediyorhadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )
İnşallahhhhhhhhhh
YOk canım maalesef benim bünye çok cinsmillet yeşil çay içer ödem atar ben içerim üzerine ertesi gün 1 kg artı görürüm onun yerine karışık bitkili çaylar içmeye çalışıyorum arada ama çoğu zaman sırf limonlu su daha iyi geliyor bana ama şimdi düşünüyorum acaba limonlu su kabızlık yapabilirmi hani limon ağzımı buruşturuyor ya belki bağırsaklarda buruşuyordur
Eveett :) görelim eksileri inşaallahInşallah canım benim bugün sporu bol bol yapıyoruz tamam mı?
Hem yarın tartı günü eksileri görürüz Allahın izniyle az yiyip bol spor ve cok su
Tamammdir :) bol spor bol su ve süper bir menüInşallah canım benim bugün sporu bol bol yapıyoruz tamam mı?
Hem yarın tartı günü eksileri görürüz Allahın izniyle az yiyip bol spor ve cok su
misafirde olabilirsin, ordada arkadaşlarla motiveli bulunabilirsin. ben ilk geldiğimde kk ya 3 topikte yazmıştım 15kg seruvenimdemisafir kabul ederseniz ne mutlu bana :)
canım sabah kalkınca 1 bardak su ve 1 küçük fincan açık yeşilçay içebilirsinyeşilçay tüyaları lütfen. tarçınlı mı yapıyorsunuz ? Ne zaman kaç adet içiyorsunuz ?
tamam sabah tartılıp eklersin listeye. listeyi akşam yatmadan yayınlıcam zaten. sabah tartılabilirsin dimi sıkıntı olmazÇok sevindim valla az kalmış nikaha da :) hayırlısıyla güpgüzel olur inşallah her şey
Kaptanım biz normalde bugün gidicektik bugün bildirim yapıcaktım ama yarına kaldı sanırım zaten daha bilet de almadık o yüzden bildirimi de normal şekilde yarın yapıcam :) bakalım inşallah gene eksileri görürüz hepimiz :)
menun sporun harikaaaaDünkü menü çarşamba
Sabah 12.00 sebzeli omlet 1 dilim kepek ekmeği salatalık zeytin peynir çay
Ara 5 küçük galeta yarım armut
Akşam 17.00 taze fasulye yoğurt turşu
ara 7 hurma 8 fındık dut kurusu
Su 3 litre
spor 4 mil Leslie
evet davetiyeni yollarsan belki telgraf belki çiçek yollarım kim bilirEvet tam 30 gun kaldi dugune. 2 aydir falan beni tasasi sardi zaten nasil ayrilirim evden cikmasam mi kuaforden salona mi gecsem kesin aglarim ben of puf vs vs diye dusune dusune kendimi yedim. Hani gitsem de kurtulsam dusuncesi olur bazi insanlarda ailesiyle anlasamaz sevmez ben tam tersiyim. Hatta nisanlima seni ic guveysi alsak diye bile teklif ettim
Kaptaniiim gondereyim davetiye isterseniz gercekten
Cok yorulduk iki gundur ama cok guzel yorgunluklarmis.
Verem savas dispanserine gittik biz daha hicbir sey demeden gorevli aciklamaya basladi. Suraya buraya gidin diye. E daha niye geldigimizi soylemedik dedik. Belli cıvıl cıvılsınız evlilik islerine gelmissiniz dedi
Dun de 3 4 Senedir gormedigim lisedeki en yakin arkadasimla bulustuk. Oyle gecti gunler iste
Mobilyalar gelsin de yerlestirmeye gidelim artik sabirsizlaniyorum onun icin. Yerlesince fotograflarini ceker koyarim profilden
Ben ilk zamanlar saat 5 6 Gibi icerdim. 1 bardak. Cok gec vakte birakinca uykumu kaciriyordu. Sonrasinda beni cok etkiledi. Dusuk tansiyonluyumdur. Yesil cay tansiyon dusuren bir cay. Elim ayagim titremeye basim donmeye gozler kararmaya baslayinca biraktim. Ara verdim. Simdi arada iciyorum yine . sevdigim icin tamamen birakamadim
Insallah caniimmm. Tesekkurler
Inşallah canım benim bugün sporu bol bol yapıyoruz tamam mı?
büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Geçte olsa gelebildim şükür
Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durduHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu
Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdueşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca
Kabızlık deseniz devam ediyorhadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok ulen cuma öncesi olacak işmiydi bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )
İnşallahhhhhhhhhh
YOk canım maalesef benim bünye çok cinsmillet yeşil çay içer ödem atar ben içerim üzerine ertesi gün 1 kg artı görürüm onun yerine karışık bitkili çaylar içmeye çalışıyorum arada ama çoğu zaman sırf limonlu su daha iyi geliyor bana ama şimdi düşünüyorum acaba limonlu su kabızlık yapabilirmi hani limon ağzımı buruşturuyor ya belki bağırsaklarda buruşuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?