Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben tarti degistirdim kaptanim. Hep kullandigim tartida 48 kilo ciktim gozlerim disari portledi
Yanlis oldugunu bilsem bile 48 gormek cok guzel bi histi
Tartim dogru tartiyordu 100 gram eksik veya fazla olabilir sadece. Onceden ikisine de cikipduruyordum. Dogru yani

selam bende katılmak ıstıyorum ne yapmam gerek?

canım vermen gereken kilon azmış kısa zamanda mezun ederiz senide

ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

ha şöyle paylaşım olmazsa katılım olmazsa koparsınız, kiloda veremezsiniz. bu iş karşılıklı vermeden almak olmuyor malesef
ahahah nasıl yani 48 kg mı yanlış tartan tartıdamı gordun. onu bana emaneten versene

14.TAKIM 430. Etap ***

nhtylz. (86.5/86.5 / 0/ %0 )
Rengarenknesli (75,9 / 75,8/0,1 / %0,13 )
Fairy Tale 123( 78 /78 /0 /%0)
denizmrv(82 / 83.5/-1.5 /-1.83% )
bengiisuu ( 76.0 / 75.3/ 0.7/ %0.92 )
Nillhan( 99,1 / / / % )

zekikadin ( 101,4 /101,1 /0,3 /0,30 % )yeni üye ,baş.kilom:102, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs
nice15 (62,4 / 64.8/-2,4 /% -3,85) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile
,14. takıma baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS 15

14.Takım Ortalaması:% 0

14.TAKIM 430. Etap ***

Nillhan( 99,1 / / / % )

zekikadin ( 101,4 /101,1 /0,3 /0,30 % )yeni üye ,baş.kilom:102, hedef kilo: 88, başlgç.tarh. 25 ağs
nice15 (65.1 / 64.8/ 0.3/%0,46 ) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile , hamilelik sonrası geri döndü, karar defterine göre yeni üye girişi yapıldı, baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS

14.Takım Ortalaması:% 0

kızlar nice15 arkadaşanızın durumunu karar defterine göre düzenledim tekrar ve yeni üye girişi yaptım.

***14.TAKIM 430. Etap ***

Nillhan( 99,1 / / / % ) 1 haftadır bildirimi yok uye diskalifye edildi

nice15 (65.1 / 64.8/ 0.3/%0,46 ) 29 nisan 2014 de 359. Etapta izne ayrılmış 62,4kg ile , hamilelik sonrası geri döndü, karar defterine göre yeni üye girişi yapıldı, baş. kilosu:68,2 , hedef kilo: 60 , başLgıç tarihi: 20 AGS

14.Takım Ortalaması:% 0,00

Ayy evet yanlis tartim beni 48 kilo tartti mikemmel bi duyguymus
Hemmen gondereyim kaptanim. Yol gidip gelince sacmalar oldu zaten istanbula tasidim gittism ya size gelene kadar iyice bozulur siz de 30 falan gormeyin sonra

Bir de kaptanim ben mesaj sayisindan ve menuden muaf olup listeye girebilirmiyim ki?
Boyle eksilerim bosa gidiyor gibi hissettim

Hosgeldiiin.
Verilecek kilon azmis hemen verirsin bizle umarim

dur bi bakayım alayım listeye seni geliyom

kitap_asigi ( 63.6/ 62.6/ 1,0/% 0,31 ) 426. etapta 63,6kg ile izne ayrılan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü

bu şekilde olacak bildirimin alayımmı listeye son kararınmı
ortalamamızda 0,03 olacak yıne nota alıcaz her iki durumda

Etkilemiyorsam almayin madem kaptanim o zaman

EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:

HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE

EŞLEŞMELER 431. HAFTA

MAVİ TAKIM --> (nhtylz. --> & nice15 -->

PEMBE TAKIM -->(bengiisuu --> &
denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & @gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( irem093 ---> & Zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( yenibirben_84 & oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->

Buraya yeni uyeyim arkadslar insallah bir iki aya bu sorunumu cozebiliriz insallah boll paylasimli verimli bi ortam olur bni yonlendirrseniz cok sevinirim yardimlarinizi bekkliyorum smdiden tesekkur ederim:):)

Burya yeni uyeyim yardimlarinizi bekliyorum bni yonlendirrseniz sevinirim smdiden ck tesekkur ederim artik btsin bu is istyorum :)

hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Kilo verme konusunda sonnda her zamn yanjmda olan brilerjni gormekten mutluluk duydum:) ben 20 yasindayim ogrennciyim biyun 171 kilom 66 aslinda 56-58 kilo olmak istiyorm ama oncelikle ilk hedefim 60 i gorebilmek bu halimden cok skildim yillardir dyet deneyimlerim bosa oldu bir hfta yapip biraktim ama artik karrliyim 1 ayda 5-6 kilo verip bu isi 2 ayda btirmek bve normal dyetsiz haytima dnmek istiyorum . etragimdaki ksilerden kilo vermem konusunda destek istesemde neren kilolu sanki cok sissmnsin syip gecrtirince bnm de hevesim kirilip cok yemeye bbasliyorum artik her aksam burdayim yardimlarini hekliyorm arkadslarim saoyn smdiden :-*

hosgeldin canim gel tabi istersen her aksam degil her dakikia burda ol bence birilerini her zaman bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…