Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sevinç cimmm yaşın genç kilon normal geldi banada aslında ama genç olunca ince olmak isteniyor tabii. ben 170 boyundayım 38 yaşındayım, 2 çocuğum var senin şu anki kilon benim hedef kilom ama dedimya gençsin ince olmak hakkın. istikrarlı karar lı olursan 3 haftalık deneme suren sonrası takım listesindesin. o sureye kadar hergun menu, her cuma kilo bildirimi yapacaksın. okudun ve kabul ediyormusun ilk sayfa kurallarını bu önemli??

Tabikidr ediyorum:) yeterki su kilolar gtsin 56-58 i goreyim hep vazgecmekten yoruldm neslihan abla etrafmdaki arkadslarim hep zayif ve bm kendimi kotu hsediyorum

Nasi heslenmeliy smdi szce szce hftada 1.5 kilo vermek icin nelr yapmaliiyim jergun 1 sa yuruyorum ama nasil bi listeylee besleneyim? Sz nasi veriyorsunz kilolari bna yardimvi olur msnz:)
canim biz burda saglikli beslenmeye calisiyoruz daha cok bu sirada da kilolardan kurtuluyoruz kaptanimiz sana karatay kitabinin linkini verir okursun yapmak zorunda degilsin ama en azindan okursun

Nasi heslenmeliy smdi szce szce hftada 1.5 kilo vermek icin nelr yapmaliiyim jergun 1 sa yuruyorum ama nasil bi listeylee besleneyim? Sz nasi veriyorsunz kilolari bna yardimvi olur msnz:)

ozaman başta kendimden bahsedeyim. öncelikle biz topikte sağlıksız hiç bişi yapmıyoruz. sağlıklı beslenme konusunda zaman zaman paylaşımlar yapıyorum. takip edersin. ama öncelikle vereceğim linke göz atmanı önemle rica ediyorum kuzum

kendimdenbahsedeyim kısaca

ben 2014 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2014 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında ,6. takımda 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve swett-banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75-77 arasında takıldım. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom da 68 olmak belki sonrasında 65 . yaşım 38 2 çocuk annesiyim 13 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var. alanya da yaşıyorum. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap sana hediyem okurmusun

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

ay kaptanim.ard arda yazmisiz
bende kizi uyutim derken kendim uyumusum kalktim banyo yaptim kizi da yikadim sonrada yemek.koydum ocaga kendimi attim buraya ama her an cikabilirim bizimki yine triplerde cunku yani ben aniden cikinca anlayin ki bidigi susturmakla mesgulum

EŞLEŞME YARIŞI 11 eylül CUMA GÜNÜ BAŞLAYACAK. EŞLEŞME OYNU ŞÖYLE OLACAK:

HER TAKIM 2 KİŞİDEN OLUŞUYOR. BU SEFER TAKIMDAKİ KİŞİLER ARALARINDA YARIŞIYOR. TAKIM İÇİ GALİBİYET OLACAK YANİ. BU HAFTA 6. TAKIM KARDEŞ TAKIMDAN MİSAFİRLER VAR YARIŞMAYA GELDİLER ONA GÖREE

EŞLEŞMELER 431. HAFTA

MAVİ TAKIM --> ( zeze_84 . --> & nice15 -->

PEMBE TAKIM -->( bengiisuu --> &
denizmrv -->
KIRMIZI TAKIM --> (Rengarenknesli --> & @gel_pcpc ( 6. Takımdan konuk)-->
YEŞİL TAKIM -->( I irem093 ---> & zekikadin -->
MOR TAKIM --> ( Yenibirben_84 & @oynakbaşı banu-->
TURUNCU TAKIM--> ( 45derya45 (6. Takımdan konuk)--> & Fairy Tale 123 -->

Linke bi goz gezdirdim ama okumam gereken cok yer var faydali bilguler kitabi resmen:) o zamn yarndn itibaren saglikli yasmaya ve kilo vermeye Basliycam:) yarndan itibaren defer tutup yedigimi ictigimi atlamadan yazicam:) tabi szin de desteklrinz fazlaliklari verecgm artik:)

o zaman o kitaptan öğrendiklerini de not al. amacımız ömür boyu sağlıklı fit yaşam diyet değil okiş

Hosgeldin canim.
Bence su anki dusuncenden kurtul.
2 ayda tum kilomu veripverip eski duzenime doneyim dersen verdigin kiloyu ayynen hatta fazla fazla geri alirsin.
Hayatini yeniden duzenlemen gerek.
Hayat boyu saglikli ve dengeli gitmen gerek.
2 ay dis sıkıp sonra atiyorum gece yeme huyun varsa ona geri donersen basaramaz ve hayatin boyu gazla kilosu olan biri olarak kalirsin.
Hayatini duzene sokup boyle yasaman gerekiyor.
Bir gun abarttiysan ertesi gunu dengelemen gerekiyor. Bu konu 2 ayda tum kilom gitsin de ben de isime bakayim demeyle olmuyor malesef.

Cok haklisin gercekten
Cok haklisin gercekten ama bnm ole asiri yeme gece yeme gbi alislanljklarjm yok cok skama sadece cikolata duskunuyumdur ur dengeli besleniyorm ama kilolar gitmiyo sadece o yuzden dyet yapip kilo vermek amacim snra yine eski normal beslememe donerim dye dusunuyorm

Bugunki menüm
09.00 Musli süt ceviz tarçın
12.00 bitki cayi
15.00 5 tane form bisküvi 2 parça bitter çikolata
18.00 1 tabak kepekli makarna yoğurt
19.00 yesilcay
2 lt su Spor yok tansiyonum düşüyor ondan yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…