- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #118.361
Yesilcay tansiyon dusurur aman dikkatli tuket.Bugunki menüm
09.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 5 tane form bisküvi 2 parça bitter çikolata
18.00 1 tabak kepekli makarna yoğurt
19.00 yesilcay
2 lt su Spor yoktansiyonum düşüyor ondan yapamadım
kızartma fazla kaçmadı dimi yelizim. bu hafta senden 1kg bekliyorum bak bayrama az kaldı hedefleri unutmuyoruzbugunku menum
sabah
domates salatalik zeytin peynir haslanmis yumurta ceviz badem birazda meyve
aksam
bir kase mercimek corbasi biraz patates kizartmasi semizotu salatasi ayran
spor
yok
su
1.5 litre
karbonhidrat bombardımanı olmuş bengimmBugunki menüm
09.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 5 tane form bisküvi 2 parça bitter çikolata
18.00 1 tabak kepekli makarna yoğurt
19.00 yesilcay
2 lt su Spor yoktansiyonum düşüyor ondan yapamadım
oh gelsin eksiler maşallah banumm tebrik ederimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn
Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum
Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdubu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye
ama biraz daha uyusunyoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar
Peki kaptanim[BU="RengarenkNesli, post: 42573393, member: 565913"]o zaman o kitaptan öğrendiklerini de not al. amacımız ömür boyu sağlıklı fit yaşam diyet değil okiş
eeee dün neler yedin sevinçcim. bu arada çalışıyormusun. günlerin nasıl geçiyor tanışalım ufaktan.[/QUOTE]Peki kaptanim:)
ay banum gideydin iyiysi sağlık olsunHava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım
Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını ilettiFırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkıncaakşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gittien azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor
Bgunden basladim kaptan dun cok dkkat edemedim.Sabah 3 etimek peynir biraz labne peyniri biraz yagda kirilmis yumurta domates salatalik 3 zeytin yedim. Aksam da pide yiycem galiba aile ortamndan dolayi kiymali pide kac kalori acba bliyo msnz? :)eeee dün neler yedin sevinçcim. bu arada çalışıyormusun. günlerin nasıl geçiyor tanışalım ufaktan.
Bgunden basladim kaptan dun cok dkkat edemedim.Sabah 3 etimek peynir biraz labne peyniri biraz yagda kirilmis yumurta domates salatalik 3 zeytin yedim. Aksam da pide yiycem galiba aile ortamndan dolayi kiymali pide kac kalori acba bliyo msnz? :)
Suan ewdeyim okullarin aculmasini bekliyorum kaptanim:)
Olmassa icmeyi keseyim bir süreliğine çünkü baya düşüyor tansiyonum saol canimYesilcay tansiyon dusurur aman dikkatli tuket.
Aynen öyle kaptanım dengeyi sastim dün ..sürekli canım karbonhidrat istedi en azından bu şekilde yapayım dedim ama dikkat ederim bundan sonrakızartma fazla kaçmadı dimi yelizim. bu hafta senden 1kg bekliyorum bak bayrama az kaldı hedefleri unutmuyoruz
karbonhidrat bombardımanı olmuş bengimm
formda olsa büsküvi trans yağ içerir, sağlıksızdır yerine kavrulmamış çiğ badem,ceviz,fındık tarzı doğal gıdalar tercih etmelisin
akşamda besleyici öge yok, hele sebze hiç yok. herşeyi dengede beslenmezsek tansiyon, şeker vs hastalıklarına davatiye çıkartırız
oh gelsin eksiler maşallah banumm tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?