Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ah bitanem çok teşekkürler, iyi ki sizler varsınız. İnsan gerçekten kötü hissedebiliyor bazen. Güvendiği, dertleştiği birileri olması ne mutlu.
Aynen canim herkesin zaman zamn morali bozuk oluyor dertlesmeye ihtiyacı oluyor biz burdayız herzaman dinleriz seni..banada her skintimda destek oldu arkadaşlarim ıyiki varsiniz hepinizi çok seviyorum
selam canımmm öyle çok ki o dengesizlerden boşver seni çekemediğindendir. sen devam et en güzel cevabı vereceksin ona ve onun gibilere...
Saol canım ..aynen devam edeceğim ve cevabım o olacak .. ne zevk alıyorlar böyle yapmaktan anlamiyorumki

Son düzenleme:
wuwuuuu :) kaptanım, baya gevşeğiz sanırım. yaptırımlara gel :) tam da ilk haftama denk geldi

wuwuuuu :) kaptanım, baya gevşeğiz sanırım. yaptırımlara gel :) tam da ilk haftama denk geldi
evetttt aldım maşamı elime. ya hep ya hiçç. beni bunlara mecbur bırakmazsınız biliyorum
seviyorum hepinizi ama takım olarak uyarı aldık. karne notumuz 0,5 in altındaydı. mecburuz bu yuku taşımaya

tabiki. tatile gittim internetim yoktu 10 gun falan hiç yazamadım
erige tatile gittiğini bildirdinmi peki. bak mazeretsiz gitmek, mesaj yazmamak bizim takım yarışmalarına uygun değil. eğer yarışmadan kilo vermek istiyorsan kilona uygun farklı topikler var oralara yerleşebilirsin. istersen link veeyim yardımcı olayım. ama yarışma kuralları gereği seni takıma alamam canım

Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.

İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER

Ö Senin için en önemli şey sensin.

Ö İstersen yapabilirsin.

Ö Sana güveniyorum.

Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.

Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.

Ö Disiplinine hayranım.

Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.

Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.

Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!

Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.

Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.

Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.

Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.

Peygamberimizin yeme icmeyle ilgili bikac hadisi

Insanoglu karnindan daha kotu bir kab doldurmamistir

Lokmalari agziniza gore aliniz ve iyice cignedikten sonra yutunuz

Insana belini dogrultan bikac lokma yeter bunu yapamiyorsa ucte birini yemege ucte birini suya ucte birini teneffus etmeye ayirsin

Yemekleri cok sicak ve cok soguk yemeyiniz

OTURARAK SU ICMEK HASTALIKLARDAN KORUYOR

herhangi bir siviyi ayakta ictigimizde dogrudan onikiparmak bagirsaga oturarak ictigimizde ise once mideye daha sonra onikiparmak bagirsaga gider sivilarin once mideye gitmesi daha sagliklidir cunku mide asidi sayesinde sivinin icinde bulunan mikroplar oluyor boylelikle bircok hastaliktan korunmus oluyoruz

Cok guzel seyler paylaşmassin kaptanım tesekkurlerr

söyledim fakat cuma günü moralim cok bozuktu ve kilo bildirmedim bu sebepten deneme asmaasını gecemedim. ya ben yarısmak istiyorum hıcmı sansım yok :S

söyledim fakat cuma günü moralim cok bozuktu ve kilo bildirmedim bu sebepten deneme asmaasını gecemedim. ya ben yarısmak istiyorum hıcmı sansım yok :S
E hadi katul bakalim cok azimli gordum seni. Ama 3 hfta dene suresi var. Ilk sayfa kurallarini kabul et beyanda bulun. Seni taniyalim. Yas boy kg hedef. Nerde yasarsin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…