- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.801
Maşallah sevindim canim iyi olmasına :) çok şükür ...aman onlar hasta olmasın ..benimki 1.5 yaşında buyuttum sayılır teyzesi seninki minikmis daha :)Sağol canım telafi ettim sayılır bugün :)
Kızım 4 aylık canım seninki ne kadar yaş aldı mı
Güzel canım menunde sporunda :)Bugün menum
Öğle 12.00 patatesli omlet salatalık domates çay peynir
Ara 2 hurma 5 fındık
Aksam 18.30 1 lahmacun salata salgam
Ara besi bir yerde çay
Bugün kacamagim dondurma yedim masum bir tatlı değil mi :)
Spor 4 fast mil Leslie
Markete gittim dolaştım kucagimda kizimla
3 litre su icildi
selam kizlar
denizmrv iyi eglenceler iyi tatiller canim ama unutma su an bi yarisin icindeyiz ucunda cezalar var kendini dusunmuyosan beni.dusun dikkatli ol
elinden gelenin fazlasını istiyorum, hazır takımda gazını almışken sakın eski yeme düzenine dönme, yapabilirsin ben 8 aylık kilo verme sürecimde hiç kaçamak yapmadıysam herkes bunu başarabilir, sende başarabilirsin. hedefe kitlen ulaşana kadar cısları sadece ruyanda serbest bırakıyorumdenizimmm....
Maşallah canım seninki büyümüş allah ömür versin inşallahMaşallah sevindim canim iyi olmasına :) çok şükür ...aman onlar hasta olmasın ..benimki 1.5 yaşında buyuttum sayılır teyzesi seninki minikmis daha :)
canim bebisin hastaymis gecmis olsun bidiklar hasta olmasin benimde var bidikim 16 aylik emiyorsa bol bol emzir annesi iyi gelirMaşallah canım seninki büyümüş allah ömür versin inşallah
valla benim kizlar evde sporu aksam esim yuruyuse cikartirsa yapabiliyorum malesef okullarin acilmasini 4 gizle bekliyorum yuruyus yapabilmek icinIyi pazarlar kızlar sporla geçen bir gün olur inşallah
Aminnn canım hepimizinkine inşallah :)Maşallah canım seninki büyümüş allah ömür versin inşallah
Bitki caylari iyi gelir. Yesilcay. Papatya filan ic kuzum.Kızlaar özel gün ödemini atmak için bildiginiz birşeyler varmi
Daha cik kucuk bebegin . Bencede emzir guzel beslenki saglikli sut icsin annesi :)Maşallah canım seninki büyümüş allah ömür versin inşallah
Bende bende 4 gozke okulkari ve serin havalari bekkiyom yelizimvalla benim kizlar evde sporu aksam esim yuruyuse cikartirsa yapabiliyorum malesef okullarin acilmasini 4 gizle bekliyorum yuruyus yapabilmek icin
Arti gelmede yakarimmm denizimMenulerimi telefona kaydetmistim direk ss alip atayim dedim yazmakla ugrasmayim diye onceki gun yolculukta hic uyuyamadim ben otobus yolculuklarinda hic uyuyamam ben o yuzden acikmayim diye meyve falan yedim cikmadan ama gene cok aciktim o yüzden ikinci servis yapildiginda kucuk kurabiyemsi biseyler vardi onlardan yedim bikac tane normalde ekmek arasi biseyler falan yerdim yolculukta da tuttum kendimi neyse ki
Dun de kahvaltida o aclikla bi dilim ekmek yedim valla artik bi de aylar sonra ilk kez makarna yedim ya benim gibi bi makarna manyaginin 1-1.5 aydir makarna yememesi mucizeydidun de bu arada spor yaptim bi 45 dk bi de 30 dk olmak uzere iki kez yuzdum sonra yoldan geldik yorgunluk atalim diye direk denize goturduler bizi gelince de ben dustan sonra uyudum uyaninca da annem daha sebze yemegini yapmamisti makarna vardi bi tek ondan bastırmak icin yedim oyle iste bakalim simdi de kahvalti yapicam sonra gene yuzmeye gidecek gibiyiz
Bugün menum
Öğle 12.00 patatesli omlet salatalık domates çay peynir
Ara 2 hurma 5 fındık
Aksam 18.30 1 lahmacun salata salgam
Ara besi bir yerde çay
Bugün kacamagim dondurma yedim masum bir tatlı değil mi :)
Spor 4 fast mil Leslie
Markete gittim dolaştım kucagimda kizimla
3 litre su icildi
Oh cok guzel melegim hadi aldik gazimiziGunaydiiinn ...Teşekkür ederim kaptanimmmtam gaz devam planladım menülerimi bir haftalık umarım kaçamak siz uyabilirim suan için çok güzel gidiyor takimdasima güveniyorum beraber basaracagizz
CanımKızlaar özel gün ödemini atmak için bildiginiz birşeyler varmi
sagol canım hastaydı ıyı simdi çok sukur emmiyor canım malesefcanim bebisin hastaymis gecmis olsun bidiklar hasta olmasin benimde var bidikim 16 aylik emiyorsa bol bol emzir annesi iyi gelir
canım çoçuklar durmuyor mu o yuzden mi yapamıyorsun leslie filan yapamazmısın onalarada eglene olur hemvalla benim kizlar evde sporu aksam esim yuruyuse cikartirsa yapabiliyorum malesef okullarin acilmasini 4 gizle bekliyorum yuruyus yapabilmek icin
sen hiç merak etme 1. olacagız evelallah ben kendi adıma çok gayret ediyorum spora ağrlık verdim iyiceArti gelmede yakarimmm denizimbu hafta kizlar da listede olacak ilk 3 istiyorum bennnnn
Yapalımmm bende varimmkızlar jiilian michaels var ya 30 günlük programı var ona başlayalımmı birlikte ben başlamak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum şimdi inceledim 30 günlük fark inanılmaz yapalımmı ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?