Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel canım menunde sporunda :)

selam kizlar
denizmrv iyi eglenceler iyi tatiller canim ama unutma su an bi yarisin icindeyiz ucunda cezalar var kendini dusunmuyosan beni.dusun dikkatli ol

Tmm ortak merak etme elimden geleni yapicam insallah :) bol bol yuzucem en azindan oyle telafi ederim

Tabi orasi oyle kaptanim da cok sıkıp da bikmak da istemiyorum sonra tabi gene dikkat ediyorum da :) dayimlarla falan da keyfini cikariyorum biraz acikcasi

Menulerimi telefona kaydetmistim direk ss alip atayim dedim yazmakla ugrasmayim diye onceki gun yolculukta hic uyuyamadim ben otobus yolculuklarinda hic uyuyamam ben o yuzden acikmayim diye meyve falan yedim cikmadan ama gene cok aciktim o yüzden ikinci servis yapildiginda kucuk kurabiyemsi biseyler vardi onlardan yedim bikac tane normalde ekmek arasi biseyler falan yerdim yolculukta da tuttum kendimi neyse ki

Dun de kahvaltida o aclikla bi dilim ekmek yedim valla artik bi de aylar sonra ilk kez makarna yedim ya benim gibi bi makarna manyaginin 1-1.5 aydir makarna yememesi mucizeydi dun de bu arada spor yaptim bi 45 dk bi de 30 dk olmak uzere iki kez yuzdum sonra yoldan geldik yorgunluk atalim diye direk denize goturduler bizi gelince de ben dustan sonra uyudum uyaninca da annem daha sebze yemegini yapmamisti makarna vardi bi tek ondan bastırmak icin yedim oyle iste bakalim simdi de kahvalti yapicam sonra gene yuzmeye gidecek gibiyiz

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-30-10-43-24.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 44
***14.TAKIM EYLÜL AYI HEDEF LİSTESİ ***

nhtylz. ( 87------------>85
Rengarenknesli ( 76,4----------->74
kitap_asigi( 64,4--------->60
Fairy Tale 123 ( 78-------->
denizmrv 82,8 --------->79

bengiisuu ( 76.4--------->74
Nillhan( 99,6--------->
nice15 ( 65.2 --------->63
Zekikadin ( 101,50--------->
cocolate ( 63,2 --------->
oynakbaşı banu ( 103.7--------->101
YENİBİRBEN --------->85,2

EYLÜL AYI HEDEF TAHTASINI DOLDURUYORUZ EKSİKSİZ MELEKLERİM

Selam citirlarim

Kızlaar özel gün ödemini atmak için bildiginiz birşeyler varmi
Bitki caylari iyi gelir. Yesilcay. Papatya filan ic kuzum.
Maşallah canım seninki büyümüş allah ömür versin inşallah
Daha cik kucuk bebegin . Bencede emzir guzel beslenki saglikli sut icsin annesi :)

valla benim kizlar evde sporu aksam esim yuruyuse cikartirsa yapabiliyorum malesef okullarin acilmasini 4 gizle bekliyorum yuruyus yapabilmek icin
Bende bende 4 gozke okulkari ve serin havalari bekkiyom yelizim

Arti gelmede yakarimmm denizim bu hafta kizlar da listede olacak ilk 3 istiyorum bennnnn

Menun sporun harika bitanem
Gunaydiiinn ...Teşekkür ederim kaptanimmm tam gaz devam planladım menülerimi bir haftalık umarım kaçamak siz uyabilirimsuan için çok güzel gidiyor takimdasima güveniyorumberaber basaracagizz
Oh cok guzel melegim hadi aldik gazimizi

kızlar jiilian michaels var ya 30 günlük programı var ona başlayalımmı birlikte ben başlamak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum şimdi inceledim 30 günlük fark inanılmaz yapalımmı ne dersiniz
Yapalımmm bende varimm hepberaber yapalım :) neyi nasıl yapıyoruz nerden bakacagiz canım videosu varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…