Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
İnşallah hepimiz için çok güzel ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için ....Aminnnnn

Bu sabahda yine erkenden daha çalar saat çalmadan uyandım
Düne nazaran 200 gr daha az cıktım sabah tartıda
Her gün okadar gitse 7 günde 1.4 yapar ki ben 1 kgya razıyım
Cidden kendimi çok iyi hissediyorum

Öğleden sonra yola çıkacağız ve o zamana kadar daha çocuklara yedek kıyafet hazırlıyacağım birde tabi Piknik sepetime götüreceklerimi yerleştireceğim
Ufaklık gece yatarken sabah uyanınca benide uyandır kıyafet cantamı hazırlayacağım diye tutturdu bu ara taktı ben büyüdüm ne giyeceğime kendim karar vereceğim diye
ama biraz daha uyusun yoksa hadi gitmiyormuyuz diye yer bizi gidene kadar

Evdekiler uyurken Mutfağımı bir güzel toparladım ve bir yandan Öğlenlik zeytinyağlı taze Fasülyemi de ateşe koydum Sanırım Öğle yemeğinden sonra yola çıkacağız ve akşam onlar mangal yaparken ben sarma yiyeceğim bugün nişasta günüm o yüzden protein yok

Şimdide şekersiz keyif kahvemi yaptım biraz dinleniyorum sonrada artık bir kaç kıyafet hazırlamam lazım sonuçta yedek şart tabi mayolarıda çıkarmam lazım

bugunku menum

sabah
domates salatalik zeytin peynir haslanmis yumurta ceviz badem birazda meyve

aksam
bir kase mercimek corbasi biraz patates kizartmasi semizotu salatasi ayran

spor
yok

su
1.5 litre
kızartma fazla kaçmadı dimi yelizim. bu hafta senden 1kg bekliyorum bak bayrama az kaldı hedefleri unutmuyoruz

Bugunki menüm
09.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 5 tane form bisküvi 2 parça bitter çikolata
18.00 1 tabak kepekli makarna yoğurt
19.00 yesilcay
2 lt su Spor yok tansiyonum düşüyor ondan yapamadım
karbonhidrat bombardımanı olmuş bengimm
formda olsa büsküvi trans yağ içerir, sağlıksızdır yerine kavrulmamış çiğ badem,ceviz,fındık tarzı doğal gıdalar tercih etmelisin
akşamda besleyici öge yok, hele sebze hiç yok. herşeyi dengede beslenmezsek tansiyon, şeker vs hastalıklarına davatiye çıkartırız

oh gelsin eksiler maşallah banumm tebrik ederim

dunki menum
sabah 1 brd kefir+erik +yarım şeftali+fıstık
öğle 3 çatal kabak+patates kızartması soslu + 1 tereyağda yumurta
akşam kabak yemeği sarımsak yoğurtlu
kankamın d.gununde 1 ince dilim soslu kek birazınıda oğlana yedirdim azdı yani
spor 15dk yurume+15dk karın bacak videosu mel b nin

[BU="RengarenkNesli, post: 42573393, member: 565913"]o zaman o kitaptan öğrendiklerini de not al. amacımız ömür boyu sağlıklı fit yaşam diyet değil okiş
Peki kaptanim :)[/QUOTE]
eeee dün neler yedin sevinçcim. bu arada çalışıyormusun. günlerin nasıl geçiyor tanışalım ufaktan.

sevgili takım
geçen dönem raporları açıklandı, ve bizim takım karne notu 0,5 çok altında kaldı.
bundan sonra her etapta hedefimiz ortalamamızı 0,5 altında bırakmamak olsun lütfen kızlar. hem bireysel, hem takım başarısı için bu şart. hepimiz daha azimli olalım önce kendimiz için.

Peki kaptanim :)
eeee dün neler yedin sevinçcim. bu arada çalışıyormusun. günlerin nasıl geçiyor tanışalım ufaktan.[/QUOTE]
Bgunden basladim kaptan dun cok dkkat edemedim.Sabah 3 etimek peynir biraz labne peyniri biraz yagda kirilmis yumurta domates salatalik 3 zeytin yedim. Aksam da pide yiycem galiba aile ortamndan dolayi kiymali pide kac kalori acba bliyo msnz? :)
Suan ewdeyim okullarin aculmasini bekliyorum kaptanim:)

Hava şartları yüzünden bizim kamp işi Bayram Tatiline kaldı
Allahtan çanta falan daha hazırlamamıştım

Annemlerin köyü gideceğimiz yere yakın sayılır ve sabah arayıp oralarda baya yağmur yağdığını iletti Fırtına bile çıkabilir okadar berbat aman sakın gitmeyin dedi
Şansıma tüküreyim diyecektim ama bundada vardır bir hayır
O bahaneyle en azından listemede daha rahat uyarım
Öğlen yemeğimde pişti erkenden kalkınca akşamlık zaten hazır bir gece önceden sarma yapmıştım misss
Bu 90 günlük diyet olayı çok hoşuma gitti en azından her gün ne yiyeceğimi belirtmemesi beni kasmıyor ama ne tür yemek yemem gerektiğini belirttiği için menü belirlemek daha kolay oluyor

ay banum gideydin iyiysi sağlık olsun

eeee dün neler yedin sevinçcim. bu arada çalışıyormusun. günlerin nasıl geçiyor tanışalım ufaktan.
Bgunden basladim kaptan dun cok dkkat edemedim.Sabah 3 etimek peynir biraz labne peyniri biraz yagda kirilmis yumurta domates salatalik 3 zeytin yedim. Aksam da pide yiycem galiba aile ortamndan dolayi kiymali pide kac kalori acba bliyo msnz? :)
Suan ewdeyim okullarin aculmasini bekliyorum kaptanim:)[/QUOTE]

kalosini boşver bebeğim besin değeri daha kıymetli bizim için. madem kıymalı pide yenecek 1 tanenin tamamını yeme. önden çorba iç ve bol salata ye.
karatayın ilk sayfasında metabolizmanın işleyişini nelerin sağlıklı olduğunu anlatıyor. ilk iş onu okuman olsun ustune konuşalım. ille karatay yapacaz diye bişi yok. sağlıklı beslenme hakkında fikrin olsun diye verdim
ne okuyorsun tatlım hangi şehirde yaşıyor ve okuyorsun

kalosini boşver bebeğim besin değeri daha kıymetli bizim için. madem kıymalı pide yenecek 1 tanenin tamamını yeme. önden çorba iç ve bol salata ye.
karatayın ilk sayfasında metabolizmanın işleyişini nelerin sağlıklı olduğunu anlatıyor. ilk iş onu okuman olsun ustune konuşalım. ille karatay yapacaz diye bişi yok. sağlıklı beslenme hakkında fikrin olsun diye verdim
ne okuyorsun tatlım hangi şehirde yaşıyor ve okuyorsun[/QUOTE]
Peki kaptanim aksam ole yapmaya calisacagim:) telefonuma su programida indirdim hergunen az iki lotre su icmeye calisacagim artikdenizlide yasiyorum hemsirelik okuyorum canakkalede 3. Snifa Gectim cik skur:)

S sevncsevnc
alıntılar karıştı birbirine senin mesaj bana benim mesaj sana çıkıyor neyse
dimek hemşire olacaksın bizim bide doktorumuz var irem093 cüm. sağlık ekibiyle sağlıklı sağlıklı konuşucaz ozaman ne güzel eh azda kalmış okul bitince işallah gönlünce biyerde başlarsın göreve. evlilik varmı ufukta

14.TAKIM haftalık mesaj sayım listesi ***

nhtylz. :27
Rengarenknesli 35++
Fairy Tale 123:
denizmrv : muhaftı
bengiisuu: 35++
nillhan : tum hafta özelden de yazdım haber alamadım umarım ıyısındır.

zekikadin : 17 mesaj
nice15

I irem093

mesajları profilden sayıp eklermisiniz nice ve iremcim
daha fazla katılım bekliyorum. ne kadar çok paylaşım o kadar motive

eee içinde cuma heyecanı yaşayan kalbi pıt pıt atan benden başka kaç kişiyiz

ahtım olsun bu bayram kilo almıcam, rizeye gidicez plan kesinleşti. kendimi doğaya ve ellerine emanet edip 8 ekim d. günüme kadar 71 görücem buraya yazdım. bu cuma tahminen 74 ü görücem artık ve bu heyecan bana iyi geliyor

Aynen öyle kaptanım dengeyi sastim dün ..sürekli canım karbonhidrat istedi en azından bu şekilde yapayım dedim ama dikkat ederim bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…