- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #117.821
Canim youtube da var jillian Michael 30 day shred galiba level 1 den başlıyoruz 40 dakika baya ağır ama çok işe yarıyor sevindim hevesli olmana el ele verip yaparız inşallah birbirimizi gaza getiririzYapalımmm bende varimmhepberaber yapalım :) neyi nasıl yapıyoruz nerden bakacagiz canım videosu varmi
Hic emmedimi bebegin yoksa erken birakanlardanmi. Benim kizim 10 aylikken kendi birakti oglumu da 2 yasini gecince zorla biraktirdim. Ama emmeyen bebekler oluyormusCanım
sagol canım hastaydı ıyı simdi çok sukur emmiyor canım malesef
sen hiç merak etme 1. olacagız evelallah ben kendi adıma çok gayret ediyorum spora ağrlık verdim iyice
kızlar jiilian michaels var ya 30 günlük programı var ona başlayalımmı birlikte ben başlamak istiyorum yanıma arkadaş arıyorum şimdi inceledim 30 günlük fark inanılmaz yapalımmı ne dersiniz
Ah bende isterdim sizle baslamayi ama alanya hala yanıyor bildigin hamam nemli sicak. Yuruyus ve yuzmeyle bi sure daha devam ama kis sporlarimi ozledim. Okullar acilsin hava ilinsin gene yapalimYapalımmm bende varimmhepberaber yapalım :) neyi nasıl yapıyoruz nerden bakacagiz canım videosu varmi
Tamam canım buldum indirdim ...Canim youtube da var jillian Michael 30 day shred galiba level 1 den başlıyoruz 40 dakika baya ağır ama çok işe yarıyor sevindim hevesli olmana el ele verip yaparız inşallah birbirimizi gaza getiririz
Menun çok güzel kaptanimmm eksileri görürsun kesin :)Bende menumu yazayim pazar sakinligi var sanirim
zeze_84 yelizim bu arada menu listesi sendemu b7 hafta bi görelim kuzum kimler yazmamis
Pazar menum
Sabah 11 de
1 haslama yumurta domates salatalik zeytin avakado. 1 kucuk krep recelle
15.30 semizotu corbasi yogurtlu
19.00 da firinda kiymali patlican salata 2 kasik sehriye pilavi
Bugun spor sadece yuzme ve ev isi oldu
buyuk kizlarda bi sorun yok zaten canim onlarla beraber yapiyiruz ama ufaklik rahat vermiyo agliyo bisey yaprken ilaa kucak diye benim icin en iyi spor yuruyus hem bidikta gezmis hava almis oluyo ama cok soguklar icin bi cozum bulmam lazim bidik zaten idrar yollarindan ve bibreklerden rahatsiz iyice usumesini istememcanım çoçuklar durmuyor mu o yuzden mi yapamıyorsun leslie filan yapamazmısın onalarada eglene olur hem
evet kaptanim biliyorum yarin musait olunca menulere bakip yapmaya calisicamBende menumu yazayim pazar sakinligi var sanirim
zeze_84 yelizim bu arada menu listesi sendemu b7 hafta bi görelim kuzum kimler yazmamis
Pazar menum
Sabah 11 de
1 haslama yumurta domates salatalik zeytin avakado. 1 kucuk krep recelle
15.30 semizotu corbasi yogurtlu
19.00 da firinda kiymali patlican salata 2 kasik sehriye pilavi
Bugun spor sadece yuzme ve ev isi oldu
ay o emoji niye cikiyo.anlamadim duzeltiyorum.yine.oluyobende menumu yazayi
sabah 9 daatatesli omlet peynir zeytin domates salatalik
ogle 12.30 da:bir kase cacik yarim.armut
aksam 17.30 da:bir kase corba zeytinyagli borulce salata ayran
spor :1 saat yuruyus
su:2 litre
Canim bugün yapabilirsem yapacağım kızımı yeni uyuttum bakalım inşallah bencede birakmayalim yorumları gördün mü yapanlar ilk 5 günde değişimi görmüşler inşallah bizde görürüzTamam canım buldum indirdim ...hazırımM benn evet canım beraberce yaparız hergun yaptık diyelim ki burakmayalim ciddi bir mazaretimiz olmadığı sürece birakmayalim
Canim menu süper Tebriklerbende menumu yazayi
sabah 9 daatatesli omlet peynir zeytin domates salatalik
ogle 12.30 da:bir kase cacik yarim.armut
aksam 17.30 da:bir kase corba zeytinyagli borulce salata ayran
spor :1 saat yuruyus
su:2 litre
Canim menun harika diyebilirim tebrik ediyorum spor bundan sonra jillian yapacağız inşallah incecik olacağızBugunki menüm :)
10.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 mantarli tavuk sote yaninda taze biber
17.00 bitki cayi
19.00 yoğurt İçine şeftali doğradım badem ekledim ceviz ekledim
2 lt su
sporda sadece bel ve basen hareketi
Canim 2.5 ay emdi malesef sonra sütun azaldı ve kızım da emmek istemediHic emmedimi bebegin yoksa erken birakanlardanmi. Benim kizim 10 aylikken kendi birakti oglumu da 2 yasini gecince zorla biraktirdim. Ama emmeyen bebekler oluyormus
Ah bende isterdim sizle baslamayi ama alanya hala yanıyor bildigin hamam nemli sicak. Yuruyus ve yuzmeyle bi sure daha devam ama kis sporlarimi ozledim. Okullar acilsin hava ilinsin gene yapalim
Allah kavustursun canim ha gayret bakalim kucuk bebikle nasil yapicaksin bu kadar sporuKızlar eşim iş seyahatine gitti bugün 12 gün kalacak o gelene kadar kilo vermem ve incelmem lazım geldiğinde farkı görmeli artık hergün
Leslie 4 mil 45 dakika
Fitness 36 dakika
Jillian 30 dakika yapacağım
Bakalim 12 günde neler değişecek
Ne kadar incelecegim
Beden degisoyormus belki 38 bedene duserim inşallah
Sağol tatlım inşallahAllah kavustursun canim ha gayret bakalim kucuk bebikle nasil yapicaksin bu kadar sporu
Evet canım gördüm yorumları müthiş bişey valla bizdede etki eder inşallah :) ben böyle bi program istiyordum ama tek olunca olmuyo bu işler. ..Canim bugün yapabilirsem yapacağım kızımı yeni uyuttum bakalım inşallah bencede birakmayalim yorumları gördün mü yapanlar ilk 5 günde değişimi görmüşler inşallah bizde görürüz
Azmine hayranım canım yaa süper sporunda menunde :)Bugün menum
Sabah 10.00 sebzeli omlet salatalık çay
Ara 14.00 dondurma
Aksam 17.00 kısır turşu salatalık çay
spor 4 mil Leslie 45 dakika
36 dakika fitness blender
su 3 litre
Ooo hadi bakalım sıva kolları değişim başlasınKızlar eşim iş seyahatine gitti bugün 12 gün kalacak o gelene kadar kilo vermem ve incelmem lazım geldiğinde farkı görmeli artık hergün
Leslie 4 mil 45 dakika
Fitness 36 dakika
Jillian 30 dakika yapacağım
Bakalim 12 günde neler değişecek
Ne kadar incelecegim
Beden degisoyormus belki 38 bedene duserim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?