- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.321
selam bende katılmak ıstıyorum ne yapmam gerek?
kızlar????
24 yasındayım 1,60 boyum var kilom tok karnına 57 çıkıyorum son bi senedir bu kılodayım hiç diyet yada spor yapmadım kilo alımım da yok ama vermek istiyorum artık eski kiloma dönmek istiyorum suanda hedefim 50 kg dir
ha şöyle paylaşım olmazsa katılım olmazsa koparsınız, kiloda veremezsiniz. bu iş karşılıklı vermeden almak olmuyor malesefKızlar dün regl oldum bilmiyorum belki o yüzden gerçi dikkat de etmiyorum pek kilom haftalardır aynı çok sıkılmaya başladım o yüzden bu hafta cidden sıkıcam mesaj sayımı da arttırıcam çünkü burayla daha ilgiliyken daha hızlı vermiştim yazmayınca kilolarda durdu
ahahah nasıl yani 48 kg mı yanlış tartan tartıdamı gordun. onu bana emaneten verseneBen tarti degistirdim kaptanim. Hep kullandigim tartida 48 kilo ciktim gozlerim disari portledi
Yanlis oldugunu bilsem bile 48 gormek cok guzel bi histi
Tartim dogru tartiyordu 100 gram eksik veya fazla olabilir sadece. Onceden ikisine de cikipduruyordum. Dogru yani
ha şöyle paylaşım olmazsa katılım olmazsa koparsınız, kiloda veremezsiniz. bu iş karşılıklı vermeden almak olmuyor malesef
ahahah nasıl yani 48 kg mı yanlış tartan tartıdamı gordun. onu bana emaneten versene
Hosgeldiiin.umarimındayım 1,60 boyum var kilom tok karnına 57 çıkıyorum son bi senedir bu kılodayım hiç diyet yada spor yapmadım kilo alımım da yok ama vermek istiyorum artık eski kiloma dönmek istiyorum suanda hedefim 50 kg dir
dur bi bakayım alayım listeye seni geliyomAyy evet yanlis tartim beni 48 kilo tartti mikemmel bi duyguymus
Hemmen gondereyim kaptanim. Yol gidip gelince sacmalar oldu zaten istanbula tasidim gittism yasize gelene kadar iyice bozulur siz de 30 falan gormeyin sonra
Bir de kaptanim ben mesaj sayisindan ve menuden muaf olup listeye girebilirmiyim ki?
Boyle eksilerim bosa gidiyor gibi hissettim
Ayy evet yanlis tartim beni 48 kilo tartti mikemmel bi duyguymus
Hemmen gondereyim kaptanim. Yol gidip gelince sacmalar oldu zaten istanbula tasidim gittism yasize gelene kadar iyice bozulur siz de 30 falan gormeyin sonra
Bir de kaptanim ben mesaj sayisindan ve menuden muaf olup listeye girebilirmiyim ki?
Boyle eksilerim bosa gidiyor gibi hissettim
Etkilemiyorsam almayin madem kaptanim o zamankitap_asigi ( 63.6/ 62.6/ 1,0/% 0,31 ) 426. etapta 63,6kg ile izne ayrılan uye geri döndü yuzdesi 5 e bölündü
bu şekilde olacak bildirimin alayımmı listeye son kararınmı
ortalamamızda 0,03 olacak yıne nota alıcaz her iki durumda
YUZDEN 5 E BÖLÜNÜYOR KUZUM SEN KASMA KENDİNİ DÜĞÜN FİLAN VAR. HAFTAYA TOPARLARIZ BİZ.Etkilemiyorsam almayin madem kaptanim o zaman
Tamam kaptanim o zaman. Kalayim ben boyleYUZDEN 5 E BÖLÜNÜYOR KUZUM SEN KASMA KENDİNİ DÜĞÜN FİLAN VAR. HAFTAYA TOPARLARIZ BİZ.
Buraya yeni uyeyim arkadslar insallah bir iki aya bu sorunumu cozebiliriz insallah boll paylasimli verimli bi ortam olur bni yonlendirrseniz cok sevinirim yardimlarinizi bekkliyorum smdiden tesekkur ederim:):)
Burya yeni uyeyim yardimlarinizi bekliyorum bni yonlendirrseniz sevinirim smdiden ck tesekkur ederim artik btsin bu is istyorum:)
Kilo verme konusunda sonnda her zamn yanjmda olan brilerjni gormekten mutluluk duydum:) ben 20 yasindayim ogrennciyim biyun 171 kilom 66 aslinda 56-58 kilo olmak istiyorm ama oncelikle ilk hedefim 60 i gorebilmek bu halimden cok skildim yillardir dyet deneyimlerim bosa oldu bir hfta yapip biraktim ama artik karrliyim 1 ayda 5-6 kilo verip bu isi 2 ayda btirmek bve normal dyetsiz haytima dnmek istiyorum . etragimdaki ksilerden kilo vermem konusunda destek istesemde neren kilolu sanki cok sissmnsin syip gecrtirince bnm de hevesim kirilip cok yemeye bbasliyorum artik her aksam burdayim yardimlarini hekliyorm arkadslarim saoyn smdidenhoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Neslihan, el birliğiyle veririz KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
hosgeldin canim gel tabi istersen her aksam degil her dakikia burda ol bence birilerini her zaman bulursunKilo verme konusunda sonnda her zamn yanjmda olan brilerjni gormekten mutluluk duydum:) ben 20 yasindayim ogrennciyim biyun 171 kilom 66 aslinda 56-58 kilo olmak istiyorm ama oncelikle ilk hedefim 60 i gorebilmek bu halimden cok skildim yillardir dyet deneyimlerim bosa oldu bir hfta yapip biraktim ama artik karrliyim 1 ayda 5-6 kilo verip bu isi 2 ayda btirmek bve normal dyetsiz haytima dnmek istiyorum . etragimdaki ksilerden kilo vermem konusunda destek istesemde neren kilolu sanki cok sissmnsin syip gecrtirince bnm de hevesim kirilip cok yemeye bbasliyorum artik her aksam burdayim yardimlarini hekliyorm arkadslarim saoyn smdiden:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?